- Konu Sahibi almilaninannesi
-
Evet ayrıca göğüs uçlarım çok acıyor yatarken kalkarken hatta bazen iğne batar gibi oluyor uçlarıBnde yarın test yapacağım inşallah çıkar . Sizin de göğüs hassasiyetiniz de dalgalanıyor mu yani gün içerisinde azalıp bir anda şiddetleniyor mu
Kan verdiniz mi sonuç nedir merak ettimMerhaba kızlar prodoctor marka gebelik testi kullandım. Aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama adetim üç gün gecikti. Yukardaki testim çarşamba akşam yapılan alttaki test bu sabah yapılan sizce bir fark var mı? Bu arada ikisi de ilk 5 dk içinde çıktı
Yarın inşallah veriyorum cumartesi günü yaptığım testlerin görselini ekliyorum. İlerleme var gibi geldi hayırlısıKan verdiniz mi sonuç nedir merak ettim
İnşallah var gibi gerçekten. Gözünüz aydınYarın inşallah veriyorum cumartesi günü yaptığım testlerin görselini ekliyorum. İlerleme var gibi geldi hayırlısı
Test sonucunu haber verirsiniz bizde meraktayiz insaAllah vardirYarın inşallah veriyorum cumartesi günü yaptığım testlerin görselini ekliyorum. İlerleme var gibi geldi hayırlısı
Test sonucunu merakla bekliyoruz insaAllah gebelik vardırBnde yarın test yapacağım inşallah çıkar . Sizin de göğüs hassasiyetiniz de dalgalanıyor mu yani gün içerisinde azalıp bir anda şiddetleniyor mu
Benim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acabaTest sonucunu merakla bekliyoruz insaAllah gebelik vardır
Bugün azaldı hassasiyet artmazsa regl geliyor demektirEvet ayrıca göğüs uçlarım çok acıyor yatarken kalkarken hatta bazen iğne batar gibi oluyor uçları
Bugün göğüs hassasiyeti azaldı bel ağrısı başladı. Gidip test alacaktım vazgeçtim internetten sipariş verdim çarşamba günü gelecek. O zamana kadar olmazsam yapacağim inşallahTest sonucunu merakla bekliyoruz insaAllah gebelik vardır
Hayırlı güzel haberler alırsınız inşaAllahSanırım sonuç Salı günü çıkar tabiki haber veririm
Amin inşallahHayırlı güzel haberler alırsınız inşaAllah
Benimde adet günüm geçince azaldı biraz 2 gün geçti bugün ve beta 58.8 çıktıBugün azaldı hassasiyet artmazsa regl geliyor demektir
Yaa çok sevindim sağlıkla tutunsun büyüsün kucağınıza alın inşallah. Bnmde gecikmenin 5. Günü sadece orta kısmı ve temasta ucu acıyor. Ama bugün adet olacak gibi ağrılarım var. Testim bi gelseydi. Umutlanıyorum inşallah yine boşa çıkmaz.Benimde adet günüm geçince azaldı biraz 2 gün geçti bugün ve beta 58.8 çıktı
Yaa çok sevindim sağlıkla tutunsun büyüsün kucağınıza alın inşallah. Bnmde gecikmenin 5. Günü sadece orta kısmı ve temasta ucu acıyor. Ama bugün adet olacak gibi ağrılarım var. Testim bi gelseydi. Umutlanıyorum inşallah yine boşa çıkmaz.
Bn burdayım anne diyor miniğinSağol canım inşeAllah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizibenimde ara ara kasık ağrılarım bel ağrılarım var göğüs hassasiyetim çok azaldı artık şu anlık bide ara ara mide bulantım oluyor şiddetli olmasa da
Bende merak içinde bekliyorum.. inşaAllah inşaAllah gebesinizdirKızlar dün kan verdim bugün sayfayı yeniliyorum daha sonuç çıkmadı sanırım öğlen çıkacak merakla beklemedeyim sizlere de haber vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?