- 18 Kasım 2019
- 5.598
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.096
- 198
- Konu Sahibi La querida
-
Beşten küçük diyor malesef gebelik yokNormalde öncekiler bunlarEki Görüntüle 3019505
Helal olsn cnm ne yaptım ki yaptın mı tekrar testTeşekkür ediyorum hakkınız helal edin vaktiniz aldim
Yok cnm bekliyyeyim dedim goguzlerim acimazdi göğüslerim acımaya başladı el suremiyorumHelal
Helal olsn cnm ne yaptım ki yaptın mı tekrar test
Hadi ya adet belirtisi de gebelik belirtisideYok cnm bekliyyeyim dedim goguzlerim acimazdi göğüslerim acımaya başladı el suremiyorum
Ama benim 14 gün önce yumurtlama döneminde aşırı acımıştı bir hafta şimdi bu kadar yakın zamanda göğüslerimin tekrar acımaya başladıHadi ya adet belirtisi de gebelik belirtiside
Valla canm bir test yaparsın eğer çizgi olursa tekrar bir kan ver derim geç döllenme de olabilirAma benim 14 gün önce yumurtlama döneminde aşırı acımıştı bir hafta şimdi bu kadar yakın zamanda göğüslerimin tekrar acımaya başladı
Bakalım eşim de kızıyor bekle diyor dedi belki olurumValla canm bir test yaparsın eğer çizgi olursa tekrar bir kan ver derim geç döllenme de olabilir
Bakalım eşim de kızıyor bekle diyor dedi belki olurum
Hadi ya adet belirtisi de gebelik belirtiside
Canm idrarını çok damlatmisim sanki çizgide görünüyor sanki bilemedim test bozulmus çok damlatmisin idara
Galiba oyleolmuscnm valla psikoloji kalmadı bnde ama olamıyorum daCanm idrarını çok damlatmisim sanki çizgide görünüyor sanki bilemedim test bozulmus çok damlatmisin idara
Ama çizgi de var gibi sanki bunu yaptığının ilk dklari miGaliba oyleolmuscnm valla psikoloji kalmadı bnde ama olamıyorum da
Canm sakin ol olacahina varır herşey test doğru olsa ona göre tekrar doktora gidersin ya adet söktürücü verir yada hamilesindrGaliba oyleolmuscnm valla psikoloji kalmadı bnde ama olamıyorum da
Hic umudunu kaybetme lutfen ..stres yapinca olmuyo malesef kafaya takmamaya calis ileriye bakmak lazim..yumurtlama gununu degerlendirin ..ben 2 yil sonra hamile kaldim ama umudumu hic kaybetmedim..bol bol vitamin takviyesi al sadece ..hic beklemedigin anda olucak emin ol
Her ay takip ediyorum zaten yumurtlama günlerimi denemeye devam edicem yine tabiki. Folik asit harici ilaç vermedi bana vermesi gerekiyor muydu acaba? Sizin adınıza da çok sevindimHic umudunu kaybetme lutfen ..stres yapinca olmuyo malesef kafaya takmamaya calis ileriye bakmak lazim..yumurtlama gununu degerlendirin ..ben 2 yil sonra hamile kaldim ama umudumu hic kaybetmedim..bol bol vitamin takviyesi al sadece ..hic beklemedigin anda olucak emin ol
Her ay takip ediyorum zaten yumurtlama günlerimi denemeye devam edicem yine tabiki. Folik asit harici ilaç vermedi bana vermesi gerekiyor muydu acaba? Sizin adınıza fol
Evet folik asit oreniyorlar sadece bende kullanmiştim..ama beslenmeme de dikkat et vitamin , protein,vs..saglikli beslenmek lazimHer ay takip ediyorum zaten yumurtlama günlerimi denemeye devam edicem yine tabiki. Folik asit harici ilaç vermedi bana vermesi gerekiyor muydu acaba? Sizin adınıza da çok sevindim
Canm Bilemiyorum artık olsamda hayırlısıyla bitse stresin ben kendime göre akşam acaba söktürücüCanm sakin ol olacahina varır herşey test doğru olsa ona göre tekrar doktora gidersin ya adet söktürücü verir yada hamilesindr
Bence canm tekrar bi doktora git bu stresde yapar altı da baska bir hadtalikta ol.us olablirCanm Bilemiyorum artık olsamda hayırlısıyla bitse stresin ben kendime göre akşam acaba söktürücü
Sonucunuz nedirBenim de göbek deliğimin yanlarına diken batıyor gibi oluyor. 1-2 saat önce kahverengi bi leke geldi bir damla yerleşme kanaması mı acaba hiç umudum yok ama
Canm bu sabah lekelenme olmuş kahverengi nokta nokta olmuş sanırım daha yeni yerleşiyorBence canm tekrar bi doktora git bu stresde yapar altı da baska bir hadtalikta ol.us olablir
Adette olabilir yerlesmedeCanm bu sabah lekelenme olmuş kahverengi nokta nokta olmuş sanırım daha yeni yerleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?