- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Yemin ediyorum. Bu forumda herkes br acayip bn senin düşündüğün gbi düşünmek zorunda değilim. Düşünce yapın sana zarar veriyor arkadasm bundan kurtul istedm. . Bunu takıntı haline getirirsen kendi kabuğunda daha mutlu hissedersin kendini tabi.. neyse selametleDüsünce yapimda hos olmaycak ne gördünüz çok merak ediyorum.
Elbetteki hamilelerden devamlı kaçamam ama kendi kabuguma cekilince daha rahat kafa dinliyorum ve aklima gelmiyor. Ama simdi 1hafta boyunca bebek muhabbeti dinleyecem ve psikolojik olarak illaki üzülecem. Cunku hamileleri cokkk kiskaniyorum... Evet acik acik soyluyorum COK KISKANIYORUM.
oy o konu hiç kpanmaz ki. 1 hafta da çok uzunmus.Aynen canim illaki konu acılacakallahim sabrimi arttirsin...
Cok normal kiskanabilirsin kiskan ohhh var mi?Düsünce yapimda hos olmaycak ne gördünüz çok merak ediyorum.
Elbetteki hamilelerden devamlı kaçamam ama kendi kabuguma cekilince daha rahat kafa dinliyorum ve aklima gelmiyor. Ama simdi 1hafta boyunca bebek muhabbeti dinleyecem ve psikolojik olarak illaki üzülecem. Cunku hamileleri cokkk kiskaniyorum... Evet acik acik soyluyorum COK KISKANIYORUM.
Biraz seninle ilgili bu durum ..ben 3 günlük bebeğimi kaybettim .dünyam başıma yıkıldı ,hayattan koptum ama hiçbir hamileden kaçmadım .hatta 3 ay sonra arkadaşımın bebeğini görmeye gittim ,öptüm ,kokladım. .bebeğim öldükten sonra ilk dışarı çıkışımdı(mezarlık ziyareti hariç ). İyi geldi. .Önce kısaca durumumdan söz edeyim..
2 senedir yolunu bekledigim bebeğim gecen ay kimyasal gebelikle ayrıldı benden .. Gecen aydan bu yana psikolojik olarak pek iyi değilim. Herkesten uzaklaştım cünkü cevremde herkes hamilebu sekilde biraz daha iyi olmaya basladim. Aklıma gelmiyor, artik hayatima ve eşime odaklanmaya başladim..
Derken yarın misafirlerim gelecegini ögrendim. Eşimin 2arkadaşi ve eşleri. Biri 8aylık, biri 5aylik hamile.. Pek samimiyetimde yok acıkcası. Meraba meraba yani.
6Ay once eşimin işi gereği oturduğumuz şehre 5saatlik uzaklıkta bir köye tayinimiz çıkmıştı. Ve haliyle misafirler yatılı. Sanirim 1hafta kalacaklarmış..
Simdiden düşünmeye başladım, ya yaralarım tekrar açılırsabenim o kızlarla ne muhabbetim olabilir ki 1hafta boyunca.. Ne yapacam ben akıl verinnn
...
Ayy canım benim ya çok üzüldüm... bebeğim melek olmuş... Allah'ım cennette kavuştursun seni... bende 4 yıllık evliyim çok istememe rağmen hamile kalamıyorum bende kaçmadım hiç hamile arkadaşlarımdan... hatta hep dua istiyorum banada nasip olsun diye... Allah'ım bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar versin...Biraz seninle ilgili bu durum ..ben 3 günlük bebeğimi kaybettim .dünyam başıma yıkıldı ,hayattan koptum ama hiçbir hamileden kaçmadım .hatta 3 ay sonra arkadaşımın bebeğini görmeye gittim ,öptüm ,kokladım. .bebeğim öldükten sonra ilk dışarı çıkışımdı(mezarlık ziyareti hariç ). İyi geldi. .
Ben de senin için üzgünüm ama hamile insanları görüp üzülerek bebek sahibi olamazsın . bu psikolojiyi yendiğin vakit daha rahat olacaksın . Sadece bu da değil ,genel olarak rahat ve stressiz olman gerekir .. Hiç ummadığın anda da bebisin gelir :) insallah hayırlısıyla en kısa sürede sağlıklı bir bebeğin olur .Ayy canım benim ya çok üzüldüm... bebeğim melek olmuş... Allah'ım cennette kavuştursun seni... bende 4 yıllık evliyim çok istememe rağmen hamile kalamıyorum bende kaçmadım hiç hamile arkadaşlarımdan... hatta hep dua istiyorum banada nasip olsun diye... Allah'ım bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar versin...
Canım sen yanlış anladın galiba ben hamile insanları görüpte üzülüyorum demedim.. hamilelerden hiç kaçmadım hatta onlardan kendim için dua istiyorum dedim... :)))Ben de senin için üzgünüm ama hamile insanları görüp üzülerek bebek sahibi olamazsın . bu psikolojiyi yendiğin vakit daha rahat olacaksın . Sadece bu da değil ,genel olarak rahat ve stressiz olman gerekir .. Hiç ummadığın anda da bebisin gelir :) insallah hayırlısıyla en kısa sürede sağlıklı bir bebeğin olur .
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim .inşallah hepimiz cennette kavuşuruz yavrularımıza ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?