Canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda evlat nasip olsun amin. Şimdi karamsar olma duyanda rahimin alındı sanır. Yine olur inşallah.
Benimde hamile olduğumu öğrenen arkadaşım uzun zaman benimle görüşmedi. Onunda çocuğu yoktu düşünmüyoruz diyorlardı. Doğum yaptım görmeye gelmedi. Mevlid yaptım onada yok. Oldu bebek 6aylık sonunda geldi utanma pazarı. Eşlerimizde dost çok yakın. Dedim nerdesin çocuk büyüdü aşkolsun felan demezmi. Benim çocuğum olmuyor
tüp bebek denedik tutmadı. Senin hamle olmandan sonrada denedik olmadı. Kıskandım üzüldüm dedi. İnan hiç bilmiyodum. Borçlarımız var çocuk için erken diyolardı 2senelik evlilerdi. Neyse çok üzüldüm tabi şok oldum. Geldiği gün bebeğimi öptü sarıldı kokladı Allah banada nasip etsin dedi bende dua ettim koklaştık.
Üç ay geçmedi hamile kaldı tüp bebek şimdi kızı var.
Demem oki ne olur iyi düşünün içinizi temiz tutun Allah sabrınızı sınıyor imtihan.
Şimdi ise ben yeni düşük yaptım.hepimizin imtihanı napalım dünyanın sonumu hamdolsun.
Misafirlerine durumunu anlat dertleş ki senin hiç derdin yok hemen kalabilirsin. Vesvese vermiş şeytan içine estağfirullah de kalbini temiz tut inşallah.