- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Sabah tekrar yapın. Maalesef test bozuk görünüyor. Ben bu konuda çok tecrübeliyim ordan biliyorum. İnşallah vardır bebeğiniz ama bu test bozuk belli.gerçekten mi
Sabah tekrar yapın. Maalesef test bozuk görünüyor. Ben bu konuda çok tecrübeliyim ordan biliyorum. İnşallah vardır bebeğiniz ama bu test bozuk belli.
Bence bu sonradan çıkan çizgilere benziyor. Hani 5 dakikadan sonra cıktı ise negatif. Hemen cıktı ise de tekrar test yapın ama sabah ilk idrarla.
Kendinize yeni konu açın..Ben de de durum aynı.yaptigim testi eklemek istedim.ama resim eklemeyi beceremedim.hayirlisi artık.
Çünkü çizgi iki tane ve yamuk görünüyor. Ordan anladım.tüh ya sabah deneyeyim dediğiniz gibi teşekkürler. Bozuk olduğunu nasıl anladınız?
Test bozuk degil son yolladığında test gayet normal testlerden fakat hem akşam yapmışsın sanırım ki geç döllenmeyse çok çok silik olması normal.Sabah yapmak daha mantıklı.Çünkü net çıkıyor gerçekten.
'ne alaka..aynı durumda olduğum kişinin konusuna yorum yapmak ve görüşünü almak için konumu açmam gerekKendinize yeni konu açın..
Kan tahlilinde erken çıkarAdetim geçeli 3 gün oldu. Yarın kan tahlili versem çıkar mı ki? Ya kalbim çok hızlı çarpıyor şu an
canım ben pc den yaptım. mesaj yazdığım yere sürükleyip bıraktım oldu'ne alaka..aynı durumda olduğum kişinin konusuna yorum yapmak ve görüşünü almak için konumu açmam gerek
:) Yap Can'ım sabah netleşir inşallah hayırlı haberler alırsın.bekledikçe netleşti aslında. çizgi dümdüz değil ama . sanırım ben fazla idrar koydum üstüne o yüzden hafif dış bükey görünüyor. sanırım sabah evden çıkmadan bir test yapacağım sonra da gidip kan vereceğim.
Çünkü çizgi iki tane ve yamuk görünüyor. Ordan anladım.
Evet.. Çünkü yorumlar karışabilir.. Ben sizin için söylüyorum.. Yoksa banane..'ne alaka..aynı durumda olduğum kişinin konusuna yorum yapmak ve görüşünü almak için konumu açmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?