- Konu Sahibi La querida
-
Canm değerin beş bazı yerlerde 5 ve üzeri gebelik bazı yerlerde 10 ve üzeri ama senin ki yine de değerin yüksek çıkmış gününüz geçti mi
Gebelik testi yaptınız mı pekiEvet hemde 54 gün geçti ama ben geç yumurtladim tesadüf ovulasyon testi yaptım 3 gün kıpkırmızı pik gördüm o günü degerlendirdim ondan şüphe duydum o günün üzerinden ise 14 gün geçti
Beşten küçük de yazıyor olabilir doktora gösterdiniz miMerhaba bu negatifmidir acaba pik olduğu ve ilişkinin üzerinden 14 gün geçti sizce
Eki Görüntüle 3019425
Yok yapmadımGebelik testi yaptınız mı peki
Yapsam farklı olurmukiBeşten küçük de yazıyor olabilir doktora gösterdiniz mi
Göstermedim acilden verdim evden baktimBeşten küçük de yazıyor olabilir doktora gösterdiniz mi
Testiniz varsa elinizde yapın bakalım ikinci çizgi cikacj mi çünkü testiniz karışık 5 den küçük diyor galiba 5 de vardır ama eğer 5 iseYapsam farklı olurmuki
Göstermedim acilden verdim evden baktim
Elimde yok ama yarın erken gebelik testi alıp yapabilirm anca belki bnmki gibi sonuç cikan vardır diye sordumTestiniz varsa elinizde yapın bakalım ikinci çizgi cikacj mi çünkü testiniz karışık 5 den küçük diyor galiba 5 de vardır ama eğer 5 ise
Normalde öncekiler bunlarTestiniz varsa elinizde yapın bakalım ikinci çizgi cikacj mi çünkü testiniz karışık 5 den küçük diyor galiba 5 de vardır ama eğer 5 ise
Yani yok oluyor diyorsunuz ozamanReferans dışı yazmıyor ama referans dışı oluyor gebwlik olunca
Günün baya geçtiyse erken gwbwligw gerek yok o kadar para vermeyin ona yazıkElimde yok ama yarın erken gebelik testi alıp yapabilirm anca belki bnmki gibi sonuç cikan vardır diye sordum
Anladım.bakalim ozaman yarın yapayım inşallahGünün baya geçtiyse erken gwbwligw gerek yok o kadar para vermeyin ona yazık
İns bizede haber verirsin ve atarsın testini yarın sıvı akmadn ilk idrarinla yaparsan daha iyi olurAnladım.bakalim ozaman yarın yapayım inşallah
TTmm canm dua edin hayirlsiyla deli olucam yha nasıl bişey anlamadım adet olmamak kafamda deli sorular bırakıyor çok uzun süre ama yinede yha varsa ama olmayabilir de tabi Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeİns bizede haber verirsin ve atarsın testini yarın sıvı akmadn ilk idrarinla yaparsan daha iyi olur
Cnm sen 54 gündür mu adet olmuyorsunTTmm canm dua edin hayirlsiyla deli olucam yha nasıl bişey anlamadım adet olmamak kafamda deli sorular bırakıyor çok uzun süre ama yinede yha varsa ama olmayabilir de tabi Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Cnm sen 54 gündür mu adet olmuyorsun
Aynen öyle geçen ay olmadım geciktim olmayınca ovulasyon testi yaptım tesadüfen pik gördüm dedim geç yumurtladim birde afadersin sümüksü şeffaf akıntım oldu bol şekilde bende pik gördüğüm geceyi degerlendirdim o günün üzerinden de 14 gün geçti ondan kan verdim canmCnm sen 54 gündür mu adet olmuyorsun
O akıntı yumurtladiginiz için vardır insaalh vardır canm gziel haberlerini bekliyorz duam seninleAynen öyle geçen ay olmadım geciktim olmayınca ovulasyon testi yaptım tesadüfen pik gördüm dedim geç yumurtladim birde afadersin sümüksü şeffaf akıntım oldu bol şekilde bende pik gördüğüm geceyi degerlendirdim o günün üzerinden de 14 gün geçti ondan kan verdim canm
Başka yerlerede attım testimi herkes var yukselir demişler kafam karıştı acaba neki diye
Allah razı olsun inşallah hayırlısı ile olsun sağlıkla haber veririm elbette teşekkür ediyorum cnm sizedeO akıntı yumurtladiginiz için vardır insaalh vardır canm gziel haberlerini bekliyorz duam seninle
Birşey değil her zamn yardımcı olurumAllah razı olsun inşallah hayırlısı ile olsun sağlıkla haber veririm elbette teşekkür ediyorum cnm sizede
Teşekkür ediyorum hakkınız helal edin vaktiniz aldimBirşey değil her zamn yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?