Sıkma canını olur muBende 15 hcg ile hamile kaldığımı öğrenip daha sevinemeden bugün adet oldum kimyasal gebelikmiş inşallah Rabbim nasip eder bize hayırlısıyla anne olmayı
Doğru mu bu ya çok saçma geldi banaCanımsınkuzum kan vermeye gittim sağlıkocağına ama 10 gün gecikme olmadan almıyorlarmış bende test aldım eve gidiyorum
Kendine hayali regl tarihi söyle istersen banada aynisini demisti çok öğrenmek istiyorsanDoğru mu bu ya çok saçma geldi bana4gün geciktim ben testlerde pozitif çıktı yarın sabah gitmeyi düşünüyodum. Almazlar mı ki 10 gün olmadı diye
Çok mantıklı geldi öyle yapayım bi ağzını yoklayıp doktorunKendine hayali regl tarihi söyle istersen banada aynisini demisti çok öğrenmek istiyorsan
Çok teşekkür ederim cansın Rabbim isteyen herkese nasip etsinSıkma canını olur muDüşüğün ayağı içerde kalır derdi babaannem. Yani vucüdun hazır olduğu için hemen hamile kalırsın inşallah bu ay
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzKizlar selam hic usenmedim 15 safya yorum okudum, bazilarinizin gecmis kayiplarina uzuldum, bazilarinizin hamilelik haberine gülümseyip mutlu oldumveee cogunuz gibi bende beklemedeyim durumumla ilgili Kisaca ôzet gecersem,
2 yillik evliyim bu kasim itibariyle :) ilk aydan beridir istiyorum ama hic gebelik olusmadi birkac ay once tüplerimin kapali oldugunu ogrendim neyse zamaninda cok uzuldum gecen ay hsg çektirdim cok sukur sol tüpüm acildi ô an hemen sonraki gun maslak acibademde yumurtalarima prp yaptirdim ve simdi yarin regl olmam gerkirdi ama hicbir belirti olmaz mi yok iste hiçbir belirtim yok, ki regl oncesi gogusler siserdi regl agrisi olurdu vs sadece gecen hafta bacaklarim ve belim cok agridi simdide hafif tatli tatli kramplar var asiri gaz ve kesilmeyen az seviyede akintim var.
Isin icinden cikamadim var midir umut hemde tek tüple bu kadar zamandan Sonra,
Yok yaa gecikme olmadan bile kan veriyorlar. Bizim sağlıkocağının işleri işteDoğru mu bu ya çok saçma geldi bana4gün geciktim ben testlerde pozitif çıktı yarın sabah gitmeyi düşünüyodum. Almazlar mı ki 10 gün olmadı diye
Sonradan ben de keşke yapsaydım dedimÇok mantıklı geldi öyle yapayım bi ağzını yoklayıp doktorun
Yaa ben de aynısı mı oluyorum şuan acabaa yaaaa seni düşündükçe acaba diyorum. Kendimi düşününce olsaydı çıkardı diyorumYa evet kızım resmen benim sabrımı sınadıay bide eşimde şehir dışına gitmişti 1 aydır yoktu .olsa ilişkiden sonra 13. Gün filan tesste çıkar diyorum o kadar test yaptım çıkmadı adete kadar.
Adet günü geldi geçti yine yok yani işte adetime 11-12gün kala eşim gitti benimde umudum kalmadı ama bi türlü adette olmuyordum heyecandan ve tabii ilk çocuk olacağı için ben başladım hergün test yapmaya tam 20 gün sonra çıktı sıpa şok olmuştum doktora gittim direk kese vs göründü hatta
Olsa bi dert olmasa bin dert ya . Bende o kadar bekledim yaşadığım soruna bak. Normalde başka ilçedeki özel hastaneye gidiyorum 2 günde bir kan vermem gerektiği için sürekli gidemem eşim çalışıyor.Yaa ben de aynısı mı oluyorum şuan acabaa yaaaa seni düşündükçe acaba diyorum. Kendimi düşününce olsaydı çıkardı diyorum
Şuanki de negatif canım. En azından bi gölge çıkardı ya ne bileyim
Hadi artık öğren bende meraktan çatladımcanım kanım henüz çıkmadı pazartesiyi bekliyorum sağlık ocağına gidicem
Haydaaaaa bir bu eksikti. Bu nedir yaa kan vermek için randevu nedir. Şaşırdılar iyice gerçektenOlsa bi dert olmasa bin dert ya . Bende o kadar bekledim yaşadığım soruna bak. Normalde başka ilçedeki özel hastaneye gidiyorum 2 günde bir kan vermem gerektiği için sürekli gidemem eşim çalışıyor.
Burada devlet hastanesinde yaptrayım dedim kan verme olayını doktoruma yollarım diye düşündüm, sekreter bozuntuları randevu olmadan muayene yapmıyoruz diyorlar sanki kendileri muayene ediyor.
Ben ısrarla 2 günde bir kan vermek zorundayım randevu almam mümkün değil o kadar dediğim halde yüzüme kapıyı kapattılar çok fazla sinirim bozuldu cidden kendilerini birşey sanıyor bu sekreterler
Evet dahiliyeye gittim oradaki doktor çok sinirlendi yaptıklarına bana sürekli yanıma gel ben takibini yaptırırım doktoruna gönderirsin canını sıkma dedi doktorlar bu kadar ilgili ve nezaketli iken sekreterlere ne oluyor anlamak çok zorHaydaaaaa bir bu eksikti. Bu nedir yaa kan vermek için randevu nedir. Şaşırdılar iyice gerçekten
MaşaAllah buna sevindim işte. Gerçekten bazen böyle gerilmeye sebep oluyorlarEvet dahiliyeye gittim oradaki doktor çok sinirlendi yaptıklarına bana sürekli yanıma gel ben takibini yaptırırım doktoruna gönderirsin canını sıkma dedi doktorlar bu kadar ilgili ve nezaketli iken sekreterlere ne oluyor anlamak çok zor
Hadi inşaAllah çıkınca yaz hemenKızlar kan verdim sağlık ocağına da da ebe kesin hamimesindir o zaman dedi sonuç yarın çıkacakmış
Yaaa hoş geldinKizlar selam hic usenmedim 15 safya yorum okudum, bazilarinizin gecmis kayiplarina uzuldum, bazilarinizin hamilelik haberine gülümseyip mutlu oldumveee cogunuz gibi bende beklemedeyim durumumla ilgili Kisaca ôzet gecersem,
2 yillik evliyim bu kasim itibariyle :) ilk aydan beridir istiyorum ama hic gebelik olusmadi birkac ay once tüplerimin kapali oldugunu ogrendim neyse zamaninda cok uzuldum gecen ay hsg çektirdim cok sukur sol tüpüm acildi ô an hemen sonraki gun maslak acibademde yumurtalarima prp yaptirdim ve simdi yarin regl olmam gerkirdi ama hicbir belirti olmaz mi yok iste hiçbir belirtim yok, ki regl oncesi gogusler siserdi regl agrisi olurdu vs sadece gecen hafta bacaklarim ve belim cok agridi simdide hafif tatli tatli kramplar var asiri gaz ve kesilmeyen az seviyede akintim var.
Isin icinden cikamadim var midir umut hemde tek tüple bu kadar zamandan Sonra,
Ayy hos buldumYaaa hoş geldinRabbim sağlık sıhhat versin. Umut neden olmasın ki tabii ki var. Haid bakalım heyecanlandım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?