Özel hastanenin aciline gidin gece 1 de ve hamilelik için kan testi vereceğinizi söyleyin hangi doktor gelip görüşecek sizinle ne görüşecek tekrar konuşuruzBen de farklı birşey demiyorum ki senin gittiğin hastaneden bize ne özel özel diye tutturdun
Cümleye bak hastanenin acil servisine hasta gidersen….bu bölüm zaten aciliyeti bulunan hastalar için
Sen hastaneye gittiğine emin misin ya ben hiç acile gidip doktorun yüzünü bile görmeden çıkmadım, bir doktor talep etmeden tahlil yaptırmadım
Sağım doktor solum doktor hergün muhatap olduğum insanlar, gerek kendim gerek babam nedeniyle hayatım hastanelerde doktorlarda geçiyor ben bilmiyorum öyle mi
Yaaa yırtmayın bi tarafınızı bir de bunun için gitmeyin şimdi acile
Özele gittiğimi hazmedemedi ondan oAz önce paran mı yok diye aşağılamaya çalıştığın arkadaş gibi devlet hastanesine mi gideceksin bu kadar mı küçüleceksin
Ben o kadar yüzsüz ve utanmaz olamamÖzel hastanenin aciline gidin gece 1 de ve hamilelik için kan testi vereceğinizi söyleyin hangi doktor gelip görüşecek sizinle ne görüşecek tekrar konuşuruz
Sen de hazmedememişsin kiÖzele gittiğimi hazmedemedi ondan o
Ben o kadar yüzsüz ve utanmaz olamam
Tam olarak yüzsüz ve utanmaz birine benziyorsun halbukiBen o kadar yüzsüz ve utanmaz olamam
Yok öyle olsam seni kınamaz alnımdaki sivilceyi sıktırmak için gece yarısı acile giderdimTam olarak yüzsüz ve utanmaz birine benziyorsun halbuki
Seninki kıskançlık canımYok öyle olsam seni kınamaz alnımdaki sivilceyi sıktırmak için gece yarısı acile giderdim
Neden anlamadın anlamana engel bir durumun mu var?Şuan düşündümde sizin işinizde zor
Burada çamaşır sularıyla karbonatlarla test yapıyo insanlar benim gidip test vermemi neden devlet meselesi haline getirdiniz anlamadım umrumdada değil
Neyi kıskandımSeninki kıskançlık canım
Neden anlamadın anlamana engel bir durumun mu var?
Saatlerdir acile aciliyeti olan hastalar gider diyoruz dimi
Anladığım kadarıyla sende evde karbonatla falan test yapıyorsun özel hastane duyunca delirdin bana trip atma kocana at bende özel isterim deNeyi kıskandım
Canın da değilim ayrıca
Var, hem de çok var, Allah hepsine şifa versinÖzel hastanelerin aciline gece 1 de git sen bakalım hasta varmı
İlk önce sana hadi bbVar, hem de çok var, Allah hepsine şifa versin
Benim özel hastaneye gitmek için kocamın parasına ihtiyacım yok yalnız, kendi paramla 19 yaşımdan beri kendim için her ayın en az 10 gününü özel hastanede geçiriyorum, ben gebelik testi yapmıyorum şükürler olsun evlat sahibiyim. Babam bir yıl boyunca özel hastanede komada kaldı, annem-babam özel hastanede şuan en pahalı olan ameliyatı oldular, babam aylarca hastanede yatıyor yoğunbakımda yatıyor taburcu oluyor en fazla iki ay sonra tekrar yatış yapılıyor, 20 senedir hayatım özel hastanede geçiyor benim. Hastanelik olmanın kıskanılacak nesi var?Anladığım kadarıyla sende evde karbonatla falan test yapıyorsun özel hastane duyunca delirdin bana trip atma kocana at bende özel isterim detam o tipsin sen
Kime göre neye göre acil belki benim için çok acil sen nerden biliyorsun acabaBenim özel hastaneye gitmek için kocamın parasına ihtiyacım yok yalnız, kendi paramla 19 yaşımdan beri kendim için her ayın en az 10 gününü özel hastanede geçiriyorum, ben gebelik testi yapmıyorum şükürler olsun evlat sahibiyim. Babam bir yıl boyunca özel hastanede komada kaldı, annem-babam özel hastanede şuan en pahalı olan ameliyatı oldular, babam aylarca hastanede yatıyor yoğunbakımda yatıyor taburcu oluyor en fazla iki ay sonra tekrar yatış yapılıyor, 20 senedir hayatım özel hastanede geçiyor benim. Hastanelik olmanın kıskanılacak nesi var?
Ben trip atmam o kadar düşmem
Beni sinirlendiren acil olmayan bir durum için acile gitmen daha kaç kere söylemem gerekiyor bunu
Tamam daha önce de dediğim gibi git sor bakalım acillerin amacı görevi bu muymuşKime göre neye göre acil belki benim için çok acil sen nerden biliyorsun acaba
sizin bide 1 tane çocuğunuz vardı değil mi? Hayret br şey...
şok oldum ama 1 değil 2 taneymiş. 3. de yolda...Bu zeka ile mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?