Hamile miyim

Gözün aydın canım benim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim amiiin inşallh.. çok karışık duygular içindeyim tam idrak edemedim sanırım daha :)) bir de henüz kimsenin haberi yok ondan mıdır bilmiyorum kendi içimde yaşıyorum herşeyi :))

Çok teşekkür ederim amiiin inşallh.. çok karışık duygular içindeyim tam idrak edemedim sanırım daha :)) bir de henüz kimsenin haberi yok ondan mıdır bilmiyorum kendi içimde yaşıyorum herşeyi :))
Ah kuzum ben hamile olduğumu öğrendiğim ay deli gibiydim birde eşimle kavga etmiştik çok degsik duygular yaşadım seni çok çok iyi anlıyorum ben çok yiprandim sürekli sorunlar kendimi yeni yeni biraz iyiyim sen sakin hiç bsy için üzme kendini ve strese sokma kuzum ayy çok sevindim senin adina

Ay çok üzüldüm sizin adınıza ben de heyecan, tedirginlik, kaygı hakim Allah’a şükür suan başka sorunum yok. Bir de kimseyle paylaşamadığım için de kendi kendime endişeleniyorum :) haftaya rahatlarım inşallah:)

İnşallah kuzum ki usgde bile onu gördüğünde inanmiyorsun bu mucize taşıdığına eşine ve annene söyle derim ozellikle annen bilsin

Kesinlikle :)
Bence durabiliyorsan kalp atışını bekle.
Ama duyunca da en yakınlarına söyle sadece.

İnşallah kuzum ki usgde bile onu gördüğünde inanmiyorsun bu mucize taşıdığına eşine ve annene söyle derim ozellikle annen bilsin
14 subatı bekliyorum eşime söylemek için :))) sonra da ailelerimize söyleriz diye düşündüm . Azıcık daha sabredeceğim yani... gerçekten bir mucize inşallah sağlıkla da gelir

Kesinlikle :)
Bence durabiliyorsan kalp atışını bekle.
Ama duyunca da en yakınlarına söyle sadece.
14 şubatta eşime söylemeyi düşünüyorum sonra da ailelerimize haber veririz diye düşündüm. Cumartesi günü doktor randevusu aldım internette 5. Haftada kalp atışı duyulabilir yazıyordu. Benim de hemen hemen 5 haftalık olacak sanırım :) Aslında ilk gittiğim doktor 6. Haftada kalp atışını dinleyelim dedi ama bekleyemeyeceğim belki 5. Haftada duyulur:))

Genelde 6. Hafta bakılıyor.
6. Hafta duyulmuyor sadece kalp ritmine bakılıyor ekrandan. O yüzden duyamazsan sakın stres sıkıntı yapma. Bazıları 7 8. Haftayı bulabiliyor çünkü

Genelde 6. Hafta bakılıyor.
6. Hafta duyulmuyor sadece kalp ritmine bakılıyor ekrandan. O yüzden duyamazsan sakın stres sıkıntı yapma. Bazıları 7 8. Haftayı bulabiliyor çünkü
Bunu öğrendiğim Çok iyi oldu çok sağolun :)) bakalım bizim ne zaman duyulacak sabretmek ne zor şeymiş :)

Bunu öğrendiğim Çok iyi oldu çok sağolun :)) bakalım bizim ne zaman duyulacak sabretmek ne zor şeymiş :)
Güzel olsun da, beklemek de işin cilvesi olsun artık.
Gerçi beni 1 ay sonra çağırdı cinsiyet için ben de 1 ay nasıl beklicem bilmiyorum :)
Allah sağlıklı şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.
İsteyen herkese de nasip etsin İnşallah

Evet cinsiyeti beklemek de çok çok heyecanlıdır tabi ki önceliğimiz sağlık :))
Yalnız benim evdeki hesap çarşıya uymadı. Sabaha karşı bir bulantı çok afedersiniz ama bir öğürme geldi bayılıyorum sandım zor yetiştim. İlk kez böyle oldu. Hal böyle olunca başta eşim sabahına da bütün aile ayağa kalktı doktora gidelim diye ben de söylemek zorunda kaldım :)) sağlık olsun planladığım gibi olmadı ama ne yapalım artık

Ayy çok sevinmiştir :)

Evet her ne kadar benim planlar gerçekleşmese de eşim mutluluktan ağladı Leyla gibi ortalıkta sabahtan beri :)) ailelerimizde öyle gerçekten büyük mutlulukmuş herkese nasip olsun..:)))
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba Kızlar benim normalde adetim çok düzenli bu ay ilk kez gecikti bugün 6.gün 4 aylık evliyim
Dün sabah test yaptım negatif çıktı sizce bişey yok mudur yoksa bi kaç gün daha bekleyip yeniden test mi yapsam

Kan testi ver daha kesin sonuç alırsın. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…