Hamile miyim?

Adetim geçeli 3 gün oldu. Yarın kan tahlili versem çıkar mı ki? Ya kalbim çok hızlı çarpıyor şu an

Benimde aynısı idi :)

3 gün gecikmişti testte silikti hemen kan verdim 67 çıkmıştı . Düşük değer olduğu için 2 günde bir tekrar kan verdim sonuçlar hep 2 katına çıktı sağlıklı gebelik yaşadığımı öğrendim. 8. Haftada da ultrasonla bakıldı.. şuan 24 haftalık hamileyim :)

Ne zamandır istiyosunuz bebek

ben evlendiğimden beri hiç korunmadım. bir buçuk sene yani. ama pkos luyum. geçtiğimiz ay hsg çekildim herşey temizdi. kistler filan gitmişti. hormonlarım da çok düzgündü. o yüzden çok heyecanla bekliyorum

ay hadi hayırlısı eski konularından tanırım seni severim labfaresi.

Siz sanırım bebek istiyordunuz bir konunuza yazdığımı hatırlıyorum. :) Ben çizgi gördüm sanki bebek var. Doğru hatırlıyorsam dilerim hamilesinizdir. :)

Yaa ben bile çok heyecanlandım bidaha yapsanız test çizgi yamuk gerçekten idrar fazla gelmiştir

Daha adet gecikmesi 3 gün olduğu için silik olabilir gerçi ben tam seçemedim benim 5 gün geçtiğinde çok bariz görünüyodu 2. çizgi hakkınızda hayırlısı olsun

İkinci testi yaptım şimdi diğer markanın. Akşam akşam kendimle beraber herkesi heyecanlandırdım ama görünürde birşey yok. Sanırım gerçekten test bozuktu ve galiba biraz üzüldüm...

Yarın yine de test vereceğim tarlusalı gönül rahatlığıyla kullanabilmek için.

Takdir Allah'ın ne yapalım.

Destekleriniz için çok teşekkürler.

Hakkınız da hayırlısı olsun üzülmeyin . Belki kan da çıkar :) çıkmazsa da hayırlısı olsun. Hayırlı zaman da nasip olsun inşallah

bir anda oluverdi sanmıştım bu kadar üzeceğini bilsem hiç yapmazdım

Yaa üzülmeyin bilirim o hayal kırıklığını ama nasip iste. Belki kan da çıkar. Ne kadar çok rahat olursanız o kadar iyi sizin için. Yoksa stres gerçekten buna engel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…