- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
- Konu Sahibi Gamzecannn
-
Hamilesin canim..ama kan testi yap derim hemen çünkü doktorlar düşük önleyici ilaçlar veriyor..Bazen kimyasal.gebelik olabiliyor o yüzden adetin geçmiş ise gitmen de yarar var canim
Canım bugün aynı benimde böyle çıktı 2 dakika snra poztf oldu hatta öğlen gttim kan testi yaptirdim hamileyim.ins hamilesin dir
Sen bilirsin cnm inş hamilesindir.. bizede dua et olur mu benim de 2 günüm kaldı adete inş olmam
Yumurtlamadan snra kaçıncı gunun
Amin inş. .. kan o yüzden ver die soledim bende cnm tedirgin etmek istemediğim için açıkça yazmadım eşine de aynısını solemen lazım geç kalmamam lazım ilaca başlayacam eğer hamileysem de o zaman kabul eder ikna edersin benceEderim tabiki canım inşallah inşallah hepimiz hamiş çıkarız bu ay Allahım güzel kalplerinize göre versin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Yarın netleşir test daha belirgin olursa kocam bi hafta dolmadan kan testi yok diyo ikna edip götürmem gerek aslında ilaç veriyorlarmış Dr lar
Amin inş. .. kan o yüzden ver die soledim bende cnm tedirgin etmek istemediğim için açıkça yazmadım eşine de aynısını solemen lazım geç kalmamam lazım ilaca başlayacam eğer hamileysem de o zaman kabul eder ikna edersin bence
:) aynen en mantiklisi:)) ikna edemezsem gizlice yapmam gerekecek canımahaha güzellikle derim anlamazsa gizlice
:) aynen en mantiklisi
Cok sevindim inşallah pozitif cıkar testin canım yaa haber vermeyi unutmaKız ikna ettim yarın sabah gidip kan verecem haber ederim buraya seni etiketlerin :) dua et bana inşallah vardır
Cok sevindim inşallah pozitif cıkar testin canım yaa haber vermeyi unutma
Hadi bakalım... dualarim seninle inş gusel haberlerini alırım yarın heyecanlandim sanki ben gidiorum hastaneye yarın :dKız ikna ettim yarın sabah gidip kan verecem haber ederim buraya seni etiketlerin :) dua et bana inşallah vardır
Ne diyor esin peki ilk gebeliğin mi? ona göre cevap vereyim sana cnmAslında doğru diyosun ya ben kocamı nasıl ikna edecem ki fikir lazım ne dicem çok inatçı
Kızlar benim adetimde 6 gun gecti idrar testi yaptim ama negatif cikti belim agriyor ama ne kadar zamanda sonuc verir bilgisi olan varmi acabaHamilesin canım
İkna etmişsin. neyse yarın haber ver bizede inşallah sağlıklı bir gebeliktir.
Adetin kac gun gecmisti test yaptiginda
canim bi kac gun sonra tekrar yap benimde ilk boyle cikti sonra dah koyu oldu kan testi verdim ama bence hamileyim 3 gun daha bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?