Hamile miyim??

Hamilesin canim..ama kan testi yap derim hemen çünkü doktorlar düşük önleyici ilaçlar veriyor..Bazen kimyasal.gebelik olabiliyor o yüzden adetin geçmiş ise gitmen de yarar var canim

Aslında doğru diyosun ya ben kocamı nasıl ikna edecem ki fikir lazım ne dicem çok inatçı

Kızlar benim de belirtierim var yarın bat gunum. Olmazsam klasik testlerden yapayım diyorum . çıkar mi ki erken mi daha.

Canım bugün aynı benimde böyle çıktı 2 dakika snra poztf oldu hatta öğlen gttim kan testi yaptirdim hamileyim.ins hamilesin dir

İnşallah canım inşallah :)) hayırlı olsun bu arada Allah analı babalı büyütsün bebeni sana bağışlasın

Sen bilirsin cnm inş hamilesindir.. bizede dua et olur mu benim de 2 günüm kaldı adete inş olmam

Ederim tabiki canım inşallah inşallah hepimiz hamiş çıkarız bu ay Allahım güzel kalplerinize göre versin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Yarın netleşir test daha belirgin olursa kocam bi hafta dolmadan kan testi yok diyo ikna edip götürmem gerek aslında ilaç veriyorlarmış Dr lar

Amin inş. .. kan o yüzden ver die soledim bende cnm tedirgin etmek istemediğim için açıkça yazmadım eşine de aynısını solemen lazım geç kalmamam lazım ilaca başlayacam eğer hamileysem de o zaman kabul eder ikna edersin bence

:)) ikna edemezsem gizlice yapmam gerekecek canım ahaha güzellikle derim anlamazsa gizlice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…