- 22 Kasım 2016
- 6
- 0
- 6
- 45
- Konu Sahibi Gamzecannn
-
Gecen ay 19 unda olmustum bu ayda 16 sinda olmam lazimdiAdetin kac gun gecmisti test yaptiginda
Tatliiiiiiiim cokk sevindim yasasin hamilesin tabiki hadi hayirli olsun kuzum saglicakla al kucagina insallah
Benim yaptigim testte tek cizgi var 2.bir cizginin siligi bile yoktuGecen ay 19 unda olmustum bu ayda 16 sinda olmam lazimdi
Canim benim de hic cizgi falan yoktu yeni yeni silik cikti bekle stres yapma strste geciktiriyoBenim yaptigim testte tek cizgi var 2.bir cizginin siligi bile yoktu
Tmm tatlım bakalım takvim dondu artık bugün olmam inşallah.Benim attığım test adet olmam gereken tarihten 2 gün sonra yapıldı. Adet olmam gereken tarihte yaptığım test biraz daha silikti. Sen yinede bekle iki gün geçerse yaparsın
Canım insan hamile olup olmadığını hissediyor biliyor musun.. Sende belirti var mı.. Bendeki tek belirti göğüslerimin adetten 15 gün önce şişmesiydiTmm tatlım bakalım takvim dondu artık bugün olmam inşallah.
Tatlım beş yıldır her ay hüsranla sonuçlandı. birçok tıbbi ve alternatif tedavi denedim ama malesef. Ama bu ay hayatimda ilk defa göğüs uçlarimda acı ve dolgunluk var. ve bir haftadır ben hamileyim diye geziyorum. Bilmiyorum inşallah vardır yaaCanım insan hamile olup olmadığını hissediyor biliyor musun.. Sende belirti var mı.. Bendeki tek belirti göğüslerimin adetten 15 gün önce şişmesiydi
Cok beklemis sanirim canm ama yinede cok.bekletilse.bile.bu.kadar belirgin.olcagini.sanmam yada testi.duz alana koymamissinz elinizde testi ercelediyseniz bu sekilde olabilir yada demeleri gibi fazla idrar diye düşünüyorum ama bunlara ragmen bu kadar belirgin.olmazdi.Insaallah hamilesindir burdanda hamile gozukuyorsun acikcasi.
Ayyy kiyamam heyecandan konumu actin sen bu heyecanla uyuyamazsin bügün hayirlisiyla yarin testin netlesir canım ya Allah kalbinden geceni nasip etsin inşallah.
Bence hamilesiniz.
Bence hamiles
Bence hamilesiniz.
Bence hamiles
Bence hamilesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?