Hamile miyim ?

Purple Cloud

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2021
26
10
18
Arkadaşlar merhaba. Bi süredir yumurta tembelliği tedavisi görüyorum. Klomen kullandım fayda etmedi. Progestan kullandım. Inofolic ve glifor kullaniyorum 2 aydır. Gecen ay 4 gun adet oldum ama leke leke geldi. Bu ay da adetime suan 8 9 gun var ama 3 gundur goguslerim asiri aciyor ve hafif şiştiler. Sizce belirti olabilir mi ? 15 18 gun felan gecti son birlikteligin üzerinden.

Arkadaşlar merhaba. Bi süredir yumurta tembelliği tedavisi görüyorum. Klomen kullandım fayda etmedi. Progestan kullandım. Inofolic ve glifor kullaniyorum 2 aydır. Gecen ay 4 gun adet oldum ama leke leke geldi. Bu ay da adetime suan 8 9 gun var ama 3 gundur goguslerim asiri aciyor ve hafif şiştiler. Sizce belirti olabilir mi ? 15 18 gun felan gecti son birlikteligin üzerinden.
adet oncesi de gogusler siser acir burdan anlasilmaz malesef. İlaci kullandigimizda 28 30 gune dusuyor adet. Genelde 40 gunde bile oluyosan ona gore 8 9 gun kaldi demen yanliş olur. İliski yumurtlama zamaninda olduysa dr kontrolunde yumurtlama sonrasi 14 15 gun sonra adetin gelir. Buna gore yazman daha dogru olur.

Back