Hamile miyim

kelebek_gibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
964
958
103
suan o kadar heyecanlıyım ki ellerim titriyor. Testte çift çizgiyi gördüm ancak yaptıgım test eczaneden alınmış ucuz testlerden ismi oncomed . Bu testi önceden kullanan var mı doğruluk payı nedir? Yarın ilk işim kan testi yaptırıcam ama suan heyecandan konuyu açmak istedim

Eklentiler

• image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 437
  • C489B474-C265-4471-895C-F2F5A6E581DE.webp
    3 KB · Görüntüleme: 477
Hayirli olsun bebek geliyor
Hic bu kadar belirgin gormemistim ikinci cizgiyi masallah

Çok çok teşekkür ederim İnan’ın ben de bu kadar net çıkacağını bilmiyordum çünkü yaklaşık bir aydır bebek düşünüyoruz ve ben ihtimal bile vermiyordum testi de negatif çıkar düşüncesiyle yaptım ama sonuç karşısında şok oldum. Eşime henüz söylemedim çünkü net olsun istedim hem de nasıl söylesem bilemedim acıkcası

Alıntı yapamamısım ya mesajlarınıza hepinize çok çok teşekkür ederim yarın ilk işim hastaneye gidicem. Bir daha test yapmama gerek yoktur herhalde

Hayırlı olsun bebiş geliyor.
Benim de böyle koyu çıkmıştı en az 4 haftalık vardır büyük ihtimalle.
Allah tamamına erdirsin.

Hayırlı olsun annesi yolcun yola cıkmıs :)9 ay sonra saglıkla inş kucagına alırsın tebrikler :)

Hayırlı olsun bebiş geliyor.
Benim de böyle koyu çıkmıştı en az 4 haftalık vardır büyük ihtimalle.
Allah tamamına erdirsin.

Ya ciddi misiniz ben de suan internette araştırma yapıyorum. Bu sonuca net güvenemediğim için eşime söylemedim henüz. Yarın kan vermeye gidicem. İnşallah hamileyimdir

Hayırlı olsun annesi yolcun yola cıkmıs :)9 ay sonra saglıkla inş kucagına alırsın tebrikler :)
İnşallah cok teşekkür ederim. Yarın kan testi yaptırıcam bu tarz testlerin yanılma ihtimali olabilir diye eşime söylemedim.ama içim içime sığmıyor. Ocak ayından beri bebek düşünüyoruz ve kendi kendime 14 subat sürprizi olsa ne güzel olur diye düşünüyordum. Gerçekten de öyle olacak galiba ama o zmanaa kadar içimde tutabilir miyim bilmiyorum

Ay hayırlı olsun canım bebek geliyor :)
Benim de testim böyle net çıkmıştı.

Cok zor olur ama imkansiz degil:) hediye kutusuna bu testi koyarsın ay muthiş olur eminim ha kameraya almayı unutma o an kayda deger. Bence sabret o gune kadar. :)

Ay hayırlı olsun canım bebek geliyor :)
Benim de testim böyle net çıkmıştı.
Ne güzel Cok teşekkür ederim. Başta şok oldum ama yorumlar karşısında kesin falan diye düşünmeye başladım. İnşallah kan testinde negatif çıkmaz. Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum

Cok zor olur ama imkansiz degil:) hediye kutusuna bu testi koyarsın ay muthiş olur eminim ha kameraya almayı unutma o an kayda deger. Bence sabret o gune kadar. :)
Ayy ben de aynı şeyi düşündüm öyle mektup yazmak falan bana göre değil testi kutuya koyup hediye edeyim dedim Sabredeyim değil mi bir hafta zaten hemen geçer Sonra da ailelerimize söyleriz. Ay cok heyecanlanıyorum düşündükçe inşallah kan testinde negatif çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…