Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bı test yapın bilemez ki kimse hakkınızda hayırlısı olsun

Kac gun gecti adetinizden

Kızlar karnımdaki sancılar çok arttı sol kasığıma iğne batıyor gibi sancı giriyor 1 dakika sürüyor bacaklarıma vuruyor ağrı ve 2 gündür hafif mide bulantısı başladı regl olmama 2 gün var erken hamilelik testi yapsam kesin sonuç verir mi

Regl tarihinizi bekleyin 2 gun kalmiş zaten , benim regl tarihinin 3 gunu test yapmistim silik cizgi cikmisti o yuzden beklemenizi tavsiye ederim

Regl belirtisine benziyor. Bekle gecikmeyi

Regl ağrısından hariç sancı giriyor aniden ve buz gibi havada soyundum oturuyorum şu an o kadar ateş basıyor ki bilemiyorum artık bekliycem 1 hafta geçmesini
Beklemek çok zor biliyorum bende adete 3 gün kala test yaptım çıkmadı.umudu kestim bugün regl günüm bekliyorum gelmesini yarı. Ölürüm muhtemelen amBi Umut işte. Sende birkaç gün kafanidagit bakalm 1 gün kala falanyapablrsin smdi cikmayablr

Oldun mu adet? Sen de çok erken yapmışsın umarım vardır ikimizinde

Test yapmadım. Kan gelmeye devam ediyor regl oldum ben 2 gün erken oldum bide. umudu kestim artık kafaya takmıycam araştırmayı bırakıcam sıkıldım ağlamaktan. İnşallah sen pozitifsindir
Önümüzdeki aya odaklan . Bende öyle yapicam adet olduktn anra sogan suyu havuç suyuna baslicam . İnşallah ikimzde en kısa Amanda güzel haberler alırız

Merhaba bu negatifmidir acaba pik olduğu ve ilişkinin üzerinden 14 gün geçti sizce

Test yapmadım. Kan gelmeye devam ediyor regl oldum ben 2 gün erken oldum bide. umudu kestim artık kafaya takmıycam araştırmayı bırakıcam sıkıldım ağlamaktan. İnşallah sen pozitifsindir
Hic umudunu kaybetme lutfen ..stres yapinca olmuyo malesef kafaya takmamaya calis ileriye bakmak lazim..yumurtlama gununu degerlendirin ..ben 2 yil sonra hamile kaldim ama umudumu hic kaybetmedim..bol bol vitamin takviyesi al sadece ..hic beklemedigin anda olucak emin ol

Canm değerin beş bazı yerlerde 5 ve üzeri gebelik bazı yerlerde 10 ve üzeri ama senin ki yine de değerin yüksek çıkmış gününüz geçti mi
Evet hemde 54 gün geçti ama ben geç yumurtladim tesadüf ovulasyon testi yaptım 3 gün kıpkırmızı pik gördüm o günü degerlendirdim ondan şüphe duydum o günün üzerinden ise 14 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…