Yaa üzülmeyin bilirim o hayal kırıklığını ama nasip iste. Belki kan da çıkar. Ne kadar çok rahat olursanız o kadar iyi sizin için. Yoksa stres gerçekten buna engel oluyor
Üzülme yalnız degilsin çoğu insan senin durumundayız canım vakti gelmemiş demekki Rabbim herşeyin hayırlısı nasip etsin hepimizebir anda oluverdi sanmıştım bu kadar üzeceğini bilsem hiç yapmazdım
Üzülme yalnız degilsin çoğu insan senin durumundayız canım vakti gelmemiş demekki Rabbim herşeyin hayırlısı nasip etsin hepimize
Öyle düşünme benimde hiç bir sebep yokken 4aylık düşük yaşadım 3sene olmadı sonra diyete başladım hamile kaldım oda geçen Kasım da dış gebelik oldu iç kanama geçirdim amaliyat oldum sag tüpüm alındı rabbim önce bize saglık versin gerisi gelir inş üzülmestres gibi değil de ne bileyim işte...
pkos sebebiyle hep ilaçlar tedaviler gördüm ömrüm boyunca sanki bir mucize olmuş gibi geldi bir anda. o kötü etkiledi. sanırım ilaçsız filan gebe kalamayacağım ben
stres gibi değil de ne bileyim işte...
pkos sebebiyle hep ilaçlar tedaviler gördüm ömrüm boyunca sanki bir mucize olmuş gibi geldi bir anda. o kötü etkiledi. sanırım ilaçsız filan gebe kalamayacağım ben
Gebelik testi yanıltıyor malesef geçen arkadaşımda çift çizgi çıktı ama kanda gebelik çıkmadı test bozuk çıktı Bende hamileyken test yaptım hamile oldugum halde negatif çıktı o yüzden en garantisi kan beta hcgdoğru diyorsun da gel de yüreğime anlat...
teste baktıkça hayali ikinci bir çizgi görmeye çalışıyorum resmen
Öyle düşünme benimde hiç bir sebep yokken 4aylık düşük yaşadım 3sene olmadı sonra diyete başladım hamile kaldım oda geçen Kasım da dış gebelik oldu iç kanama geçirdim amaliyat oldum sag tüpüm alındı rabbim önce bize saglık versin gerisi gelir inş üzülme
Pkosu olup hamile kalan birçok tanıdığın var.
Olumsuz düsünmeyin . Gönlünuz ferah olsun her zaman :)
Gebelik testi yanıltıyor malesef geçen arkadaşımda çift çizgi çıktı ama kanda gebelik çıkmadı test bozuk çıktı Bende hamileyken test yaptım hamile oldugum halde negatif çıktı o yüzden en garantisi kan beta hcg
Dilerim Rabbimden bir dahaki ay o çizgi 2 olur hemde çok net şekilde üzülmeyin herşey kısmet nasip ol der ve olur
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kucağını boş bırakmasın
Aynen benim arkadaşımda aynı durumdaydı tedavi gördü olmadı sonra hamile kaldı famera diye bi ilaçla şuan 6aylık birde kafadan atmak gerek fazla düşünme oluruna bırak zor biliyorum ama nasipten öteye köy yok malesefPkosu olup hamile kalan birçok tanıdığın var.
Sendende bacımAllah hepinizden razı olsun
Pkosu olup hamile kalan birçok tanıdığın var.
Kendi kendinizi yıpratmayın.. Bu testlerde ilk 5 dk önemli.. Testin açıklamasında yazar.. Siz gidip yarım saat sonra bakarsanız, yeni bir çizgi oluştu ise ya da olan çizgi silindi ise durum değişmez.. Kan en güzel sonuç.. Hamilelikte kanda B-hcg artıyor.. Bu idrar testleri de B-hcg belirli bir seviyeye geldikten sonra doğru sonuç vermeye başlıyor.. Kanı iki gün, 4tün sonra filan tekrarlayıp teyit edip, düzenli artış sonrası kadın doğum doktoruna koşabilirsiniz.ya birşey diyeceğim çok uzun zaman geçti ama aşırı silik bir çizgi oluşmaya başladı.
Adet üç gün gecmişİkinci testi yaptım şimdi diğer markanın. Akşam akşam kendimle beraber herkesi heyecanlandırdım ama görünürde birşey yok. Sanırım gerçekten test bozuktu ve galiba biraz üzüldüm...
Yarın yine de test vereceğim tarlusalı gönül rahatlığıyla kullanabilmek için.
Takdir Allah'ın ne yapalım.
Destekleriniz için çok teşekkürler.
Var ikinci çizgi@1s3m oldu sanırım
Bir de internette ne kadar bekletirseniz bekletin eğer gebelik yoksa ikinci çizgi çıkmaz gibi bilgiler var. ooouuff delirecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?