Hamile olabilir miyim Acillll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özel hastanenin aciline gidin gece 1 de ve hamilelik için kan testi vereceğinizi söyleyin hangi doktor gelip görüşecek sizinle ne görüşecek tekrar konuşuruz

Şuan düşündümde sizin işinizde zor
Burada çamaşır sularıyla karbonatlarla test yapıyo insanlar benim gidip test vermemi neden devlet meselesi haline getirdiniz anlamadım umrumdada değil

Şuan düşündümde sizin işinizde zor
Burada çamaşır sularıyla karbonatlarla test yapıyo insanlar benim gidip test vermemi neden devlet meselesi haline getirdiniz anlamadım umrumdada değil
Neden anlamadın anlamana engel bir durumun mu var?
Saatlerdir acile aciliyeti olan hastalar gider diyoruz dimi

Anladığım kadarıyla sende evde karbonatla falan test yapıyorsun özel hastane duyunca delirdin bana trip atma kocana at bende özel isterim de tam o tipsin sen
Benim özel hastaneye gitmek için kocamın parasına ihtiyacım yok yalnız, kendi paramla 19 yaşımdan beri kendim için her ayın en az 10 gününü özel hastanede geçiriyorum, ben gebelik testi yapmıyorum şükürler olsun evlat sahibiyim. Babam bir yıl boyunca özel hastanede komada kaldı, annem-babam özel hastanede şuan en pahalı olan ameliyatı oldular, babam aylarca hastanede yatıyor yoğunbakımda yatıyor taburcu oluyor en fazla iki ay sonra tekrar yatış yapılıyor, 20 senedir hayatım özel hastanede geçiyor benim. Hastanelik olmanın kıskanılacak nesi var?
Ben trip atmam o kadar düşmem
Beni sinirlendiren acil olmayan bir durum için acile gitmen daha kaç kere söylemem gerekiyor bunu

Kime göre neye göre acil belki benim için çok acil sen nerden biliyorsun acaba

Kime göre neye göre acil belki benim için çok acil sen nerden biliyorsun acaba
Tamam daha önce de dediğim gibi git sor bakalım acillerin amacı görevi bu muymuş
Şahsi aciliyetlere hizmet vermek için mi varmış bu hastane bölümü
Oradaki doktorlar hemşireler tıbbi malzeme senin keyfine hizmet etmek için mi varmış
Akıl sahibiyizya ne acildir ne değildir biliyoruz
Aciller hastalar için, gebelik yada gebelik şüphesi yada gebelik merakı hayati acil bir hastalık değil, dolayısıyla aciller gebelik testi yaptırılacak yerler değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…