Hamile miyim??

Ya cok üzüldüm kaç gun gecti adetin kan testinde silik ciktiysa kanda kesin cikmasi lazimdi insallah bi mucize olur ama biraz rahatla canim stresten de adet olunmaz

Canım adetim iki gün geçti ayın 15 nde gelmeye başladı leke seklinde 3 gün sürdü ondan test yapmıştım

Canım negatif çıktı sonuç geç döllenmemi acaba anlamadım üzüldüm baya ama yarın kadın doğuma gitcem
Hayirlisi olur inşallah canım sabret ve sakin stres yapmadan bekle bak Ben iki senedir her ay hüsrana ugramaktan yorulmustum benimle ayni zamanlarda evlenen arkadaslarimin cocuklarini severken dualar etim Allah im banada nasip etsin diye dört ay önce 6 haftalik hamileyken kimyalsal gebelik yasadim uzun süren bekleyisimin sevinci kisa sürdü derken iki ay önce Gene hamile kaldim ama malesef Oda 5 haftalikken kimyalsal oldu kanamam oldugunda dünyam yikildi ama sükür edip beklemekten baska birsey gelmiyor elden sende sabrini getirecek dualar et canım kalbin ferahlassin hayirlisi canım

Bende bekleyecek Dr gitmicem Vazgeçtim hayırlısı kısmet değilmiş demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…