- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi La querida
-
Bı test yapın bilemez ki kimse hakkınızda hayırlısı olsunAdetim çok gecikti Kizlar ilk defa böyle oluyorum arada bel ağrılarımdan dolayı kortizon iğnesi oluyorum.Adetim gecikirdi geçen ayda kortizon vuruldum ama bu kadar hiç gecikmedi.Tesaduf adetim gecikince ovu testi yaptım. 3 gün pik oldu o ara toplamda bir hafta göğüs ucu ağrısı çektim sonrada kayboldu .sadece pik olduğu günü değerlendirdik acaba ikinci yumurtlamamı diye yada yumurtlamam gec mi oldu diye 8 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı kan vermedim yoktur diye .. ovu testleri 2 . Çizgi halen belirgin ama kopkoyu değil elimde HCG testi yok sizce durum nedir fikirlerinize ihtiyacim var gebelik belirtilerim yok acaba geç döllenme olabilirmi
Sizde haklısınız merak ettim yine test yaptım şimdi ovulasyon çift çıktı aslında bayağı koyu çıktı oda kafamı bulandırdiBı test yapın bilemez ki kimse hakkınızda hayırlısı olsun
Kac gun gecti adetinizdenAdetim çok gecikti Kizlar ilk defa böyle oluyorum arada bel ağrılarımdan dolayı kortizon iğnesi oluyorum.Adetim gecikirdi geçen ayda kortizon vuruldum ama bu kadar hiç gecikmedi.Tesaduf adetim gecikince ovu testi yaptım. 3 gün pik oldu o ara toplamda bir hafta göğüs ucu ağrısı çektim sonrada kayboldu .sadece pik olduğu günü değerlendirdik acaba ikinci yumurtlamamı diye yada yumurtlamam gec mi oldu diye 8 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı kan vermedim yoktur diye .. ovu testleri 2 . Çizgi halen belirgin ama kopkoyu değil elimde HCG testi yok sizce durum nedir fikirlerinize ihtiyacim var gebelik belirtilerim yok acaba geç döllenme olabilirmi
Regl tarihinizi bekleyin 2 gun kalmiş zaten , benim regl tarihinin 3 gunu test yapmistim silik cizgi cikmisti o yuzden beklemenizi tavsiye ederimKızlar karnımdaki sancılar çok arttı sol kasığıma iğne batıyor gibi sancı giriyor 1 dakika sürüyor bacaklarıma vuruyor ağrı ve 2 gündür hafif mide bulantısı başladı regl olmama 2 gün var erken hamilelik testi yapsam kesin sonuç verir mi
Regl belirtisine benziyor. Bekle gecikmeyiKızlar karnımdaki sancılar çok arttı sol kasığıma iğne batıyor gibi sancı giriyor 1 dakika sürüyor bacaklarıma vuruyor ağrı ve 2 gündür hafif mide bulantısı başladı regl olmama 2 gün var erken hamilelik testi yapsam kesin sonuç verir mi
Regl ağrısından hariç sancı giriyor aniden ve buz gibi havada soyundum oturuyorum şu an o kadar ateş basıyor ki bilemiyorum artık bekliycem 1 hafta geçmesiniRegl belirtisine benziyor. Bekle gecikmeyi
Beklemek çok zor biliyorum bende adete 3 gün kala test yaptım çıkmadı.umudu kestim bugün regl günüm bekliyorum gelmesini yarı. Ölürüm muhtemelen amBi Umut işte. Sende birkaç gün kafanidagit bakalm 1 gün kala falanyapablrsin smdi cikmayablrRegl ağrısından hariç sancı giriyor aniden ve buz gibi havada soyundum oturuyorum şu an o kadar ateş basıyor ki bilemiyorum artık bekliycem 1 hafta geçmesini
20 gün geçti erken gebelik testi negatif ilk kez bu kadar geciktiKac gun gecti adetinizden
Oldun mu adet? Sen de çok erken yapmışsın umarım vardır ikimizindeBeklemek çok zor biliyorum bende adete 3 gün kala test yaptım çıkmadı.umudu kestim bugün regl günüm bekliyorum gelmesini yarı. Ölürüm muhtemelen amBi Umut işte. Sende birkaç gün kafanidagit bakalm 1 gün kala falanyapablrsin smdi cikmayablr
Yok canım olmadim bide göbek deligim ağrıyor neden acaba sen naptınOldun mu adet? Sen de çok erken yapmışsın umarım vardır ikimizinde
Benim de göbek deliğimin yanlarına diken batıyor gibi oluyor. 1-2 saat önce kahverengi bi leke geldi bir damla yerleşme kanaması mı acaba hiç umudum yok amaYok canım olmadim bide göbek deligim ağrıyor neden acaba sen naptın
Senin kaçıncı günün ve test yapmış mydinBenim de göbek deliğimin yanlarına diken batıyor gibi oluyor. 1-2 saat önce kahverengi bi leke geldi bir damla yerleşme kanaması mı acaba hiç umudum yok ama
Test yapmadım. Kan gelmeye devam ediyor regl oldum benSenin kaçıncı günün ve test yapmış mydin
Önümüzdeki aya odaklan . Bende öyle yapicam adet olduktn anra sogan suyu havuç suyuna baslicam . İnşallah ikimzde en kısa Amanda güzel haberler alırızTest yapmadım. Kan gelmeye devam ediyor regl oldum ben2 gün erken oldum bide. umudu kestim artık kafaya takmıycam araştırmayı bırakıcam sıkıldım ağlamaktan. İnşallah sen pozitifsindir
Hic umudunu kaybetme lutfen ..stres yapinca olmuyo malesef kafaya takmamaya calis ileriye bakmak lazim..yumurtlama gununu degerlendirin ..ben 2 yil sonra hamile kaldim ama umudumu hic kaybetmedim..bol bol vitamin takviyesi al sadece ..hic beklemedigin anda olucak emin olTest yapmadım. Kan gelmeye devam ediyor regl oldum ben2 gün erken oldum bide. umudu kestim artık kafaya takmıycam araştırmayı bırakıcam sıkıldım ağlamaktan. İnşallah sen pozitifsindir
Canm değerin beş bazı yerlerde 5 ve üzeri gebelik bazı yerlerde 10 ve üzeri ama senin ki yine de değerin yüksek çıkmış gününüz geçti miMerhaba bu negatifmidir acaba pik olduğu ve ilişkinin üzerinden 14 gün geçti sizce
Eki Görüntüle 3019425
Evet hemde 54 gün geçti ama ben geç yumurtladim tesadüf ovulasyon testi yaptım 3 gün kıpkırmızı pik gördüm o günü degerlendirdim ondan şüphe duydum o günün üzerinden ise 14 gün geçtiCanm değerin beş bazı yerlerde 5 ve üzeri gebelik bazı yerlerde 10 ve üzeri ama senin ki yine de değerin yüksek çıkmış gününüz geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?