Ben henüz devlette kan verip hamilelik testi yaptırmadım yaptıranlara sor özel hastane benim tercihimBana ne ister devlet hastanesine git ister özel hastaneye git ister kenefe git, acil olan bir sağlık problemin yoksa acile gitmen insanlık dışı diyorum anlayamadın mı
Özele takan sensin, ben zaten her ayın on günü özel hastanedeyim, benim gözümde insan bile değilsin kalkmış statü atladın sanıyorsun ya
Tamam sorun yok öyle bir pozisyonda kalırsan rengarenk odalar arasında koridorda beton üstünde şanslıysan sedyede beklerken anlarsın aciliyet neymiş
Sadece özel hastaneye gidiyorsunya devlet hastanesinin acilinde hangi renk odada gebelik testi yapılıyor?
okuduğumu anladım da ciddi ciddi onu düşünmene ihtimal vermedim, keske tavsiye verdigin gibi sen kitap okusan da biraz bilgilensen. Bu kadar cahillikle 3.çocuğu büyütecek olman korkunç çünkü.sen harbi okuduğunu anlamıyorsun çok kitap oku ok
Kıskanma şeninde olur ama lütfen önce anla sonra çocuk yap sende tamamokuduğumu anladım da ciddi ciddi onu düşünmene ihtimal vermedim, keske tavsiye verdigin gibi sen kitap okusan da biraz bilgilensen. Bu kadar cahillikle 3.çocuğu büyütecek olman korkunç çünkü.
Peki siz hamile miymişsiniz ?Kıskanma şeninde olur ama lütfen önce anla sonra çocuk yap sende tamam
Tüm hakaretlerin kendini yansıtıyor edepsizliğini ilan ediyorsunBeyinsiz doktor yapmıyor işte sen gidip hem doktoru meşgul ediyorsun hem laboratuvarı
Ben enazından direk kan verip çıkıyorum
Gece ikide gebelik testi için bir kez gitmeni tavsiye ederim, inan bana hayatında hiç unutmayacağın anıların olacakBen henüz devlette kan verip hamilelik testi yaptırmadım yaptıranlara sor özel hastane benim tercihim
Gerçekten bilmediğin işlemler hakkında ne boş yorum yapıyorsun acile hasta gidersen doktor gelir bakar gece özelde ben doktorun yüzünü bile görmedim kan verdim sonuç çıktı 1 saatte aldım geldim bu yaniTüm hakaretlerin kendini yansıtıyor edepsizliğini ilan ediyorsun
Acile gittiğinde testi doktor mu yapıyor? Doktor geliyor kanını alıyor kendi bireysel tahlil kiti var kanı oraya koyuyor sonucu sana mı söylüyor?
Acile gittiğinde kayıt açılıp odaya alınıyorsun, doktor gelip şikayetini soruyor, gidip istediği tahlillerin girişini yapıyor, hemşire gelip kanını alıyor, hizmetli gelip hemşireden kanını alıp labarotuvara götürüyor, tahlil orada laborantlar tarafından işleniyor, sonuç doktorun ekranına düşüyor, doktor ve hemşire gelip sana bilgi vermiyor mu? Kaç kişiyi meşgul etmiş oldun?
Direk kan verip çıkılıyorsa evde kendin al kanını koy bir şişeye hastanenin kapısından içeri fırlat güvercinler sonucu getirsin sana
Biz ne yapıp çıkıyoruz doktoru meşgul edecek sırtımıza masaj mı yaptırıyoruz
Gerçekten bilmediğin işlemler hakkında ne boş yorum yapıyorsun acile hasta gidersen doktor gelir bakar gece özelde ben doktorun yüzünü bile görmedim kan verdim sonuç çıktı 1 saatte aldım geldim bu yani
Sen harbi boş yapmak için buradasın anladım ben
Benim hangi hastaneye gittiğim seni hiç ilgilendirmiyor sananeeeeeee
Ben devlet hastanesine gitmedim hiç mi dedim ? Ama hamilelikte doğumda böyle alanlarda asla tercih etmiyorum ha yarın durumum olmaz gene devlete giderim üniversiteye giderim yani bu aynı şey değilGece ikide gebelik testi için bir kez gitmeni tavsiye ederim, inan bana hayatında hiç unutmayacağın anıların olacak
Devlet hastanesi aciline bu kadar hakim olup bunu bilmemende enteresan
Aslında buraya yazmak çok istemiştim ama yazmayacağımPeki sizin için bu kadar acil olan testin sonucu ne çıktı ?
Sonucunuz pozitifse hayırlı olsun diyecektim.Aslında buraya yazmak çok istemiştim ama yazmayacağım
Aaa AA ama çok merak içinde kaldık yapma böyle Açık büfeye ne doğuracaksın şehzade mi sultan mı ??Aslında buraya yazmak çok istemiştim ama yazmayacağım
Denizli özel Egekent hastanesiOzel hastane imiş yersenn
Bu saatte gebelik ogrenmek icin yollara düşmüş
Hamileliğin cinsiyet ile birlikte öğrenildiğini düşünmen beni üzerAaa AA ama çok merak içinde kaldık yapma böyle Açık büfeye ne doğuracaksın şehzade mi sultan mı ??
Ben de farklı birşey demiyorum ki senin gittiğin hastaneden bize ne özel özel diye tutturdunGerçekten bilmediğin işlemler hakkında ne boş yorum yapıyorsun acile hasta gidersen doktor gelir bakar gece özelde ben doktorun yüzünü bile görmedim kan verdim sonuç çıktı 1 saatte aldım geldim bu yani
Sen harbi boş yapmak için buradasın anladım ben
Benim hangi hastaneye gittiğim seni hiç ilgilendirmiyor sananeeeeeee
Hani özele gitçektin melihaaa?
ABEST olmasın tabi ABEST olursa abes olurBen devlet hastanesine gitmedim hiç mi dedim ? Ama hamilelikte doğumda böyle alanlarda asla tercih etmiyorum ha yarın durumum olmaz gene devlete giderim üniversiteye giderim yani bu aynı şey değil
Şuan hamilelik testi için devletin aciline gitmem abest olurdu zaten
Ayy zekiHamileliğin cinsiyet ile birlikte öğrenildiğini düşünmen beni üzerşapşik
Az önce paran mı yok diye aşağılamaya çalıştığın arkadaş gibi devlet hastanesine mi gideceksin bu kadar mı küçüleceksinBen devlet hastanesine gitmedim hiç mi dedim ? Ama hamilelikte doğumda böyle alanlarda asla tercih etmiyorum ha yarın durumum olmaz gene devlete giderim üniversiteye giderim yani bu aynı şey değil
Şuan hamilelik testi için devletin aciline gitmem abest olurdu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?