Hamile miyim?

Bence bu sonradan çıkan çizgilere benziyor. Hani 5 dakikadan sonra cıktı ise negatif. Hemen cıktı ise de tekrar test yapın ama sabah ilk idrarla.

Bence bu sonradan çıkan çizgilere benziyor. Hani 5 dakikadan sonra cıktı ise negatif. Hemen cıktı ise de tekrar test yapın ama sabah ilk idrarla.

açıkçası ne zaman çıktığını bilmiyorum. adetim gecikti diye tarlusal kullanacaktım. test yapayım dedim. o arada misafir geldi bakamadım. Emin değilim yani... sadece ilk bir iki dk içinde sanki çizgi var gibi gelmişti ama kendim uyduruyorumdur filan diye kenara koydum. o arada kapı çaldı bakamadım

Merhabalar öncelikle çok Yen’i üyeyim benim bat 27 şubat planlama yaparak yumurtlama günlerimizi değerlendirdik. Kasık ağrılarım var bütün evde uygulanacak eski usul testlere göre hamileyim aşırı sulanma ve akıntım var diş erlerimde dişlerimde fazlaca hassasiyet var yorgunluk nefes darlığı aşırı aşırı idrara çıkma aşırı bacak ağrısı gibi belirtiler de var ayrıca ateşimi düzenli ölçüyorum normalden 0.5 fazla devam ediyor ancak günlerdir test yapıyorum en son bu gün de erken gebelik testi yaptım ve koca bir tek çizgiyi gördüm yani hamile değil miyim bu kadar belirti neyin nesi vallahi kafayı yicem düşünmekten yarın belli olacak ama beklemek ne kötüymüş ya

Test bozuk degil son yolladığında test gayet normal testlerden fakat hem akşam yapmışsın sanırım ki geç döllenmeyse çok çok silik olması normal.Sabah yapmak daha mantıklı.Çünkü net çıkıyor gerçekten.

Ben de de durum aynı.yaptigim testi eklemek istedim.ama resim eklemeyi beceremedim.hayirlisi artık.

bekledikçe netleşti aslında. çizgi dümdüz değil ama . sanırım ben fazla idrar koydum üstüne o yüzden hafif dış bükey görünüyor. sanırım sabah evden çıkmadan bir test yapacağım sonra da gidip kan vereceğim.

:) Yap Can'ım sabah netleşir inşallah hayırlı haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…