Gerçekten bu kişinin anlayabileceğini düşünüyor musunuz? Anlayacak biri olsa zaten öncesinde akıl eder gitmez. Sağlık çalışanları illallah etti artık bunlardan, insanların düşüncesizliği, cahilliği, bencilliği, 300 lira verip özelde test yaptırıp kendini zengin sanması ve bu yüzden keyfi davranması, her kurumda çalışanları bıktırdı ama sağlık ya ölüm kalım meselesi onların işi daha zor. Laf da anlamıyorlar yazık.Tamam daha önce de dediğim gibi git sor bakalım acillerin amacı görevi bu muymuş
Şahsi aciliyetlere hizmet vermek için mi varmış bu hastane bölümü
Oradaki doktorlar hemşireler tıbbi malzeme senin keyfine hizmet etmek için mi varmış
Akıl sahibiyizya ne acildir ne değildir biliyoruz
Aciller hastalar için, gebelik yada gebelik şüphesi yada gebelik merakı hayati acil bir hastalık değil, dolayısıyla aciller gebelik testi yaptırılacak yerler değil
Ben de hamileliğimi böyle öğrenmiştim bir gün sonra 10 dk içerisinde çıkmıştı, inşallah hamilesindir tatlım7 gün var adet olmama
Test yaptım
İlk tek çizgiydi 2 saat sonra böyle
Sizceeee
Allah aşkına ne saçmalıyorsunuz ya. İnsanlar hamile kaldığını öğrenmeye çalışıyor ve heyecan yapıyor. Siz sabırlı yada heyecansız olabilirsiniz ama bunu başka insanlardan da beklemeyin. Bende ikinci çocuğuma hamile olduuğumu acile giderek öğrendim. Tek başıma sağlık ocağına gidemem ve eşimin gelebildiği saatte sağlık ocağındaki kan verme saati bitmiş oluyor. Ayrıca acilde sizin dediğiniz gibi bir sistem de görmedim. Durumu acil olan ile basit durumlar için bir sürü bölümler ayrılmış ve herkes durumuna göre bir alanda bekliyor. Yani karnım ağrıyor diye gidenle kolum koptu diye giden insan aynı alanda muayene olmuyor. Belli ki acille ilgili hiç bir fikriniz yok ama maşallah bilgi kirliliğiniz çok. Kimse de bu sebeplerden gelemezsiniz diyemez orası bir hastane, daha dün doktora adet gecikmesiyle gittim eğer kendisi teklif etmezse ben söyleyecektim sağolsun doktor hemen kan ver hamile olup olmadığına bakalım dedi. 2 saniyemizi almıyor bu durum, sırada bekleyen kimsenin de sırasını çalmıyoruz. Bu kadar sinir ve kin niyedir anlamıyorum. Bir de herkes kadının üzerine gitmiş. Çok komiksiniz çocuk gibi toplaşıp dalga konuusu haline getirmişsiniz. Cevap vermez geçersin bu kadar basit.Diyelim ki cahilim senin gibi terbiyesiz olmaktan bin kat evladır
Yan tarafta kolu kopmuş insan can çekişirken gebelik testi için beklemeye utanmıyor musun? “Acil”ne demek? Hastanenin acil bölümü niye var senin gebeliğini öğrenmen için mi?
Özel hastane olduğu için meşgul etmiş olmuyorum parası ile bedava bakmayacaklar yani
İnsan 3. çocukta bu kadar heyecan yapmazGördüğüm kadarıyla baya abartmışinız gece hastaneye gitti diye :/ demek ki heyecan yaptı yerinde duramadı ne gerek var bu kadar üstüne gitmeye ? İnsan insana bunu da yaptı ya helal olsun size.
Konuyu açan arkadaş biraz heyecanlanıp fevri davranmış olabilir ama şunu bilmeliyiz ki hepimiz bi anneyiz veya anne adayıyız sırf bir konu yüzünden bu gibi tartışmalara girmek biraz kırıcı olabiliyor. Biz hemcinslerimiz olarak tüm kadınlar birbirimize destek olacağımız yerde köstek olmamız biraz üzücü açıkçası..
Nefretlerini atacakları yer burası olmuş. İşin komik tarafı hala sürdürmeye devam ediyorlar. İki kişinin zoruna gitmiş ki beğenmedim emojileri atmışlarGördüğüm kadarıyla baya abartmışinız gece hastaneye gitti diye :/ demek ki heyecan yaptı yerinde duramadı ne gerek var bu kadar üstüne gitmeye ? İnsan insana bunu da yaptı ya helal olsun size.
Burada milyon tane acil diye konu açan insan var. Hiç görmedim böyle tavırlar. Bana da komik geliyor acil demeleri ama belki yazılan okunsun diye cevap verilsin diye böyle açılıyor. Kaldı ki en başından beri dalga geçmişler. Ama cezayı alan konu sahibi olmuş şaka gibiArkadaşlar
Konuyu açan arkadaş biraz heyecanlanıp fevri davranmış olabilir ama şunu bilmeliyiz ki hepimiz bi anneyiz veya anne adayıyız sırf bir konu yüzünden bu gibi tartışmalara girmek biraz kırıcı olabiliyor. Biz hemcinslerimiz olarak tüm kadınlar birbirimize destek olacağımız yerde köstek olmamız biraz üzücü açıkçası..
Haklısınız, değişik ciddenBurada milyon tane acil diye konu açan insan var. Hiç görmedim böyle tavırlar. Bana da komik geliyor acil demeleri ama belki yazılan okunsun diye cevap verilsin diye böyle açılıyor. Kaldı ki en başından beri dalga geçmişler. Ama cezayı alan konu sahibi olmuş şaka gibi
Kaç çocuğunuz var bilmiyorum ama tek çocuğunuz olmalı böyle konuştuğunuza göreİnsan 3. çocukta bu kadar heyecan yapmazHeyecandan ziyade tavırları itici
Çok üzerine gidilmiş bencede. Heyecanlanıp yaptırmış olabilir özel devlet fark etmez yani heyecan olunca bence dayanamamıştır.Kaç çocuğunuz var bilmiyorum ama tek çocuğunuz olmalı böyle konuştuğunuza göre. 2.çocuğuma hamileyim ve heyecan hamilelik çoğaldıkça azalmıyor. Aksine ilk çocuğumdan daha heyecanlıyım. Kadın da sadece soru sormuş acil dediği için mi bu kadar üzerine gidildi. Hastaneye gitti diye linç yemiş ne kadar saçma dimii.
Yoo ondan değil parasını veriyorum bakacaklar dediği için üstüne gidildi. Sağlık çalışanlarının özeli ya da devleti olmaz. Onun üzerine gidildiyse kusura bakmayın kendisi de hiç aşağı kalmadı. Gayet insanları aşağıladı. Zaten bu yüzden de cezasını aldı.Kaç çocuğunuz var bilmiyorum ama tek çocuğunuz olmalı böyle konuştuğunuza göre. 2.çocuğuma hamileyim ve heyecan hamilelik çoğaldıkça azalmıyor. Aksine ilk çocuğumdan daha heyecanlıyım. Kadın da sadece soru sormuş acil dediği için mi bu kadar üzerine gidildi. Hastaneye gitti diye linç yemiş ne kadar saçma dimii.
Bence dikkatli okuyun. Asıl linç “parayla değil mi tabii ki hizmet edecekler pis fakirler” tavrından sonra geldi. Özel hastane sahibinin mantığı bu olabilir ama sağlık çalışanları bu zihniyetten yılmış durumda. Özel hastaneye gitmeyi de ne kadar büyütmüş gözünde, sanırsın 300 lirayla satın alacak hepsini. Babamın ameliyatına 95 bin verdik, böyle tribe girmedik.Kaç çocuğunuz var bilmiyorum ama tek çocuğunuz olmalı böyle konuştuğunuza göre. 2.çocuğuma hamileyim ve heyecan hamilelik çoğaldıkça azalmıyor. Aksine ilk çocuğumdan daha heyecanlıyım. Kadın da sadece soru sormuş acil dediği için mi bu kadar üzerine gidildi. Hastaneye gitti diye linç yemiş ne kadar saçma dimii.
Herkesin olaylara bakış açısı farklıdır ben mesela 1.5 yıldır 2 çocuğumu istiyorum olmuyor sebepsizce eğer gece hamile olduğumu ogrensem merakımdan giderim acile. Dedigim gibi herkesin olaylara bakış açısı farklıdırİnsan 3. çocukta bu kadar heyecan yapmazHeyecandan ziyade tavırları itici
Uzun süreli beklenen gebeliklerde haklısınız heyecan olur meraklanırsınız ama gerçekten tavır itici. Pis fakirlere kadar gitti olay ki çok kötü uslup bunlarHerkesin olaylara bakış açısı farklıdır ben mesela 1.5 yıldır 2 çocuğumu istiyorum olmuyor sebepsizce eğer gece hamile olduğumu ogrensem merakımdan giderim acile. Dedigim gibi herkesin olaylara bakış açısı farklıdır
Dikkatli okudum, konu oraya gelene kadar kaç kişi üzerine gitmiş, malesef o da tek başina. Belli bir yerden sonra acile mi gidilir bunun için şöyle mi yapılır denmiş. Kadın da ne yapacaktı özür dilerim acile gittiğim için mi diyecekti. Ona nasıl davranılmışsa o da aynı şekilde karşılığını vermiş. Herkes farklı açıdan bakmış konuya ama benim açımdan üzerine gidildiği için büyük tavırlar göstermek zorunda kalmış.Bence dikkatli okuyun. Asıl linç “parayla değil mi tabii ki hizmet edecekler pis fakirler” tavrından sonra geldi. Özel hastane sahibinin mantığı bu olabilir ama sağlık çalışanları bu zihniyetten yılmış durumda. Özel hastaneye gitmeyi de ne kadar büyütmüş gözünde, sanırsın 300 lirayla satın alacak hepsini. Babamın ameliyatına 95 bin verdik, böyle tribe girmedik.
Valla gördüğüm kadarıyla ki en başından bir tekrar bakın sizde, konu açıldığından beri üzerine gidilmiş eğer size de öyle cevaplar gelseydi eminim aşağı kalmazdı cevaplarınız. Acili mi meşgul ediyorsunuz demeler özele gittiğine inanmıyorum demeler. Kimse geri durmamış laf söylemiş, dalga geçmiş. Tanımadıkları bir insanı yerden yere vurdular kaaçç kişi birden hem de.Yoo ondan değil parasını veriyorum bakacaklar dediği için üstüne gidildi. Sağlık çalışanlarının özeli ya da devleti olmaz. Onun üzerine gidildiyse kusura bakmayın kendisi de hiç aşağı kalmadı. Gayet insanları aşağıladı. Zaten bu yüzden de cezasını aldı.
Savunduğunuz şeyi anlıyorum ama tavır çok önemlidir. durduk yere kimse kimsenin üstüne gitmez. Siz kendi konularınıza bakın kaç kişi dalga geçmiş ya da üzerinize gelmiş.
İnsanlara nasıl davranırsanız aynı şekil cevap alırsınız maalesef
Bende baya gecmisdi atmak icin gittigimde gordum siz hemen kan verinKaç saat geçti sizin 2 saat normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?