Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ay takip ediyorum zaten yumurtlama günlerimi denemeye devam edicem yine tabiki. Folik asit harici ilaç vermedi bana vermesi gerekiyor muydu acaba? Sizin adınıza da çok sevindim

Her ay takip ediyorum zaten yumurtlama günlerimi denemeye devam edicem yine tabiki. Folik asit harici ilaç vermedi bana vermesi gerekiyor muydu acaba? Sizin adınıza fol

Her ay takip ediyorum zaten yumurtlama günlerimi denemeye devam edicem yine tabiki. Folik asit harici ilaç vermedi bana vermesi gerekiyor muydu acaba? Sizin adınıza da çok sevindim
Evet folik asit oreniyorlar sadece bende kullanmiştim..ama beslenmeme de dikkat et vitamin , protein,vs..saglikli beslenmek lazim

Arkadaşlar size birşey sormak istedim bilgim olmadihi için benm adetim 26 Şubat'ta bitti 1 ve 2 sinde ilişkim oldu ve daha sonra ovulasyon alayım takip edeyim istedim dün ve bugün yaptım ikisindede hep pik çıktı gebelikte olabilir mi yoksa yumurtlama. Mi bu kadar kısa zamnda gebelik olma ihtimali var mı buvunku testim c çıkmadan birden belirginleşti ve koyulasti aynı dk

Eklentiler

• IMG20220306100857.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…