• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Bende nişan günü imam nikahı kiydirmistim ailem aynı anda resmi nikah istemişti olacaksa ikisi olmalı demişti ....tabi biz bişey yaşamadık eşimle öpüşme sarılmak hariç.. ama şimdiki aklım olsa imam nikahı yaptirmazdim çünkü ona sığınıp birseyler yaşanıyor sonra gerisini toparlayamayabilyor insan..... test yaptir eğer hamile degilsen daha dikkali ol bundan sonra

Resmi nikah olmadan dini nikaha karşıyım. Dünyanın binbir türlü hali var. Söz , nişan atılabilir. Bazıları kız nişan atınca dini nikahtan kızı boşamıyor. Kızda dinen nikahlı olduğu için başkası ile evlenemiyor. Bazende dini nikah olduğunda erkek ve kız buna güvenerek ilişki yaşıyor sonra çocuk sözü nişanı bozuyor kızı dinen boşuyor yine kız ortada kalabiliyor.

Bu yüzden sen yinede bir şeyler yaşarken düşün. Sen evlilik hayalleri kurarken adam başkasına gönül düşürür.
Olan sana olur. Dikkat et.

Bir bizimkiler var herhalde dindar olup resmi nikah olmadan dini nikah kiydirmayiz diyen..

Bir iliski yaşıyorsanız bunun arkasinda durun.

Nikahi alenen duyurmadan, toplum ve devlet nezdinde onay almadan biz nikahliyiz demeyin.

Nefsimize hakim olamadik birliktelik yasiyoruz demek daha asilce.. ayy bizim su nikahimiz varsi su nikahimiz yoktu demekten..

Hamile misiniz?
Bu soruyu biz bilemeyiz. Eczanede 2-3 lira bir test alır bakarsiniz..

Havalar soğuk üşutmussunuzdur.
Doğum kontrol hapı bile icseniz tam anlamiyla korunmus sayilmazsiniz.

Benim anlamadigim bir sey var. Bu konuyu acarken konu sahibi zaten yargilamadan yorum yapmanizi istemis.
Madem durumu bu kadar garip veya gülünc buluyorsunuz gülün gecin. Ama insani asagilarcasina konusmak ve kararlarini sorgulamak size mi düsmüs? Kac yasinda evlenecegi, evlenmek istedigi, neden evlilikten önce bi seyler yasadigi hanginizi ilgilendiriyor? Gören de sanacak ki, bu platformdaki bütün kadinlar en Dogru yasta en mantikli evliligi yapmis, hic cahil kaldiklari bir konu olmamis hayatlarinda, her seyleri dört dörtlük ve o yüzden bu kadar elestiri pesindeler.

konuda o kadar çok yanlış var ki kimse yargılamıyor sadece yorum yapıyor.

bir kadın evlenmek üzere ve çamaşırı üzerindeyken hamile kalabileceğini düşünüyor,dertleniyor,bunun için konu açıyor.sizce enteresan değil mi? cinsel bilgi olmadan cinsellik yaşamaya kalkmak sadece dini yönünü düşünmek ki o kısım bile yanlış zaten.

imam nikahı kısmına değinmiyorum bile.

Benim kimseye kendimi aklama derdim yok olmadıda bişeyler yaşadıysam bu bizi ilgilendirir ben zaten yargılamayın demiştim yargılayacaksan yorum yapma. Kınama Allah korusun senın yada bı yakının da başına gelir gelebilir neyse daha fazla uzamasın konu
Günah benim suç benim hamileysem bebekte benim babasıda belli nikahta kıyılacak
Ayrıca imam nikahım olduğu için yaşamadım ben bunca şeyi doğru olduğunuda savunmuyorum imam nikahi ilişki yaşamak yada yakınlaşmak için kıyılmadı savunmuyorum
saptırmayın

Yakinlasmak icin kiydirmadiysaniz, eve girip çıkması icin kiydirmissiniz. bu daha farkli uclarda.

Bende nişanlıyim. dediğim gibi ailelerimiz dindar. nikah kiydirmadilar kesinlikle düğüne kadar karsilarda. birbirimizin evine de çok rahat girip cikiyoruz.
Onum haricinde ne yasadigimiz da günahıyla sevabiyla ikimizden baskasini ilgilendirmez.

Sözlüyüm nişanım olacak imam nikahımz kıyıldı sözlüm eve girip çıktıgı ıcın gunah olmasın dıye bişeyler yaşadık ama dikkat ettik, 3 hafta olacak önümüzdeki hafta adet olmam gerekıyordu dun gece bı mıde bulantısıyla uyandım sabaha karsı ıstıfra ettım sabaha kadar da uyuyamadım hıcbısey de yıyemedım sabahta aynı sekıl ıstıfra ettım korkuyorum hamilemiyiim diye lütfen yargılamayın olabilir miyim yardımcı olun :cry::cry:
Valla hamile olup olmadığını bilemeyiz, düğün arefesinde benimde stresten adetim 1 ay gecikmişti. Dini konulara çok dikkat eden biri değilim ama bekarken nikahımız olmasına rağmen ailemi bu kadar zor duruma sokabilecek birşey yapmazdım. İnş hamile değilsinizdir, Buda size bir ders olsun düğüne kadar çok dikkatli korunun ki en etkili korunma hiç yapmamaktır:dondurma:

Hemen mide bulantısı olmaz . Regl gunu geçmemiş bile

Hamile olsan ailene bunu nasıl açıklayacaktın ki peki
Biz hani günah olmasın diye imam nikahı kıydırdık ya rahat girip çıksın eve diye eee sonra biz o bizd ekalıyor ya mecbur bişeyler yaşadık iste ama çamaşırlarımızlaaa şimdi de hamileymişim baba ...:olamaz:
Soruna gelinde hamile deilsin korkma:işsiz:

İmam nikahı kıyıp günah olmasın diye birlikte mi oldunuz.
Hmmm yargılamayalım peki.
Test var bu işlere yarıyor kullanabilirsin. :olamaz:
Bebek olursa da imam nikahı var ya birşey olmaz :KK14:

konuda o kadar çok yanlış var ki kimse yargılamıyor sadece yorum yapıyor.

bir kadın evlenmek üzere ve çamaşırı üzerindeyken hamile kalabileceğini düşünüyor,dertleniyor,bunun için konu açıyor.sizce enteresan değil mi? cinsel bilgi olmadan cinsellik yaşamaya kalkmak sadece dini yönünü düşünmek ki o kısım bile yanlış zaten.

imam nikahı kısmına değinmiyorum bile.

Evet haklisiniz biliyorum yanlislar var. Ben de konuyu ve anlatim seklini cok Dogru bulmuyorum ama insanlarin bu acimasizca asagilayici yorum yapmalarina da katlanamiyorum.
Sanki dünya üzerinde resmi nikahi kiyilmadan cinsellikle tanismis ilk insan bu kadinmis gibi davranilmasini garipsiyorum. Sorsak hepimiz özgürüz, herkes kendi kararini kendisi verebiliyor ama sürekli müdahale halindeyiz. Bu durumu pek hos bulmuyorum acikcasi.

Üzerinizde kıyafet varken tam anlamıyla birleşme ve içinize boşalma gibi bi durum yoksa niye hamile kalasiniz ki kıyafetle hamilekalinmaz ayrica mide bulantisi da adet geçmemiş bile hemen olmaz 6 ve 7 . Haftada başlar sizinki varsa bile 3 haftalıktir :D ay ben ne anlatıyorum ki yok bebek falan korunun arkadaş biz ne bilelim hamile misin beynim yandı :kızgın:

Dini nikah kıydırıp dini nikaha ayıp olmasın diye birşeyler yaşamak neyin kafası ya?
Ayrıca kıyafetlerle sevişip hamile kalacağını düşünecek kadar bu konuda bilgisiz bireylerin evlenip üremeleri oldukça sakıncalı.

gelin ata binmiş "ya nasip" demiş.

bizim dedemiz de nişanlıymış. düğüne çok var diye nişanlısını kaçırmış :))))

Evet haklisiniz biliyorum yanlislar var. Ben de konuyu ve anlatim seklini cok Dogru bulmuyorum ama insanlarin bu acimasizca asagilayici yorum yapmalarina da katlanamiyorum.
Sanki dünya üzerinde resmi nikahi kiyilmadan cinsellikle tanismis ilk insan bu kadinmis gibi davranilmasini garipsiyorum. Sorsak hepimiz özgürüz, herkes kendi kararini kendisi verebiliyor ama sürekli müdahale halindeyiz. Bu durumu pek hos bulmuyorum acikcasi.

Pardon da ne yapalım? Yanlışı, cahilliği ayağa kalkıp alkışlayalım mı?

Burda mesele bu kadının bir şeyler yaşaması değil. Bunu yaparken geçerliliği olmayan bir nikahın ardına sığınması, kızlık zarı denen şeye zarar gelmesin diye iç çamaşırları ile sevişmesi, evlenmeye karar verdiği halde cinsellik hakkında gram bilgiye sahip olmaması eleştirilen şeyler.

Back
X