- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
kafanız ağrıyınca gitseniz daha makul zatenNeden beklemeliydim kafam ağrısa bile giderim özele siz meşgul etmezseniz onlarda para kazanamaz özel hastaneler ticarethane önce bunu farket ok
Amiiiin aminİnşallah sende hiç olamazsın
Deme oyle. Cok acilkafanız ağrıyınca gitseniz daha makul zatengece gece gebelik öğrenmenin ne gibi aciliyeti olabilir?
Sizede tavsiye ederim devlet hastanelerini meşgul etmeyinizBen ikna oldum.(!) "Alın, verin; ekonomiye can verin" diyorsunuz yani. Hazır gitmişken eşiniz de tahlil yaptırsaydı keşke. Test sonuçları doğru mu diye sağlama yapmış olurdunuz.
Sensin fakir, hem de en onemli şeylerin fakiri")Fakirsin anladık sus
Aciliyeti var yada yok bu sizi nekadar ilgilendirirDeme oyle. Cok acil
Bu akşam 22.00 da gittim özel hastane aciline
keyfi olarak acilleri meşgul etmemek için tıklım tıklım dolu olmamasına gerek yok
Sor bakalım başhekime, sor bakalım acil deki doktorlara hemşirelere aciller senin gibilerin keyfi için mi varmış
Çok utanmaz arsız gördüm de senin gibisi zor
Kafasi agrimaz bence bununkafanız ağrıyınca gitseniz daha makul zatengece gece gebelik öğrenmenin ne gibi aciliyeti olabilir?
sen özele gittin diye zengin mi oldun şimdFakirsin anladık sus
Bana mı anlatıyorsun bu saçmalıklarınıOnların işine geliyo merak etmeyin siz
Sen gibi adet günümü beklemediğim için mi sen evde bekle oturSensin fakir, hem de en onemli şeylerin fakiri")
Çok cahil gördüm ama siz gibisi denk gelmemişti.Sabah gitseydim farklı bir işlem mi olacaktı ? Meşgul olmayacaklarmıydı ? Siz lütfen öyle yapın hiç meşgul etmeyin
Peki sonuç ne çıktı ? Hamile misiniz ?Sabah gitseydim farklı bir işlem mi olacaktı ? Meşgul olmayacaklarmıydı ? Siz lütfen öyle yapın hiç meşgul etmeyin
Özeller tabi benim gibiler için var devletteki senin için varBu akşam 22.00 da gittim özel hastane aciline
keyfi olarak acilleri meşgul etmemek için tıklım tıklım dolu olmamasına gerek yok
Sor bakalım başhekime, sor bakalım acil deki doktorlara hemşirelere aciller senin gibilerin keyfi için mi varmış
Çok utanmaz arsız gördüm de senin gibisi zor bulunur
Bilmem hic duydunuz mu ama, kadin doktoru diye bir sey var, aslinda haklisiniz ne sabah ne aksam ne gece hastaneleri mesgul etmeyin.Sabah gitseydim farklı bir işlem mi olacaktı ? Meşgul olmayacaklarmıydı ? Siz lütfen öyle yapın hiç meşgul etmeyin
Belki var ?kafanız ağrıyınca gitseniz daha makul zatengece gece gebelik öğrenmenin ne gibi aciliyeti olabilir?
Neden 2 üyelik peki
CanimTest aşırı dağılmış yada bozuk çizgi bana fazla ortada geldi varsa da hayırlı olsun
Devlet hastanesi cnmYalan söylemeye utanmıyor musunuz bu mu özel hastane
Kan tahlili mi yapıyormuş kadın doktoru enteresan bilmiyordumBilmem hic duydunuz mu ama, kadin doktoru diye bir sey var, aslinda haklisiniz ne sabah ne aksam ne gece hastaneleri mesgul etmeyin.
sizin bide 1 tane çocuğunuz vardı değil mi? Hayret br şey...Kan tahlili mi yapıyormuş kadın doktoru enteresan bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?