Hamile miyim?

Yaa üzülmeyin bilirim o hayal kırıklığını ama nasip iste. Belki kan da çıkar. Ne kadar çok rahat olursanız o kadar iyi sizin için. Yoksa stres gerçekten buna engel oluyor

stres gibi değil de ne bileyim işte...

pkos sebebiyle hep ilaçlar tedaviler gördüm ömrüm boyunca sanki bir mucize olmuş gibi geldi bir anda. o kötü etkiledi. sanırım ilaçsız filan gebe kalamayacağım ben

Öyle düşünme benimde hiç bir sebep yokken 4aylık düşük yaşadım 3sene olmadı sonra diyete başladım hamile kaldım oda geçen Kasım da dış gebelik oldu iç kanama geçirdim amaliyat oldum sag tüpüm alındı rabbim önce bize saglık versin gerisi gelir inş üzülme

Pkosu olup hamile kalan birçok tanıdığın var.
Olumsuz düsünmeyin . Gönlünuz ferah olsun her zaman :)

doğru diyorsun da gel de yüreğime anlat...

teste baktıkça hayali ikinci bir çizgi görmeye çalışıyorum resmen
Gebelik testi yanıltıyor malesef geçen arkadaşımda çift çizgi çıktı ama kanda gebelik çıkmadı test bozuk çıktı Bende hamileyken test yaptım hamile oldugum halde negatif çıktı o yüzden en garantisi kan beta hcg

Dilerim Rabbimden bir dahaki ay o çizgi 2 olur hemde çok net şekilde üzülmeyin herşey kısmet nasip ol der ve olur

Dilerim Rabbimden bir dahaki ay o çizgi 2 olur hemde çok net şekilde üzülmeyin herşey kısmet nasip ol der ve olur

Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kucağını boş bırakmasın

Allah hepinizden razı olsun

Aynen benim arkadaşımda aynı durumdaydı tedavi gördü olmadı sonra hamile kaldı famera diye bi ilaçla şuan 6aylık birde kafadan atmak gerek fazla düşünme oluruna bırak zor biliyorum ama nasipten öteye köy yok malesef

ya birşey diyeceğim çok uzun zaman geçti ama aşırı silik bir çizgi oluşmaya başladı.
Kendi kendinizi yıpratmayın.. Bu testlerde ilk 5 dk önemli.. Testin açıklamasında yazar.. Siz gidip yarım saat sonra bakarsanız, yeni bir çizgi oluştu ise ya da olan çizgi silindi ise durum değişmez.. Kan en güzel sonuç.. Hamilelikte kanda B-hcg artıyor.. Bu idrar testleri de B-hcg belirli bir seviyeye geldikten sonra doğru sonuç vermeye başlıyor.. Kanı iki gün, 4tün sonra filan tekrarlayıp teyit edip, düzenli artış sonrası kadın doğum doktoruna koşabilirsiniz.
Allah gönlünüze göre versin..

Adet üç gün gecmiş
Olumlu olsa belirgin olurdu
Bence cok kaptırmayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…