İkinci testi yaptım şimdi diğer markanın. Akşam akşam kendimle beraber herkesi heyecanlandırdım ama görünürde birşey yok. Sanırım gerçekten test bozuktu ve galiba biraz üzüldüm...
Yarın yine de test vereceğim tarlusalı gönül rahatlığıyla kullanabilmek için.
Takdir Allah'ın ne yapalım.
Destekleriniz için çok teşekkürler.
Geç döllenme gibi durumlarda adet tarihinden 3 gün sonra belli olmayabilir.. Ben sat tan 45 gün sonra doktora gittim, adet söktürücü verdi, muayene etti bişey yok dedi ama hamileymişim..Adet üç gün gecmiş
Olumlu olsa belirgin olurdu
Bence cok kaptırmayın kendinizi
Neden kan vermiyorsunuz hemen kan verin bence test bozuk mu dogru mu ortaya cikarya birşey diyeceğim çok uzun zaman geçti ama aşırı silik bir çizgi oluşmaya başladı.
2 gün sonra tekrar verirsin o zaman 2ye katladığını görürsen daha bi netleşir durum.Kizlaaar acil yardim lütfen 12 şubatta aşılama yaptirdim 14 gun sonra beta hcg yaptirdim 8.6 cikti doktorumun soyledikleri cok sacma geldi baska yerde bu sonucu goren doktorlar hamilesin der ama ben hamile degilsin diyorum dedi sadece sonuca bakarak ama 5 ve ustu hamile yaziyor ben hamile miyim bu sonucla hamile kalan var mi nolur yazin bana
Adeti 1 hafta geçene kadar evde teste devam edebilirsin.Kizlaaar acil yardim lütfen 12 şubatta aşılama yaptirdim 14 gun sonra beta hcg yaptirdim 8.6 cikti doktorumun soyledikleri cok sacma geldi baska yerde bu sonucu goren doktorlar hamilesin der ama ben hamile degilsin diyorum dedi sadece sonuca bakarak ama 5 ve ustu hamile yaziyor ben hamile miyim bu sonucla hamile kalan var mi nolur yazin bana
Canım çok düşük bir sonuç bu o yüzden öyle demiştirKizlaaar acil yardim lütfen 12 şubatta aşılama yaptirdim 14 gun sonra beta hcg yaptirdim 8.6 cikti doktorumun soyledikleri cok sacma geldi baska yerde bu sonucu goren doktorlar hamilesin der ama ben hamile degilsin diyorum dedi sadece sonuca bakarak ama 5 ve ustu hamile yaziyor ben hamile miyim bu sonucla hamile kalan var mi nolur yazin bana
5 dk dan çıkan sonuçlar yanlış olabilirya birşey diyeceğim çok uzun zaman geçti ama aşırı silik bir çizgi oluşmaya başladı.
Benim oyle olmustu, test yap mutlakaBenimde adetim geçeli 7 gün oldu adet olucakmışım gibi kasılmalarım oldu 10 gün önce kadar ama hala adet olmadım böyle olup hamile olan var mı
Benimde adetim geçeli 7 gün oldu adet olucakmışım gibi kasılmalarım oldu 10 gün önce kadar ama hala adet olmadım böyle olup hamile olan var mı
Neden kan vermiyorsunuz hemen kan verin bence test bozuk mu dogru mu ortaya cikar
Aaaa hamilesinEki Görüntüle 2117320 Kizlar benim testimede bakar misiniz lutfen adetim 1 gun gecti erken gebelik testi yaptim akintim falan yok ama kasigimda batma var feci halde
Erken gebelik testi ve cok net cikmayinca acaba mi dedimAaaa hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?