- 3 Ocak 2021
- 270
- 553
- 53
- 33
Haberlerini bekliyorum inşallah seninledir bebişinÇok teşekkür ederim arkadaşım umarim hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde senin de minicigin olurkasigima ağrı batmasi beni endişelendiriyor. Yasak olmasına rağmen yarın doktora gitmeyi düşünüyorum
Inşallah canım haber vericem mutlaka ❤Haberlerini bekliyorum inşallah seninledir bebişin
Darısı bana olsun ya dua et Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim daha gelen giden olmadı çok sa istiyorum 2 yıllık evliyim olmadı daha,Inanır mısınız bu sefer hiç belirtim olmadi desem yeridir. Iki ay önce yine böyle bie gecikme yaşamıştım o zaman daha çok belirti vardıbu sefer adet olacak gibi oldum ama son günlerde akintimin olmadığını fark ettim. Normalde çok fazla olurdu. Çok sık idrarım geldi hani az da gelse çok sıkışık gibi oldum ve belim inanılmaz derecede ağrıyor ayakta durunca falan çok ağrı çekiyorum. Onun dışında bir şey yok henüz canim
Teşekkür ederim canım inşallah sana da nasi0 olur. Kimyasal gebeliğin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum anlatır mısınız kendi kendime kurup duruyorumDarısı bana olsun ya dua et Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim daha gelen giden olmadı çok sa istiyorum 2 yıllık evliyim olmadı daha,ama çok sevindim adına Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,
Her zaman dua ederim.Darısı bana olsun ya dua et Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim daha gelen giden olmadı çok sa istiyorum 2 yıllık evliyim olmadı daha,ama çok sevindim adına Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,
Kendi kendine kurup durma inşallah bişey olmaz sağlıksız gebelik oluyor kese oluşmuyor ama idrar testin de çift çizgi çıkıyor ve beta hcg de de değer gebe olduğunu gösteriyor daha sonra da düşükle sonuçlanıyor diğer adı da sessiz düşükmüşTeşekkür ederim canım inşallah sana da nasi0 olur. Kimyasal gebeliğin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum anlatır mısınız kendi kendime kurup duruyorum
Kendi kendine kurup durma inşallah bişey olmaz sağlıksız gebelik oluyor kese oluşmuyor ama idrar testin de çift çizgi çıkıyor ve beta hcg de de değer gebe olduğunu gösteriyor daha sonra da düşükle sonuçlanıyor diğer adı da sessiz düşükm
İnşallahhhhhh ya sorun olmaz aslın da gidebilirsiniz 112 arayıp kan tahlili vereceğim diyeceksiniz siz mi gelirsiniz biz mi gelelim diye zaten siz gelin diyecekler ve kod verecekler size polis çevirmesi de. Olursa o kodu gösterirsinizTeşekkür ederim. Kan vermeye gitmedim eşim gidelim demesine rağmen yasaktan dolayı içime sinmedi pazartesiyi bekleyeceğim. Inşallah bir sorun yoktur
Kaç aylık evlisiniz bu aradaTeşekkür ederim. Kan vermeye gitmedim eşim gidelim demesine rağmen yasaktan dolayı içime sinmedi pazartesiyi bekleyeceğim. Inşallah bir sorun yoktur
Evet hamilesiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar BAT 4 GÜN geçti bu sefer test yapmamıştım her ay aynı sonuc oluyor, hayal kirikligi yasıyorum diye ama eşim ısrar edince içimden tuttu al gel de bakalım teste dedim. Yasak saati girmeden hemen aldı. Yaklaşık 1 saat onCe denedim aynı böyle cıktı çok şaşırdım heyecandan hemen buraya geldim. :) sanırım pozitifim :) Yasallardan dolayı ancak pazartesi doktora gidebilirim çok mutluyum şu an :* sizinle paylaşmak istedim siz de bakar misiniz lutfen.
Aaa bunu bilmiyordum öyle yapiyim o zaman hemencik. Biz daha çok yeni evliyizİnşallahhhhhh ya sorun olmaz aslın da gidebilirsiniz 112 arayıp kan tahlili vereceğim diyeceksiniz siz mi gelirsiniz biz mi gelelim diye zaten siz gelin diyecekler ve kod verecekler size polis çevirmesi de. Olursa o kodu gösterirsiniz
Allah mutlu mesut etsin inşallahAaa bunu bilmiyordum öyle yapiyim o zaman hemencik. Biz daha çok yeni evliyiz7 aycik kadar
Evet canım 1 saat sonra sonucu almaya gideceğizAllah mutlu mesut etsin inşallahyaptın mı bakalım tahlili
Allah mutlu mesut etsin inşallahyaptın mı bakalım tahlili
Günün kaç gün geçmiştiKızlar beta sonucum böyle artış normal mi
Bugün 5. GünGünün kaç gün geçmişti
Dayanamadım yeni konu açtım :) yanımda olduğunuz ve destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim❤Bence normal değerleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?