Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmam nikahı kırılınca gunah olmasın diye birşeyler mi yaşanması gerekiyormuş tövbe bismillahSözlüyüm nişanım olacak imam nikahımz kıyıldı sözlüm eve girip çıktıgı ıcın gunah olmasın dıye bişeyler yaşadık ama dikkat ettik, 3 hafta olacak önümüzdeki hafta adet olmam gerekıyordu dun gece bı mıde bulantısıyla uyandım sabaha karsı ıstıfra ettım sabaha kadar da uyuyamadım hıcbısey de yıyemedım sabahta aynı sekıl ıstıfra ettım korkuyorum hamilemiyiim diye lütfen yargılamayın olabilir miyim yardımcı olun![]()
neden bu devirde, bu şekilde hamile kalmanın imkansız olduğu hala bilinmiyor anlayamıyorumYeterli olmayacak tabii ki onuda kıydıracağız
Biz karı koca hayatı yaşamak için kıydırmadık zaten o nıkahı yasamadıkta kıyafetlerimizi bile çıkarmadan bişeyler yasadık
Fake dedim bir baktim 6 senelik de uyeymis gozlerim aha boyle portledineden bu devirde, bu şekilde hamile kalmanın imkansız olduğu hala bilinmiyor anlayamıyorum
Kiyafetleriniz bile cikmadan kimden hamile kalacaksiniz ki ?kiyafetten mi? Sanmiyorum
Imam nikahi kiyip sonra da gunah olmasin diye birlikte olmak ne demek yahu anlamadim. Iliski yasadiysaniz yasadiniz size kim nikah soracak ki? Yetiskin insanlarsiniz
Ama bu gercekten cok degisik yani bu kafalar.
İmam nikahı kırılınca gunah olmasın diye birşeyler mi yaşanması gerekiyormuş tövbe bismillah![]()
neden resmı nıkah yapmadan boyle seyler yapıyorsun kı? neymıs gunah olmaması ıcınmıs peh.Sözlüyüm nişanım olacak imam nikahımz kıyıldı sözlüm eve girip çıktıgı ıcın gunah olmasın dıye bişeyler yaşadık ama dikkat ettik, 3 hafta olacak önümüzdeki hafta adet olmam gerekıyordu dun gece bı mıde bulantısıyla uyandım sabaha karsı ıstıfra ettım sabaha kadar da uyuyamadım hıcbısey de yıyemedım sabahta aynı sekıl ıstıfra ettım korkuyorum hamilemiyiim diye lütfen yargılamayın olabilir miyim yardımcı olun![]()
neden bu devirde, bu şekilde hamile kalmanın imkansız olduğu hala bilinmiyor anlayamıyorum
aa hiç dikkat etmemiştim.Fake dedim bir baktim 6 senelik de uyeymis gozlerim aha boyle portledi![]()
ben saptırmıyorum ne yazdıgına bak ıstersen.... ayrıca ben kınamıyorum senı ban agore ılıskı yasamak cok normal bırsey yeterkı ıkı kısının rızası olsun ama korunmadı ısenız hamıle kalırsan bu senın sucun yanı kaza maza degıl, hem gunah suc dıyende olmadı sen oyle goruyorsun bu durumu ben değil..!!Benim kimseye kendimi aklama derdim yok olmadıda bişeyler yaşadıysam bu bizi ilgilendirir ben zaten yargılamayın demiştim yargılayacaksan yorum yapma. Kınama Allah korusun senın yada bı yakının da başına gelir gelebilir neyse daha fazla uzamasın konu
Günah benim suç benim hamileysem bebekte benim babasıda belli nikahta kıyılacak
Ayrıca imam nikahım olduğu için yaşamadım ben bunca şeyi doğru olduğunuda savunmuyorum imam nikahi ilişki yaşamak yada yakınlaşmak için kıyılmadı savunmuyorum
saptırmayın
Lütfen siz üremeyin bak rica ediyorum, hep kıyafetle donla falan sevişin nolur yalvarırım!
Birbirimizden hiç bi şüphemiz yok
Babamla sorunlarım var baba evınde kalmak istemiyorum sözlümü seviyorum çok seviyorum 4 ayda bi görüyorum yeterli mi?