Hamile miyim??

Arkadaşlar ikinci çizgiyi Silikte olsa gölge şeklinde de olsa görüyorsanız hamilelik vardır sadece testi erken yapmışsınızdır şayet önceki testiniz bozuk değilse 3 gün sonra tekrar test yapın çizginin daha belirgin olduğunu göreceksiniz

Canlar adetiniz geçince mi yaptınız testleri?
Benim günüm yarın. yapsam mi acaba. erken midir daha

Benim attığım test adet olmam gereken tarihten 2 gün sonra yapıldı. Adet olmam gereken tarihte yaptığım test biraz daha silikti. Sen yinede bekle iki gün geçerse yaparsın

Canım insan hamile olup olmadığını hissediyor biliyor musun.. Sende belirti var mı.. Bendeki tek belirti göğüslerimin adetten 15 gün önce şişmesiydi
Tatlım beş yıldır her ay hüsranla sonuçlandı. birçok tıbbi ve alternatif tedavi denedim ama malesef. Ama bu ay hayatimda ilk defa göğüs uçlarimda acı ve dolgunluk var. ve bir haftadır ben hamileyim diye geziyorum. Bilmiyorum inşallah vardır yaa

Bu test biraz beklemiş öyle çekmişsin galiba fotoyu. Ama gayet net görünüyor. Hayırlı olsun

Cok beklemis sanirim canm ama yinede cok.bekletilse.bile.bu.kadar belirgin.olcagini.sanmam yada testi.duz alana koymamissinz elinizde testi ercelediyseniz bu sekilde olabilir yada demeleri gibi fazla idrar diye düşünüyorum ama bunlara ragmen bu kadar belirgin.olmazdi.Insaallah hamilesindir burdanda hamile gozukuyorsun acikcasi.

Kızlar dün gece uyuyakalmışım erkenden uyandım hepinizden Allah razı olsun meleklerim heyecandan erken kalktım :))) saat 8.30 olsun hazırlanıp gideyim havada soğuk burda baya mecbur koşa koşa terlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…