Hamile miyim??

Kızlar dün gece uyuyakalmışım erkenden uyandım hepinizden Allah razı olsun meleklerim heyecandan erken kalktım :))) saat 8.30 olsun hazırlanıp gideyim havada soğuk burda baya mecbur koşa koşa terlerim
canım bekliyoruz merakla, ikimizde sorunu olmayıpta hamile kalamaynlara yazdık ikimizde hamileyiz inşallah çıkacak

Aynen canım inşallah güzel haberler verir bana
İnş cnm ama sartlandirma kendini belki sonuc (negatif olursa ins olmazda )hemen karamsar olma daha çok yenisin ilk zamanlarda bole takarsan kendini yipratirsin olacağı da varsa stresten engellemiş olursun :) guselce duani et Rabbime

İnş cnm ama sartlandirma kendini belki sonuc (negatif olursa ins olmazda )hemen karamsar olma daha çok yenisin ilk zamanlarda bole takarsan kendini yipratirsin olacağı da varsa stresten engellemiş olursun :) guselce duani et Rabbime

Tamam meleğim :) bu gece bol bol dua edecem inşallah hayırlısı olsun rabbimden ikinci çizgiyi görmekte güzel bişey :) bu bi ümit en azından olur düşüncesi oluştu kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…