- 26 Ekim 2017

- 30

- 0

- 1

- 33

- Konu Sahibi Nisanurkara
 - 

Anlayabiliyorum...Bazıları dalga geçecek Bazıları fake sanacak Ama öyle değil işte..zor durumda olmasam ymburaya yazmam bile Ama Dertleşmeye Cok ihtiyacım var yeterince piskolojikmen çöktüm bari sizler yapmayin lütfenKesinlikle hamilesiniz . 3 aya doğurursunuz . Hayırlı olsun
Inanin Fake değil bunu sormak icin üye oldum buraya cünki anlatabilecek kimsem yok yemin billah Fake degil suan gercekten cok üzgünüm zaten sizde mafedin beniÜfff şikayet ettim sizi midem bulandı yeni üye ilk konu fake işte
Nasıl hamile olduğunu düşünüyorsun acabaInanin Fake değil bunu sormak icin üye oldum buraya cünki anlatabilecek kimsem yok yemin billah Fake degil suan gercekten cok üzgünüm zaten sizde mafedin beni
Piskolojikmen cok cöktüm zaten cünki ondan öncesiini hatirlamiyorum o yüzden korku yapiyorum hep, yasamayan elbbetibki anlamaz Ama yemin ederim Fake degilNasıl hamile olduğunu düşünüyorsun acaba
yok. Bence kesin hamile sen bilmiyorsun şuanSimdi o beyaz akinti erkek arkdasinizin parmagindan gelen spermdir. Bir de bazi gebeliklerde dollenme olup yumurtanin rahime yerlesmesi bir seneyi buluyor. O yuzden hamile olabilirsiniz. Bir kac ay sonra tekrar gebelik testi yaptirin.... demek vardi amahaha tabiki de gebe degilsin. 
Simdi o beyaz akinti erkek arkdasinizin parmagindan gelen spermdir. Bir de bazi gebeliklerde dollenme olup yumurtanin rahime yerlesmesi bir seneyi buluyor. O yuzden hamile olabilirsiniz. Bir kac ay sonra tekrar gebelik testi yaptirin.... demek vardi amahaha tabiki de gebe degilsin. 
Hic yoktan dalga gecmiyorsunuz teşekkür ederim...piskolojim çöktü evet Kabul ediyorum Ama azda olsa Burda dertlesiirim demistim Ama iste dalga geciyorlarBence takıntılısınız, psikolojik destek alın. Ciddiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?