- 26 Ağustos 2017
- 300
- 93
- 98
- 33
Naptınnnn naptınnnnn çıktımı hamilesiin benceeeAllah razı olsun güzel kardeşim umarım sizlere müjdeli güzel haberler vermek nasip olsun
Evetİmtihan işte. Benim ilkinde senin ikincide olmuş bekleme süresibenziyoruz baya
Hadi güzel haberler alasın inşaAllahEvetBugün kan testi verdim bakalım ne çıkıcak sende ne durumlar canım
Huuu huuuuu naptınnnnnSonucum henüz düşmedi yaaa sabah sağlık ocağıni aricam
Kızlar ben dün adet olcam gibi Bi leke geldi daha sonrası gelmedi banyo yaptım bende bisey olmadi regl 3 gün var ovilasyon testi yaptimEki Görüntüle 3331785 direk böyle oluyor acaba normal mi
Evde testim yoktu kız ovilasyonda gösteriyor dedilerNeden ovulasyon testi yaptin? Gebelik testi yapman gerekmiyormu?
Evde testim yoktu kız ovilasyonda gösteriyor dediler
Ah keşke aşko kendimi üzmek istemiyorum yine umutlanipOylemi bilmiyordumozaman hamilesin
Belirtilerin ne zaman basladi? Adetten kac gun once? O lekelenme acik pembe beyaz akintimiydi?Ah keşke aşko kendimi üzmek istemiyorum yine umutlanip
Adet 3 gün vardi açık pembesiydi kahve şimdi akıntı bile yok normal beyaz olursa oyleBelirtilerin ne zaman basladi? Adetten kac gun once? O lekelenme acik pembe beyaz akintimiydi?
Şöyle derler, gebeysek ovu testi koyu çift çizgi olurmuş. Ama benim kızımda gebelik testi ovu testinden daha koyuydu, baya soluktu yani:) O yüzden umut varAh keşke aşko kendimi üzmek istemiyorum yine umutlanip
Sonucun ne zaman çıkacK canımEvetBugün kan testi verdim bakalım ne çıkıcak sende ne durumlar canım
Sabah verdim öğlen çıktı sonuç 23dü 73 olmuş iki günde canımSonucun ne zaman çıkacK canım
Peki ne zaman normal test yapmistijŞöyle derler, gebeysek ovu testi koyu çift çizgi olurmuş. Ama benim kızımda gebelik testi ovu testinden daha koyuydu, baya soluktu yani:) O yüzden umut var
Ayyy insallahŞöyle derler, gebeysek ovu testi koyu çift çizgi olurmuş. Ama benim kızımda gebelik testi ovu testinden daha koyuydu, baya soluktu yani:) O yüzden umut var
Oh maşaAllah yaaaSabah verdim öğlen çıktı sonuç 23dü 73 olmuş iki günde canım
ADET GECIKMESINJ BEKLIYIM MI CANIMŞöyle derler, gebeysek ovu testi koyu çift çizgi olurmuş. Ama benim kızımda gebelik testi ovu testinden daha koyuydu, baya soluktu yani:) O yüzden umut VAR
Adetime 5 ya da 6 gün kala gebelik testi yapmıştım sanırım, sadece benim gördüğüm silik çizgi vardı ama kafayı yedim bile sanabileceğim şekildeydi.Peki ne zaman normal test yapmistij
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?