Hamile miyim

Bende 15 hcg ile hamile kaldığımı öğrenip daha sevinemeden bugün adet oldum kimyasal gebelikmiş inşallah Rabbim nasip eder bize hayırlısıyla anne olmayı
Sıkma canını olur mu Düşüğün ayağı içerde kalır derdi babaannem. Yani vucüdun hazır olduğu için hemen hamile kalırsın inşallah bu ay

Canımsın kuzum kan vermeye gittim sağlıkocağına ama 10 gün gecikme olmadan almıyorlarmış bende test aldım eve gidiyorum
Doğru mu bu ya çok saçma geldi bana 4gün geciktim ben testlerde pozitif çıktı yarın sabah gitmeyi düşünüyodum. Almazlar mı ki 10 gün olmadı diye

Kizlar selam hic usenmedim 15 safya yorum okudum, bazilarinizin gecmis kayiplarina uzuldum, bazilarinizin hamilelik haberine gülümseyip mutlu oldum veee cogunuz gibi bende beklemedeyim durumumla ilgili Kisaca ôzet gecersem,
2 yillik evliyim bu kasim itibariyle :) ilk aydan beridir istiyorum ama hic gebelik olusmadi birkac ay once tüplerimin kapali oldugunu ogrendim neyse zamaninda cok uzuldum gecen ay hsg çektirdim cok sukur sol tüpüm acildi ô an hemen sonraki gun maslak acibademde yumurtalarima prp yaptirdim ve simdi yarin regl olmam gerkirdi ama hicbir belirti olmaz mi yok iste hiçbir belirtim yok, ki regl oncesi gogusler siserdi regl agrisi olurdu vs sadece gecen hafta bacaklarim ve belim cok agridi simdide hafif tatli tatli kramplar var asiri gaz ve kesilmeyen az seviyede akintim var.
Isin icinden cikamadim var midir umut hemde tek tüple bu kadar zamandan Sonra,

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Doğru mu bu ya çok saçma geldi bana 4gün geciktim ben testlerde pozitif çıktı yarın sabah gitmeyi düşünüyodum. Almazlar mı ki 10 gün olmadı diye
Yok yaa gecikme olmadan bile kan veriyorlar. Bizim sağlıkocağının işleri işte

Yaa ben de aynısı mı oluyorum şuan acabaa yaaaa seni düşündükçe acaba diyorum. Kendimi düşününce olsaydı çıkardı diyorum

Şuanki de negatif canım. En azından bi gölge çıkardı ya ne bileyim

Olsa bi dert olmasa bin dert ya . Bende o kadar bekledim yaşadığım soruna bak. Normalde başka ilçedeki özel hastaneye gidiyorum 2 günde bir kan vermem gerektiği için sürekli gidemem eşim çalışıyor.

Burada devlet hastanesinde yaptrayım dedim kan verme olayını doktoruma yollarım diye düşündüm, sekreter bozuntuları randevu olmadan muayene yapmıyoruz diyorlar sanki kendileri muayene ediyor.
Ben ısrarla 2 günde bir kan vermek zorundayım randevu almam mümkün değil o kadar dediğim halde yüzüme kapıyı kapattılar çok fazla sinirim bozuldu cidden kendilerini birşey sanıyor bu sekreterler

Haydaaaaa bir bu eksikti. Bu nedir yaa kan vermek için randevu nedir. Şaşırdılar iyice gerçekten

Haydaaaaa bir bu eksikti. Bu nedir yaa kan vermek için randevu nedir. Şaşırdılar iyice gerçekten
Evet dahiliyeye gittim oradaki doktor çok sinirlendi yaptıklarına bana sürekli yanıma gel ben takibini yaptırırım doktoruna gönderirsin canını sıkma dedi doktorlar bu kadar ilgili ve nezaketli iken sekreterlere ne oluyor anlamak çok zor

MaşaAllah buna sevindim işte. Gerçekten bazen böyle gerilmeye sebep oluyorlar

gizojli Gizooo yaa, bu sabahki testte beyaz şeklinde çizgi var. Karartınca başka türlü çizgi gözüküo. İlki kara şekilde çektiğim foto. Diğeri de beyaz çizgili foto

Eklentiler

• IMG_20231113_120948.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20231113_090434.webp
    102,3 KB · Görüntüleme: 49
Yaaa hoş geldin Rabbim sağlık sıhhat versin. Umut neden olmasın ki tabii ki var. Haid bakalım heyecanlandım bende

Yaaa hoş geldin Rabbim sağlık sıhhat versin. Umut neden olmasın ki tabii ki var. Haid bakalım heyecanlandım bende
Ayy hos buldum ne guzel bir karsilama bu donemde bir kadinin isteyebilecegi yargisiz sorgusuz seni dinleyen, anlayan bircok kadinin olmasi ne güzel hepinize saglikli gebelikler diliyorum.
Bekliyorum yarin günüm ve gecince yapmayi dusunuyorum hafif batmlarim basladi regl mi bebis mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…