Hamile miyim

Hamilesin rahat ol ve sabırlı ol. Beneginle babanıza caktırmadan bu haftayı gecirin birlikte dusunun surprizin detaylarını. Gercekten sabretmeye deger

Ya ciddi misiniz ben de suan internette araştırma yapıyorum. Bu sonuca net güvenemediğim için eşime söylemedim henüz. Yarın kan vermeye gidicem. İnşallah hamileyimdir
Ben de emin olamamıştım ve Hcg 900 küsürlerde çıkmıştı. Şu an 12. Haftamdayım.
İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Dün bütün gece uyuyamadım heyecandan tabi bir de ya değilsem düşüncesi vardı. Sabahtan hastaneye gittim kan tahlili yaptırmak için doktor önce ultrasonla bakalım dedi ve kese oluşmuş 4 haftalık hamileymişim :)))) hcg değerimi falan bilmiyorum kan tahliline gerek yokmuş. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyecekmişiz. Allahım isteyen herkese bekletmeden versin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amiiiin

Hayırlı olsun canım.
Demiştim en az 4 haftalık diye :)
Benim de öyle çıkmıştı çünkü.

Hayırlı olsun canım.
Demiştim en az 4 haftalık diye :)
Benim de öyle çıkmıştı çünkü.
Evet nokta atışı yaptınız :) çok teşekkür ederim.. şimdi yeni heyecanlar endişeler yasıyorum kalp atışlarını duyana kadar bana rahat yok. Hala kimseye söylemedim bir de çatlayacağım artık :))

Ben de senin gibiydim ve halen değişmedim :)
Sürekli hastaneye gidip iyi olduğunu duymak istiyorum doktordan.
Daha önceden bir düşük yaşadım o yüzden çok tedirginim.
İlk 3 ay hiç yorma kendini.
Ağır kaldırma, ilaçlarını aksatma özellikle folik asit çok önemli

Ben folik asiti korunmayı bırakmadan önce kullanmaya başladım. :)) Sanırım ben de öyle olacağım aslında kendime engel olmak da istiyorum sakınan göze çöp batar misali ama çok zor. Kalp atışlarını duymadan kimseye söylemeyi istemiyorum bir yandan, diğer yandan da sabredemiyorum herkes çok sevinecek diye düşünüyorum. Çok karışık duygularmıs gerçekten :)

Gözün aydın canım benim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…