- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
Teşekkür ederim canım.dualaeim seninle inşallah Rabbim gönlüne göre verir.o heycani hevesi cok iyi biliyorum.canım ben pc den yaptım. mesaj yazdığım yere sürükleyip bıraktım oldu
Teşekkür ederim canım.dualaeim seninle inşallah Rabbim gönlüne göre verir.o heycani hevesi cok iyi biliyorum.
kan tahlilinde kesin çıkar idrarda çıkıp kanda çıkmama diye birşey olamaz. önce kana sonra idrara geçerAdetim geçeli 3 gün oldu. Yarın kan tahlili versem çıkar mı ki? Ya kalbim çok hızlı çarpıyor şu an
İşte test bozuk oluyor böyle durumda. Yani gebelik var ya da yok diyemeyiz. Sabahın yapın ve 3 damladan fazla idrar damlatmayın.dış bükey biraz ama idrar miktarı fazla gelmiş olabilir ondan sanırım ama ikinci bir çizgi görünmüyot. kendimi kandırmak da istemiyorum ama... bir de bekledikçe netleşiyor..
İşte test bozuk oluyor böyle durumda. Yani gebelik var ya da yok diyemeyiz. Sabahın yapın ve 3 damladan fazla idrar damlatmayın.
Cevapla bölümünden dosya ekleBen siteye telf den giriyorum canım yoksa cok isterdim.sabaha yine test yap .yaz buraya da haberini bekliyorum.
Ben çizgiyi görüyorum ama yamuk gelmedi bana..Allah gönlünüze göre versin inşallah..Yarın yeniden yapın bari..Sanırım burada daha net görünüyor
Ben çizgiyi görüyorum ama yamuk gelmedi bana..Allah gönlünüze göre versin inşallah..Yarın yeniden yapın bari..
Cevap yazdigimiz yerin hemen altinda dosya yukle var canim oraya tikla. Fotografi ordan ekleyebilirisn :)Teşekkür ederim canım.dualaeim seninle inşallah Rabbim gönlüne göre verir.o heycani hevesi cok iyi biliyorum.
İnşlh hayırla güzel sonuç alırsınız yarın..kk da biri gebelik testinin içine parmagından 1 damla kan ile idrarını karıştırıp yapıyodu hani daha düzgün sonuç versin die
Şuan başka test varmı elinizde
gebesin :)Sanırım burada daha net görünüyor
Şimdi yapın o zaman. Ben yok sandım.eczacı arkadaşım sağolsun tam bir çekmece dolusu gebelik testim var iki farklı markadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?