- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
- Konu Sahibi Gamzecannn
-
Testin bozuk mu tamam ikinci çizgi var da bi tuhaflık var sanki istersen yine yap test inş hamilesindir cnm
Testin bozuk mu tamam ikinci çizgi var da bi tuhaflık var sanki istersen yine yap test inş hamilesindir cnm
Cnm ikinci çizgi net gorunuo da çok mu damlatin idrarini bence yarın yine yap ama çok damlatmaCanım dün yaptım belli belirsiz çıktı bu ikinci testim bu sabah ki ilk idrarla yarın yine yapacam var ama dimi
Cnm ikinci çizgi net gorunuo da çok mu damlatin idrarini bence yarın yine yap ama çok damlatma
Hamilesin canım
Cnm yada yarın direk git kan ver orda netlesir hiç kafani karistirma inş müjdeli haber alırsın bana da haber et olur mu :)Tamam canım 4 damla damlatmıştım yarın 3 damlatırım o zaman
Canımmm inşallah yarın hayırlı haberler verirsin bize
Cnm yada yarın direk git kan ver orda netlesir hiç kafani karistirma inş müjdeli haber alırsın bana da haber et olur mu :)
Canımmm inşallah yarın hayırlı haberler verirsin bize
Tamam canım bekliyoruz inşallah belirtilerin nelerİnşallah canım :) testi atarım buraya siz bakın tekrar yine
Senin adetin geçti mi cnm.. sen bilirsin senin tercihin ama bence kan ver en azından değerini ogrenirsin rahatlarsin ben ole yapardim ama tercih seninKan tahlili için 1 hafta beklicem :) heyecan olsun biraz bana yarın test yapıp daha net çizgi olunca kaldıracam 1 hafta sonra kan
Tamam canım bekliyoruz inşallah belirtilerin neler
Hadi hayırlısı canım benim bat 30 Kasım ama şu an hiçbir belirtim YokCanım ben adet günüm 2 gün geçti sonra adet geldi ama çok az geldi ikinci gün leke 3 gün 2 damla leke bitti normalde 5 gün sürerdi şuan adet olacak mışım hissi var bel ağrım kasık ağrım gaz var bide göğüsler halen şiş
Senin adetin geçti mi cnm.. sen bilirsin senin tercihin ama bence kan ver en azından değerini ogrenirsin rahatlarsin ben ole yapardim ama tercih senin
Sen bilirsin cnm inş hamilesindir.. bizede dua et olur mu benim de 2 günüm kaldı adete inş olmamCanım ben değer artacak felan telaşesine girmek istemiyom ondan bekliom bide emin değilim halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?