Hamile miyim🥰 bakar mısınız

Haberlerini bekliyorum inşallah seninledir bebişin

Darısı bana olsun ya dua et Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim daha gelen giden olmadı çok sa istiyorum 2 yıllık evliyim olmadı daha, ama çok sevindim adına Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,

Teşekkür ederim canım inşallah sana da nasi0 olur. Kimyasal gebeliğin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum anlatır mısınız kendi kendime kurup duruyorum

Her zaman dua ederim.

Teşekkür ederim canım inşallah sana da nasi0 olur. Kimyasal gebeliğin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum anlatır mısınız kendi kendime kurup duruyorum
Kendi kendine kurup durma inşallah bişey olmaz sağlıksız gebelik oluyor kese oluşmuyor ama idrar testin de çift çizgi çıkıyor ve beta hcg de de değer gebe olduğunu gösteriyor daha sonra da düşükle sonuçlanıyor diğer adı da sessiz düşükmüş

Teşekkür ederim. Kan vermeye gitmedim eşim gidelim demesine rağmen yasaktan dolayı içime sinmedi pazartesiyi bekleyeceğim. Inşallah bir sorun yoktur

Teşekkür ederim. Kan vermeye gitmedim eşim gidelim demesine rağmen yasaktan dolayı içime sinmedi pazartesiyi bekleyeceğim. Inşallah bir sorun yoktur
İnşallahhhhhh ya sorun olmaz aslın da gidebilirsiniz 112 arayıp kan tahlili vereceğim diyeceksiniz siz mi gelirsiniz biz mi gelelim diye zaten siz gelin diyecekler ve kod verecekler size polis çevirmesi de. Olursa o kodu gösterirsiniz

Evet hamilesiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Aaa bunu bilmiyordum öyle yapiyim o zaman hemencik. Biz daha çok yeni evliyiz 7 aycik kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…