Hamile misafirlerim.

Yemin ediyorum. Bu forumda herkes br acayip bn senin düşündüğün gbi düşünmek zorunda değilim. Düşünce yapın sana zarar veriyor arkadasm bundan kurtul istedm. . Bunu takıntı haline getirirsen kendi kabuğunda daha mutlu hissedersin kendini tabi.. neyse selametle

Allah sana ve isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin.
Ama herkesin imtihani farklıdır. Allahin verdiginde de vermediginde de bir hayir vardir. Bizler neticede gelecegi göremiyoruz dogal olarak bilemiyoruz da durumu.
Siz yeterki her daim hayirlisini dileyin.
Kiskaniyorum demissiniz kiskanmayin dua edin. Belli mi olur sizin insanlara duaniz bile belki hamile kalmaniza vesile olur.

Canım benim senin çok iyi anlıyorum.. ben 4 yıllık evliyim ama hala bi bebişim yok... en azından sen kimyasalda olsa bi gebelik geçirmişsin.. ne güzel hamile kalabiliyorsun... bende oda olmadı... benim gibi 4 yıllık evli ve çocuğun olmasa ne yapacaktın gelir gelmez kafa yapacaklardı dr a gittin mi yok soğan suyu yap iç yok incir ye yok o yok bu buna benzer bisürü şeyler... ama ben senin gibi düşünmüyorum evliliğin 3.ayında hamile olan arkadaşlarım var.. beraber vakit geçirdiğimiz zamanlarda elinde ağır bişey olursa direk alıyorum hatta kızıyorum hamilesin sen diye... Allah'ım bana, sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

Esleriyle otelde kalabilirler aslinda bana saçma geliyor hele bide 1 hafta. Misafr dedign 2 3 gundur en fazla. Bide 2 kari koca zor yani. Allah sabir versin. Sen uzme kendini bi gün snde hamile kalip o sohbetlere katilcaksin.

Ben de ilk hamileliğimde boş gebelik yaşadım.Kürtajla boş kese alındı doktor altı ay çocuk yapmayın dedi. O altı ay gerçekten hadsiz insanlardan çok bunaldım ben de.. Hatta boş gebelik geçiren bir akraba dahi olmuyor mu duamı bekliyor demişti çok üzülmüştüm bu yüzden sizi anlayabiliyorum.
Bir hafta tanımadığın bir evde nasıl kalır ki insan çok tuhaf.. Eşinize istemediğinizi söyleyin bahane uydursun. yoksa o bir hafta size işkence gibi gelecek büyük ihtimalle..

Ben hamile olmalarina degil cok samimiyetiniz olmadigi halde gelip sizde hamile hamile bir hafta kalacak olmalarina takildim hele biri 5 digeri 8 aylik diyosunuz...

Muhtemelen epey hizmetlenmeniz gerekecek cunku pek yerlerinden kalkamazlar muhtemelen zaten missfir filan... psikolojik kismi da var ayrica... neden bu kadar uzun kalacaklar merak ettim

Cok normal kiskanabilirsin kiskan ohhh var mi?
Ama kendine ve hayatina zulmetme hep kendinden daha da beterlerine bak olur mu?Allah elbet onlara actigi kapiyi sana da acar

Merhaba arkadaşım. duygularını çok iyi anlıyorum. bende 4 ay önce bir düşük yaşadım. ve hala o duygusallığı üzerimden atamadım. tekrar hamile kalırsam anca o zaman atacağımı düşünüyorum. birlikte hamile kaldığım bir arkadaşım vardı .onun hamileliği hala devam ediyor. ve ne zaman görsem kendimi inanılmaz derecede kötü hissediyorum. İnsan ister istemez hissediyor. en son dün anneler gününde gördüm ikili test üçlü testlerden konuştuk. neyse vedalaştık ve arkamı döner dönmez gözümden yaşlar süzüldü. bende onun yaşadıklarını yaşayabilirdim şuan diyerek tüm günüm büyük bir üzüntüyle geçti. maalesef iş yerinde 4 tane hamile bayan var ve bu muhabbetten hiiç kurtulamıyorum. bu da psikolojimi kötü etkiliyo. görmesem bu kadar çok tekrar hamile kalmak için uğraşmam üstüne düşmem belki de kendimi yıpratmam bu kadar.
Sana tavsiyem kendini eğer hazır hissetmiyorsan, belki sen duygusal anlamda daha güçlüsündür bilemiyorum ama kesinlikle aynı ortamda bulunma. çok yıpranırsın. Bir bahane bul ve kabul etme bir gün iki gün belki aynı ortamda bulunursun ama bir hafta çok fazla. bu insanın içindeki duygu kıskançlık hasetlenme değil, aslında annelik çok özel bir duygu, içgüdüsel. sende aynı duyguları yaşamak hissetmek istiyorsun. Allah inşallah en kısa zamanda bizlere de nasip eder. sevgiyle kal.

Cok samimi degilsen 1 hafta nasil kalirlarki.bu zamanda kim kimde o kadar uzun sure kalir birde merabamiz var ssdece diyorsun ilginc w

Biraz seninle ilgili bu durum ..ben 3 günlük bebeğimi kaybettim .dünyam başıma yıkıldı ,hayattan koptum ama hiçbir hamileden kaçmadım .hatta 3 ay sonra arkadaşımın bebeğini görmeye gittim ,öptüm ,kokladım. .bebeğim öldükten sonra ilk dışarı çıkışımdı(mezarlık ziyareti hariç ). İyi geldi. .

İyi de biri karnı burnunda biri de yine 5 aylık hamile kadınlar başkasının evinde bir hafta nasıl rahat edecek onu anlamiyorum Duyguların normal Ben de suan çocuğu olan arkadaşlarıma bile sinir oluyorum Değil ki hamile görmek ..

Ayy canım benim ya çok üzüldüm... bebeğim melek olmuş... Allah'ım cennette kavuştursun seni... bende 4 yıllık evliyim çok istememe rağmen hamile kalamıyorum bende kaçmadım hiç hamile arkadaşlarımdan... hatta hep dua istiyorum banada nasip olsun diye... Allah'ım bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar versin...

Son düzenleme:
Canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda evlat nasip olsun amin. Şimdi karamsar olma duyanda rahimin alındı sanır. Yine olur inşallah.
Benimde hamile olduğumu öğrenen arkadaşım uzun zaman benimle görüşmedi. Onunda çocuğu yoktu düşünmüyoruz diyorlardı. Doğum yaptım görmeye gelmedi. Mevlid yaptım onada yok. Oldu bebek 6aylık sonunda geldi utanma pazarı. Eşlerimizde dost çok yakın. Dedim nerdesin çocuk büyüdü aşkolsun felan demezmi. Benim çocuğum olmuyor tüp bebek denedik tutmadı. Senin hamle olmandan sonrada denedik olmadı. Kıskandım üzüldüm dedi. İnan hiç bilmiyodum. Borçlarımız var çocuk için erken diyolardı 2senelik evlilerdi. Neyse çok üzüldüm tabi şok oldum. Geldiği gün bebeğimi öptü sarıldı kokladı Allah banada nasip etsin dedi bende dua ettim koklaştık.
Üç ay geçmedi hamile kaldı tüp bebek şimdi kızı var.
Demem oki ne olur iyi düşünün içinizi temiz tutun Allah sabrınızı sınıyor imtihan.
Şimdi ise ben yeni düşük yaptım.hepimizin imtihanı napalım dünyanın sonumu hamdolsun.
Misafirlerine durumunu anlat dertleş ki senin hiç derdin yok hemen kalabilirsin. Vesvese vermiş şeytan içine estağfirullah de kalbini temiz tut inşallah.

Ben de senin için üzgünüm ama hamile insanları görüp üzülerek bebek sahibi olamazsın . bu psikolojiyi yendiğin vakit daha rahat olacaksın . Sadece bu da değil ,genel olarak rahat ve stressiz olman gerekir .. Hiç ummadığın anda da bebisin gelir :) insallah hayırlısıyla en kısa sürede sağlıklı bir bebeğin olur .

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim .inşallah hepimiz cennette kavuşuruz yavrularımıza ..

Canım sen yanlış anladın galiba ben hamile insanları görüpte üzülüyorum demedim.. hamilelerden hiç kaçmadım hatta onlardan kendim için dua istiyorum dedim... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…