Hamile miyim??

Cnm yada yarın direk git kan ver orda netlesir hiç kafani karistirma inş müjdeli haber alırsın bana da haber et olur mu :)

Kan tahlili için 1 hafta beklicem :) heyecan olsun biraz bana yarın test yapıp daha net çizgi olunca kaldıracam 1 hafta sonra kan

Kan tahlili için 1 hafta beklicem :) heyecan olsun biraz bana yarın test yapıp daha net çizgi olunca kaldıracam 1 hafta sonra kan
Senin adetin geçti mi cnm.. sen bilirsin senin tercihin ama bence kan ver en azından değerini ogrenirsin rahatlarsin ben ole yapardim ama tercih senin

Tamam canım bekliyoruz inşallah belirtilerin neler

Canım ben adet günüm 2 gün geçti sonra adet geldi ama çok az geldi ikinci gün leke 3 gün 2 damla leke bitti normalde 5 gün sürerdi şuan adet olacak mışım hissi var bel ağrım kasık ağrım gaz var bide göğüsler halen şiş

Hamilesin canim..ama kan testi yap derim hemen çünkü doktorlar düşük önleyici ilaçlar veriyor..Bazen kimyasal.gebelik olabiliyor o yüzden adetin geçmiş ise gitmen de yarar var canim

Hadi hayırlısı canım benim bat 30 Kasım ama şu an hiçbir belirtim Yok

Canım bugün aynı benimde böyle çıktı 2 dakika snra poztf oldu hatta öğlen gttim kan testi yaptirdim hamileyim.ins hamilesin dir

Senin adetin geçti mi cnm.. sen bilirsin senin tercihin ama bence kan ver en azından değerini ogrenirsin rahatlarsin ben ole yapardim ama tercih senin

Canım ben değer artacak felan telaşesine girmek istemiyom ondan bekliom bide emin değilim halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…