- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi kelebek_gibi
-
Hayırlı olsun bebiş geliyor.
Benim de böyle koyu çıkmıştı en az 4 haftalık vardır büyük ihtimalle.
Allah tamamına erdirsin.
İnşallah cok teşekkür ederim. Yarın kan testi yaptırıcam bu tarz testlerin yanılma ihtimali olabilir diye eşime söylemedim.ama içim içime sığmıyor. Ocak ayından beri bebek düşünüyoruz ve kendi kendime 14 subat sürprizi olsa ne güzel olur diye düşünüyordum. Gerçekten de öyle olacak galiba ama o zmanaa kadar içimde tutabilir miyim bilmiyorumHayırlı olsun annesi yolcun yola cıkmıs :)9 ay sonra saglıkla inş kucagına alırsın tebrikler :)
Cok zor olur ama imkansiz degil:) hediye kutusuna bu testi koyarsın ay muthiş olur eminim ha kameraya almayı unutma o an kayda deger. Bence sabret o gune kadar. :)İnşallah cok teşekkür ederim. Yarın kan testi yaptırıcam bu tarz testlerin yanılma ihtimali olabilir diye eşime söylemedim.ama içim içime sığmıyor. Ocak ayından beri bebek düşünüyoruz ve kendi kendime 14 subat sürprizi olsa ne güzel olur diye düşünüyordum. Gerçekten de öyle olacak galiba ama o zmanaa kadar içimde tutabilir miyim bilmiyorum
Ne güzelAy hayırlı olsun canım bebek geliyor :)
Benim de testim böyle net çıkmıştı.
Ayy ben de aynı şeyi düşündüm öyle mektup yazmak falan bana göre değil testi kutuya koyup hediye edeyim dedim Sabredeyim değil mi bir hafta zaten hemen geçer Sonra da ailelerimize söyleriz. Ay cok heyecanlanıyorum düşündükçe inşallah kan testinde negatif çıkmazCok zor olur ama imkansiz degil:) hediye kutusuna bu testi koyarsın ay muthiş olur eminim ha kameraya almayı unutma o an kayda deger. Bence sabret o gune kadar. :)
Adetin mi geçti canım pekiNe güzelCok teşekkür ederim. Başta şok oldum ama yorumlar karşısında kesin falan diye düşünmeye başladım. İnşallah kan testinde negatif çıkmaz. Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum
evet adetim 10 gün gecikti yani doğru sayıyor muyum bilmiyorum ama 27 ocakta olmam gerekiyordu.Adetin mi geçti canım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?