Hamile miyim?

ben bu eve rahat girip çıkabilsin diye yapılan dini nikahları muta nikahına benzetiyorum. hani hayat kadınlarıyla yatmak günah olmasın diye nikah kıyıp birlikte olduktan sonra da hemen nikahı bozarlarmış ya. allah bu nikahı hükümsüz kılmış bunu yaptıranları lanetlemiş, okuduğuma göre.

aynı bu nikaha benzetiyorum nedense. eve rahat girip çıksın diye nikah mı olur?

Bu devrin kılıfı bu.
"rahat olmak için" nikah kıyılıyor.
Oysaki nikahın şartı ilandır zaten .
İlan, ele güne , dağa taşa, resmi kurumlara her yere ilan etmek!
Nişanlıyken rahat öpüşüp sevişmek için değil.

Zaten burda kıyafetler çıkmamış, yine de koyvermemişler kendilerini. Mazallah kızlık zarına bişey olmasın. Hani nikah var amaa yine de güvenemiyor insan demekki

Fazla dine dalmayalım, yasak ya.
Asıl mesele cahillik. .
Asıl mesele,
kıyafetle hamile kalabileceğini sanan bir insanın evlenmeye kalkması. Sonra çocuk yetiştirecek bu kişi. .
Bunlar acı gerçekten . .

katılıyorum... bir de ''ondan hiçbir şüphem yok'' diyor çok güveniyor, madem bu kadar güveniyordu neden tam birleşmemiş o zaman? iç çamaşırını bile çıkarmadan birlikte olmak güvensizlik bence :)

rahmetli buyukbabaannem sizin gibilere `ayip acayip` insanlar derdi..
ne acayipsiniz ya..
gunah olmasin diye imam nikahi kiyacaginiza resmen evlenmeden iliskiye girmeyin madem hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsunuz.

Burda hep okumuyor muyuz bunları.
Evlilik öncesi ilişki yaşayanların büyük çoğunluğu böyle yapıyor.
Sonunu getirmiyor :)
Düpedüz güvensizlikten tabii.
Bana göre aşağılık bir durum. Konu sahibini tenzih edip genel konuşuyorum.
Belki ayrılırız diye, iki taraf da güvenmeyerek o zara dokunmuyor

çünkü zar önemli ona bi şey olmasın da vücudunun geri kalanı önemli değil

Cidden gençlerimize cinsellik konusunda eğitim vermek şart,hadi aileler veya okullar bu konuda yetersiz ama elinin altında internet diye birşey var,gidin biraz araştırın saygı değer gençler. 'Ay günah mııı' diye düşüneceğinize neyin ne olduğunu araştırın önce,cinsellik bu ülkede hala kapalı bir kutu ve bundan dolayı zoraki evlilikler,istenmeyen hamilelikler,taciz ve tecavüzler gırla. Konu sahibi sen de madem kendinden ve sözlünden bu kadar eminsen ne diye konu açtın? Aranızda ne olduysa oldu,hamileysen bile biz isteyerek yaptık ve yaptığımızın arkasındayız diyeceksin,nokta. Ama içinde bir şüphe varmış ki buraya konu açıyorsun,lütfen daha bilinçli olun. Gençliğinize yazık etmeyin.

Son düzenleme:
Yine bi hamilemiyim vakaası....
Evet bence hamilesin 5haftalık,kız bebek.

Baskı görenlerin hepside 19 unda evleniyordu zaten .

19 yaşındayım hiç kimseyle cinsel yakınlaşmam olmadı ama senden daha fazla cinsellik bilgisine nasıl hamile kalınacağina dair bilgim var.

Biraz bilgi sahibi olmadan uygulamaya geçmeseydin keşke.

Muhafakazar insanda evlenmeden böyle ilişki yaşar mı? Günümüzde herkes yalan dolan.

eger korkuyorsan korunmalisin. korunma yontemleri internetten eriaimin yoksa ki var aioe sagligi merkezlerinden de ogrenebilirsin. ama en bilinenleri dogum kontrol hapi ve kondom. o zaman biyle dertlerin olmaz.
3 haftalik hamilelikte bulanti olmaz. usuttun buyuk ihtimal.
imam nikahinin da cilkini cikarttilar. canim o nikahin mantigi insanlarla evliligini ilan etmek. gizli sakli sevismek yine haram yine haram. neyse konu uzar gider. cok korkuyorsan ancakadetinle net bilgin olur

hamile kalmanın bu kadar kolay bir şey olacağını düşünmüyorum. yumurtlama günlerini takip ettiği halde çocuk olsun diye uğraşan çok kadın var. düzenli ilişkide bile hamilelik oranı %25-30 arası. sanırım bu ilişkiden sonra sürekli hamile kalır mıyım endişesine kapıldınız ve psikolojik olarak kendinizi öyle hissediyorsunuz. çok stres yapmamaya çalışın

Yeterli olmayacak tabii ki onuda kıydıracağız
Biz karı koca hayatı yaşamak için kıydırmadık zaten o nıkahı yasamadıkta kıyafetlerimizi bile çıkarmadan bişeyler yasadık

"Birşeyler yaşadık" çok ucu açık bir şey ne yaşadınız yani sürtünmeyle mi oldu, ön sevişme mi tam birleşme mi? Prezervatifsiz bir şekilde penis vajinaya girmedikçe ve içine boşalmadıkça hamile kalmazsın. Öyle kıyafetler çıkarılmadan sürtünmeyle olduysa hamilelik olmaz.

Son düzenleme:
Kıyafetlerimizi bile çıkarmadan bir şeyler yaşadık, hamile miyim diyorsunuz. Allahım bu devirde bu cehalet benim midemi bulandırıyor artık yemin ediyorum ya. Öf yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…