Hamile miyim?

Kiyafetleriniz bile cikmadan kimden hamile kalacaksiniz ki ?kiyafetten mi? Sanmiyorum
Imam nikahi kiyip sonra da gunah olmasin diye birlikte olmak ne demek yahu anlamadim. Iliski yasadiysaniz yasadiniz size kim nikah soracak ki? Yetiskin insanlarsiniz
Ama bu gercekten cok degisik yani bu kafalar.

İmam nikahı kırılınca gunah olmasın diye birşeyler mi yaşanması gerekiyormuş tövbe bismillah

Şaka gibi bir konu daha
Nereden bilelim biz ya? Yok artık yani

Ha bir de iç çamaşırıyla oldu demişsin...... Eğitim şart.

Yeterli olmayacak tabii ki onuda kıydıracağız
Biz karı koca hayatı yaşamak için kıydırmadık zaten o nıkahı yasamadıkta kıyafetlerimizi bile çıkarmadan bişeyler yasadık
neden bu devirde, bu şekilde hamile kalmanın imkansız olduğu hala bilinmiyor anlayamıyorum

İmam nikahı kırılınca gunah olmasın diye birşeyler mi yaşanması gerekiyormuş tövbe bismillah

ya konu sahibinin fevkalade bozuk türkçesinden kaynaklanan bi yanlış anlaşılma. şöyle okuyun bi de,

''Sözlüyüm, nişanım olacak. Sözlüm eve girip çıktıgı için günah olmasın diye imam nikahımız kıyıldı. Bişeyler yaşadık ama dikkat ettik. ''

neden resmı nıkah yapmadan boyle seyler yapıyorsun kı? neymıs gunah olmaması ıcınmıs peh.

neden bu devirde, bu şekilde hamile kalmanın imkansız olduğu hala bilinmiyor anlayamıyorum

sorun bu zaten yoksa cinselliğe imam nikahı diye kılıf uydurmak kişiyi bağlar.

bu devirde evlenecek çağda olan bir kadının nasıl hamile kalacağını bilememesi asıl sorun.

ben saptırmıyorum ne yazdıgına bak ıstersen.... ayrıca ben kınamıyorum senı ban agore ılıskı yasamak cok normal bırsey yeterkı ıkı kısının rızası olsun ama korunmadı ısenız hamıle kalırsan bu senın sucun yanı kaza maza degıl, hem gunah suc dıyende olmadı sen oyle goruyorsun bu durumu ben değil..!!

Konuyu okuyunca aklima Kemal Sunal'in Kapicilar Krali filmi geldi. Onda da Seyit karakteri karisi icin karinin ustune ceketimi atsam hamile kaliyor diyordu, sizinkide o hesap. Yil olmus 2016 hala cinselliğin temelini bilmeyen genclerin olmasi uzucu. Birliktelik nasil olur, ne sartlarda hamile kalinir, nasil hamilelikten korunulur, cinsellikle bulasan hastaliklar nelerdir?

Bunlari daha bilmeden evlenmek istemek intihar etmek gibi birsey. Burda yazilanlari kizarak okuyabilirsiniz, yasiniz daha cok kucuk ama lutfen bilinclenin. Nedir ne degildir ogrenin ve evlenecekseniz de saglam temeli olan bir evlilik yapin. Oyle cocuk sahibi olun. Sizden yasca buyugum insallah bundan sonra bilincli davranirsiniz.

Bahanelerinize alet etmeyin

dini...resmi nikahiniz olmadan sirf

SEVİŞEBILMEK İÇİN imam nikahi

kiydırdiniz öylemi şimdide

hamilemiyim yardimcı olun¿¿nasıl bi

yardim istersiniz ¿bunada bi bahane bulursunuz üzülmeyin!

Sözlü, nişanlı kimseler eve rahat girip çıksın diye dini nikah kıyılmaz.
Dini nikahın amacı bu değildir! ! !
Yeter artık şu zihniyetlerinizi değiştirin, inandığınız dinin hükümlerinizden haberiniz yok.

Hamile olmanızı bu kadar dert ediyorsanız ilişkiye girmeyeceksiniz.
Nikahınızın geçerli olduğunu düşünüyorsanız hamilelik sorun olmamalı.
Yok eğer nikaha güvenmiyorsanız,insanlardan utanacaksanız neden nikah kıydınız.
Çelişkiler. . . . .

Bdv deki "hamile miyim" konularından bezdik ayrıca

Kib licem bu konuyu, yeter artık. Dinimizin bu saçma zihniyetlere alet olmasından yeterince muzdaribiz.
Bir de burda görmeyelim. . .
Zaten gereksiz bir konu .
Hamile olup olmadığınızı burdan anlayacak değiliz.
Cahillik de bir yere kadar

kızz millete çemkirip duracağına önce neyi eleştirdiklerini bi anla. bi şeyler yaşamana laf eden yok.

bu devirde bu yaşta bu kadar bilinçsiz olmanı eleştiriyorlar.

yani açık açık konuşayım içine boşalmadıysa hamile kalma ihtimalin yok, hele ki iç çamaşırın varsa, spermlerin kazara içeri girme ihtimali de yok.

bi de keşke gerekli yerlerde virgül kullansaydın, herkes ''dini nikah kıyılınca günah olmasın diye ilişkiye girdiğinizi'' zannetmiş. noktalama işareti kullan biraz.

Birbirimizden hiç bi şüphemiz yok

öyle düşünme sakın. ne güvendiklerimizden ne kazıklar yiyoruz bu hayatta. o güvendiğini söylediğin adam 1 gecede bile değişebilir, sen bile tanıyamazsın.

Babamla sorunlarım var baba evınde kalmak istemiyorum sözlümü seviyorum çok seviyorum 4 ayda bi görüyorum yeterli mi?

evlendikten sonra anlayacaksın baba evinin değerini. ha eşin çok çok iyi olur belki daha rahat edersin ama bu da ülkemiz erkeklerini düşününce zor.

Ya bu kadar cahil insan görünce aşırı üzülüyorum geleceğe katiyen umutla bakamıyorum. Okumak araştırmak en azından hayatında işine yarayacak kadar bi şeyler öğrenmek bu kadar mı zor. 19 yaşına gelmişsin hala kıyafetle hamile kalınır mı diye soruyorsun.
Yaz google a nasıl hamile kalınır, hamilelik nedir döllenme nasıl gerçekleşir vs burada böyle komik duruma düşene kadar googleda kısa bi araştırmayla nasıl hamile kalındığını kolayca öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…