Hamile miyim değil miyim bilmiyorum...yardim edin lütfen

Bu şekilde hamile kalırsan bence seçilmiş insansın demektir.
Hz Meryem'den sonra bir ilk olmuş olursun.
Olur da çocuk sahibi olursan mutlu ol yani, kıyamet dönemi geleceği söylenen Mesih'in annesi sen olacaksın daha ne olsun.

He anladık çıplak değildiniz bir kere yazılınca anlıyoruz halbuki
Ayrıca klitorisin yanına (dil) diye açıklayan, zevk suyu olsun sperm olsun bilgisi olan biri nasıl olur da spermin havayla temas edince etkisiz kaldığını bilmez hayret

2 buçuk yıllık evliyim ilişkiyi birde böyle kıyafetlerle deneyelim belki bu sefer hamile kalırım normal yollarla olmuyor çünkü anormali lazım bize
Aa yok kıyafetlerle değil eşinize "hayatım bi el sür de çocuk deneyek beh" demeniz gerek konu sahibinin mantığına göre

Parmagindan mi boşalmış? Kilitoristen rahme açılan bir yol mu varmış ? İkiniz de mutant olmalısınız. Bu durumda doğacak çocuk da bu dünyaya ait değil. Selam olsun size seçilmişler. Şüphesiz ki uç ay sonra dünyayı kurtaracak bir çocuk doğacak.

Ben küçükken doğumun göbek deliğinden yapıldığını, bebeğin oradan çıktığını düşünürdüm bakın küçükken diyorum. Siz şu yaşınızda 'sürtünmesiz' öpüşerek bebek olacağını düşünmüyorsunuz sanırım

Dogru dürüst okusaniz Boyle olmadigini anlardiniz ! Bu yüzden detayli yazdim nasil insanlaesiniz ya anca yargılamak!!! Kiyafetler varken o fermuar acilamiyor değil mi dogru! Üzerimde esyalar vardi Ama bir ara işte kiyafetlerin icinden girerek vajinama dokundu!!!! Kafama bu yüzden takiyorum iste Ama sizler anca yargilayin baska bsy değil bin pisman ettiniz insani!!!! Yardiminiz yok ozaman yazmayin asil eglence arayanlar sizlersiniz!!!

Doğuma az kalmış hayırlı olsun.ya sacmalamayin az mantık çalışsın.kardesim ten tene deymemis ne zevk suyu ne hamileliği..böyle olsa o zaman ortalık yaşça kucuk-kucuk annelerden geçilmez..öyle kolay mı hamile kalmak,dalga geçiyor olmalısın

Fakeyse kapansın konu.

Yine de her ne olursa olsun konu sahibi açık açık yazmış midem bulandı ama yorumlarda bı okadar mide bulandırıcıydi.

Dalga geçmek insanı yüceltmez !!

Konu sahibi sizde psikolojik destek alın. Hamile olmanız imkansız.
Sorunlarınız tamamen takıntılarla ilgili.
Gidin tedavi olun.

Parmağından mi boşalmış kısmına cok güldüm. Buralar beni bozdu nelere gülüyorum yahu neler okuyorum.

Kesin hamilesin tövbe yarabbim 6 aylik olurdu hamile olsaydım hatta adetinle 7 apaçık fakr bu konu yoksa bu kadar salakça soru olamaz

Nasil yazmamı beklerdiniz ALLAH ASKINA! baska türlü yazsam bu sefer yine sorular gelecek iste su oldu mu bu oldumu diye anca hep bir sey bulun! Sizler kesin caniniz SIKILAN KISILERSINIZ YÂ

İç çamaşırım varken sevgilimle sürtünerek bir şeyler yaşadık hamile miyim? İçerikli konularda daha makuldu. Olmamış bu.

Konu nasil kapaniyor bilmiyorum, Ama ALLAH askina kapansin bu actigim konu...bu kadar dalga geçecek alaya alinacagini düsünmemistim nerden actim bin pismanim artik kina yakarsiniz o dalga gecenler! Fake degilim bu bir gercek Ama Bazıları kadar acimasizda degilim bu da bir gercek!!! Yardim edenler teşekkür ederim! KONU KAPANSIN LÜTFEN! NASIL KAPANMASI GEREKTIĞINI BILMIYORUM CAHILIM ÇÜNKI!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…