Hamile olabilir miyim Acillll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben henüz devlette kan verip hamilelik testi yaptırmadım yaptıranlara sor özel hastane benim tercihim

okuduğumu anladım da ciddi ciddi onu düşünmene ihtimal vermedim, keske tavsiye verdigin gibi sen kitap okusan da biraz bilgilensen. Bu kadar cahillikle 3.çocuğu büyütecek olman korkunç çünkü.
Kıskanma şeninde olur ama lütfen önce anla sonra çocuk yap sende tamam

Beyinsiz doktor yapmıyor işte sen gidip hem doktoru meşgul ediyorsun hem laboratuvarı

Ben enazından direk kan verip çıkıyorum
Tüm hakaretlerin kendini yansıtıyor edepsizliğini ilan ediyorsun
Acile gittiğinde testi doktor mu yapıyor? Doktor geliyor kanını alıyor kendi bireysel tahlil kiti var kanı oraya koyuyor sonucu sana mı söylüyor?
Acile gittiğinde kayıt açılıp odaya alınıyorsun, doktor gelip şikayetini soruyor, gidip istediği tahlillerin girişini yapıyor, hemşire gelip kanını alıyor, hizmetli gelip hemşireden kanını alıp labarotuvara götürüyor, tahlil orada laborantlar tarafından işleniyor, sonuç doktorun ekranına düşüyor, doktor ve hemşire gelip sana bilgi vermiyor mu? Kaç kişiyi meşgul etmiş oldun?
Direk kan verip çıkılıyorsa evde kendin al kanını koy bir şişeye hastanenin kapısından içeri fırlat güvercinler sonucu getirsin sana
Biz ne yapıp çıkıyoruz doktoru meşgul edecek sırtımıza masaj mı yaptırıyoruz

Ben henüz devlette kan verip hamilelik testi yaptırmadım yaptıranlara sor özel hastane benim tercihim
Gece ikide gebelik testi için bir kez gitmeni tavsiye ederim, inan bana hayatında hiç unutmayacağın anıların olacak
Devlet hastanesi aciline bu kadar hakim olup bunu bilmemende enteresan

Gerçekten bilmediğin işlemler hakkında ne boş yorum yapıyorsun acile hasta gidersen doktor gelir bakar gece özelde ben doktorun yüzünü bile görmedim kan verdim sonuç çıktı 1 saatte aldım geldim bu yani
Sen harbi boş yapmak için buradasın anladım ben
Benim hangi hastaneye gittiğim seni hiç ilgilendirmiyor sananeeeeeee

Peki sizin için bu kadar acil olan testin sonucu ne çıktı ?

Gece ikide gebelik testi için bir kez gitmeni tavsiye ederim, inan bana hayatında hiç unutmayacağın anıların olacak
Devlet hastanesi aciline bu kadar hakim olup bunu bilmemende enteresan
Ben devlet hastanesine gitmedim hiç mi dedim ? Ama hamilelikte doğumda böyle alanlarda asla tercih etmiyorum ha yarın durumum olmaz gene devlete giderim üniversiteye giderim yani bu aynı şey değil
Şuan hamilelik testi için devletin aciline gitmem abest olurdu zaten

Ben de farklı birşey demiyorum ki senin gittiğin hastaneden bize ne özel özel diye tutturdun
Cümleye bak hastanenin acil servisine hasta gidersen….bu bölüm zaten aciliyeti bulunan hastalar için
Sen hastaneye gittiğine emin misin ya ben hiç acile gidip doktorun yüzünü bile görmeden çıkmadım, bir doktor talep etmeden tahlil yaptırmadım
Sağım doktor solum doktor hergün muhatap olduğum insanlar, gerek kendim gerek babam nedeniyle hayatım hastanelerde doktorlarda geçiyor ben bilmiyorum öyle mi
Yaaa yırtmayın bi tarafınızı bir de bunun için gitmeyin şimdi acile

ABEST olmasın tabi ABEST olursa abes olur
Arkadaşa okumasını tavsiye edene kadar sen de biraz okusaydın keşke konuştuğun dili doğru kullanırdın belki

Az önce paran mı yok diye aşağılamaya çalıştığın arkadaş gibi devlet hastanesine mi gideceksin bu kadar mı küçüleceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…