Hamile miyim?

Boşver üzülme
Bi şekilde olacaktır zamanı geldiğinde
Ben de dün biraz hayal kırıklığına uğradım
Çünkü hala adet de olmadım
Ama sonuç negatif işte

Hamilesin kan ver çıkar elbet hayırlı olsun

Test bozuk gibi canım çünkü çizgi yamuk çıkmış kesin hamilesin diyenlerede inanamiyorum. Nasil bu kadar eminsiniz.. İnsan hevesleniyor çünkü. Inşallah istediğin gibi çıksın sonucun canim hayırlısi olsun

Kizlaaar acil yardim lütfen 12 şubatta aşılama yaptirdim 14 gun sonra beta hcg yaptirdim 8.6 cikti doktorumun soyledikleri cok sacma geldi baska yerde bu sonucu goren doktorlar hamilesin der ama ben hamile degilsin diyorum dedi sadece sonuca bakarak ama 5 ve ustu hamile yaziyor ben hamile miyim bu sonucla hamile kalan var mi nolur yazin bana

Adet üç gün gecmiş
Olumlu olsa belirgin olurdu
Bence cok kaptırmayın kendinizi
Geç döllenme gibi durumlarda adet tarihinden 3 gün sonra belli olmayabilir.. Ben sat tan 45 gün sonra doktora gittim, adet söktürücü verdi, muayene etti bişey yok dedi ama hamileymişim..
Yani bazı gören arkadaşlarda yanılmasın diye belirtmek istedim..

Hamileligimi sabah kalkar kalkmaz yaptigim testle ogrenmistim, ikinci cizgi aynen bu kadar az belirgindi, daha yeni uyandigimdan,cok istedigimden de hayal goruyorum sanmistim ben de:) tebrikler,saglikli bir hamilelik sureci ve dogum dilerim :)

Bu arada adetimin uzerinden de 2 gun gecmisti

2 gün sonra tekrar verirsin o zaman 2ye katladığını görürsen daha bi netleşir durum.

Adeti 1 hafta geçene kadar evde teste devam edebilirsin.

Canım çok düşük bir sonuç bu o yüzden öyle demiştir

Benimde adetim geçeli 7 gün oldu adet olucakmışım gibi kasılmalarım oldu 10 gün önce kadar ama hala adet olmadım böyle olup hamile olan var mı

Benimde adetim geçeli 7 gün oldu adet olucakmışım gibi kasılmalarım oldu 10 gün önce kadar ama hala adet olmadım böyle olup hamile olan var mı

19 gun gecktm hergun test yaptimm 19.gunde pozitif cikti :)

O zamanlar kan tahlili nedir blmiyordum o yzden bide hamilelige ihtimal vrmedigimden yaptirmamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…