- 18 Nisan 2013
- 942
- 1.561
- 313
- 38
- Konu Sahibi Gamzecannn
-
canım bekliyoruz merakla, ikimizde sorunu olmayıpta hamile kalamaynlara yazdık ikimizde hamileyiz inşallah çıkacakKızlar dün gece uyuyakalmışım erkenden uyandım hepinizden Allah razı olsun meleklerim heyecandan erken kalktım :))) saat 8.30 olsun hazırlanıp gideyim havada soğuk burda baya mecbur koşa koşa terlerim
Heycanla bekliyoruz :))) nerde yaptircan senin ki ne zaman cikar acaba benim ki yarin cikicak yaaa catlicam :)İnşallah canım birazdan verecem kan tahlili
İnş gönlündeki olur beklemek gercekten cok zormuş.İnşallah canım birazdan verecem kan tahlili
canım bekliyoruz merakla, ikimizde sorunu olmayıpta hamile kalamaynlara yazdık ikimizde hamileyiz inşallah çıkacak
Sağlık ocağında yaptırcam canjmHeycanla bekliyoruz :))) nerde yaptircan senin ki ne zaman cikar acaba benim ki yarin cikicak yaaa catlicam :)
Canim benimde boyleydi degisik bir hal icindeyim :)
Seninkide 2 gunu bulur herhalde :/Sağlık ocağında yaptırcam canjm
Canim benimde boyleydi degisik bir hal icindeyim :)
Seninkide 2 gunu bulur herhalde :/
Haydi hayirlisi inşallah hamilelik cıkarYok canım saat 2-3 gibi çıkacak :)
Haydi hayirlisi inşallah hamilelik cıkarhaber alir almaz bizi haberdar et canım
Slm mm sonuç ne cnm haber etmedin :)İnşallah canım inşallah Allahtan hayırlı halsizim uzandım bekliom uykumda var uyuyamıom heyecandan
Slm mm sonuç ne cnm haber etmedin :)
Anladım cnm hakkına hayırlısı hiç üzülme yarın bi git kadın doğumcuya net ogrenirsin en azındanTabi bide sabah yeni bi test yapıp onunla gidecem
Aynen canım inşallah güzel haberler verir banaAnladım cnm hakkına hayırlısı hiç üzülme yarın bi git kadın doğumcuya net ogrenirsin en azından
İnş cnm ama sartlandirma kendini belki sonuc (negatif olursa ins olmazda )hemen karamsar olma daha çok yenisin ilk zamanlarda bole takarsan kendini yipratirsin olacağı da varsa stresten engellemiş olursun :) guselce duani et RabbimeAynen canım inşallah güzel haberler verir bana
İnş cnm ama sartlandirma kendini belki sonuc (negatif olursa ins olmazda )hemen karamsar olma daha çok yenisin ilk zamanlarda bole takarsan kendini yipratirsin olacağı da varsa stresten engellemiş olursun :) guselce duani et Rabbime
Demi :) inş en kisa zamanda yine görürsün cnmTamam meleğim :) bu gece bol bol dua edecem inşallah hayırlısı olsun rabbimden ikinci çizgiyi görmekte güzel bişey :) bu bi ümit en azından olur düşüncesi oluştu kafamda
Demi :) inş en kisa zamanda yine görürsün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?