- 1 Haziran 2021
- 509
- 122
- 18
- Konu Sahibi saraholivach
-
Abla zaten takıntımin normal olmadığını biliyorum amaCehaletle ilgisi yok tatlım. Hastasın… Bunu kabul etmedikçe iyileşmen de mümkün değil. Tedavi olmazsan daha aylarca ablalarına yazarsın, kendi kendine ağlarsın…
İdrar testi hcg hormonu salgılandığında çift çizgi çıkıyor. Hcg hormonu içinde baska bı canlı olduğu zaman salgılanıyor. Rahiminde bı bebek olsaydı salgilanmama imkanı yok. O yüzden testlerde çıkmıyorsa hamile değilsin.Abla zaten takıntımin normal olmadığını biliyorum amapamuk musun nesin abla sırf bu konu yüzünden benim kendi hayatimdaki başarıma bilgime ve çevremdeki insanlarin benimle arkadaş olup olmamasına bağladi bu doğru değil benim için şahsen bende bu kadar sert üsluplu biriyle arkadaş olamazdım " bakin dobralik ve netlik değil bu sert ve ezici üslup , bilmiyorum belki bende belirli bir yaşa gelince şu anki ben'e bu şekilde sitem edip sert olurdum ama şu an başımdan geçen olayın korkusu her şeyi ona bağlıyor yani mesela sık idrara çıkıyorum diye hamileyim diye düşündüm 2 sivilce çıktı çekirdek yemekten değil kesin hamilelikten falan diye düşündüm yani kendimden delirdigimden şüphe ederken zaten ben kendimin farkındayım kendimi inandirmaua çalışıyorum sizin yazdiklarinizi okuyup testleri göz önünde bulundurup 2 kere de regl olmamı sayarak yani
Canım insan senin durumuna ilişkin ne düşüneceğini şaşırıyor, alınma lütfen ama ben de bir ara zeka problemin olduğunu düşündüm. Sonra anladım konu ne cehalet ne de zeka geriliği, obsesif bozukluk yaşıyorsun, kaygı bozukluğun da var. Yani sen sorularına tatmin edici yanıtlar alsan da bir şey değişmiyor. Muhtemel beyninin bozulan kimyasını dengelemek için ilaç kullanman gerekecek. Sonrasında her şeyin normale döneceğine inanıyorum. Sıkma artık canını ve lütfen artık kendine hakim ol, kimseye bir şey sorma. Senin hamile olma ihtimalin yok!Abla zaten takıntımin normal olmadığını biliyorum amapamuk musun nesin abla sırf bu konu yüzünden benim kendi hayatimdaki başarıma bilgime ve çevremdeki insanlarin benimle arkadaş olup olmamasına bağladi bu doğru değil benim için şahsen bende bu kadar sert üsluplu biriyle arkadaş olamazdım " bakin dobralik ve netlik değil bu sert ve ezici üslup , bilmiyorum belki bende belirli bir yaşa gelince şu anki ben'e bu şekilde sitem edip sert olurdum ama şu an başımdan geçen olayın korkusu her şeyi ona bağlıyor yani mesela sık idrara çıkıyorum diye hamileyim diye düşündüm 2 sivilce çıktı çekirdek yemekten değil kesin hamilelikten falan diye düşündüm yani kendimden delirdigimden şüphe ederken zaten ben kendimin farkındayım kendimi inandirmaua çalışıyorum sizin yazdiklarinizi okuyup testleri göz önünde bulundurup 2 kere de regl olmamı sayarak yani
30. 60. Günlerde de erken gebelik testi yaptım ilk 5 dk boyunca hatta 10 dk boyunca bir şey yoktu çöpe atarkende yoktu bir şey yani ablaİdrar testi hcg hormonu salgılandığında çift çizgi çıkıyor. Hcg hormonu içinde baska bı canlı olduğu zaman salgılanıyor. Rahiminde bı bebek olsaydı salgilanmama imkanı yok. O yüzden testlerde çıkmıyorsa hamile değilsin.
Evet geç de olsa salgılanırdı. Bazı kadınlarda hormonun gösterge değerine ulaşması daha geç olabiliyor. Ama bu süre asla aylar değil!İdrar testi hcg hormonu salgılandığında çift çizgi çıkıyor. Hcg hormonu içinde baska bı canlı olduğu zaman salgılanıyor. Rahiminde bı bebek olsaydı salgilanmama imkanı yok. O yüzden testlerde çıkmıyorsa hamile değilsin.
Evet abla artık soru sormayı bırakıyorum çünkü normal insanlar regliden önce bile testle sonucunu öğreniyor kabulleniyor kapatıyor konuyu , ben regl olup 1 hafta 2 hafta sonrasinda da test yaptim yani insanların dalga geçmesi kızması normal , normal olmayan tek şey bi anda idrara gitme sıklığım ve miktarindaki artıştan dolayı hamile olduğunu düşünmemCanım insan senin durumuna ilişkin ne düşüneceğini şaşırıyor, alınma lütfen ama ben de bir ara zeka problemin olduğunu düşündüm. Sonra anladım konu ne cehalet ne de zeka geriliği, obsesif bozukluk yaşıyorsun, kaygı bozukluğun da var. Yani sen sorularına tatmin edici yanıtlar alsan da bir şey değişmiyor. Muhtemel beyninin bozulan kimyasını dengelemek için ilaç kullanman gerekecek. Sonrasında her şeyin normale döneceğine inanıyorum. Sıkma artık canını ve lütfen artık kendine hakim ol, kimseye bir şey sorma. Senin hamile olma ihtimalin yok!
Burda bir abla da demişti iliskiden sonra 30. Hatta 60. Gün testte 5 dk beklemeden bile ilk 1 2 saniyesinde 2 çizgi kopkoyu çıkardı belirgin sekilde diyeEvet geç de olsa salgılanırdı. Bazı kadınlarda hormonun gösterge değerine ulaşması daha geç olabiliyor. Ama bu süre asla aylar değil!
Şikayetin terapiden sonra da devam ederse doktora görün, idrar kesene baskı yapan bir miyom vs olabilir. Ya da başka bir rahatsızlığın söz konusudur. Gebelikle zaten alakası yok.Evet abla artık soru sormayı bırakıyorum çünkü normal insanlar regliden önce bile testle sonucunu öğreniyor kabulleniyor kapatıyor konuyu , ben regl olup 1 hafta 2 hafta sonrasinda da test yaptim yani insanların dalga geçmesi kızması normal , normal olmayan tek şey bi anda idrara gitme sıklığım ve miktarindaki artıştan dolayı hamile olduğunu düşünmem
Ben tüp bebekle hamileyim. Embriyo koyulduktan 5-6 gün sonra hcg salgilanmaya basladi.Yumurtan dollenmis olsa 30-60 gün sonra imkansiz tutunma falan olmaz. Bilimsel değil gerçekliği yok. Belki nasıl olduğunu bilirsen için rahatlar diye yaziyorum30. 60. Günlerde de erken gebelik testi yaptım ilk 5 dk boyunca hatta 10 dk boyunca bir şey yoktu çöpe atarkende yoktu bir şey yani abla
E yani doğal olarak, bebek olsa 3 aylık olacaktı ! O kadar testte zaten görünürdü. Kaldı ki sen regli de oldun. Ama en başa dönersek zaten anlattığın şekilde hamile kalınmaz. Yani kurgu baştan hatalı, konu baştan deli saçması.Burda bir abla da demişti iliskiden sonra 30. Hatta 60. Gün testte 5 dk beklemeden bile ilk 1 2 saniyesinde 2 çizgi kopkoyu çıkardı belirgin sekilde diye
Testi doğru uyguladıysanız gebelik ihtimali yok demektir. Yine de sizin yerinizde olsam 2 haftalık gecikme nedeniyle kan testi veririm.bugün gecikmenin 14. günü test yaptım negatif çıktı ama yine de endişeliyim
Yanlış meslek seçmişim, doktor olmalıymışımFotoğrafını atacaktım fakat yükleyemedim. Birinin doktora sorduğu soruyu ve doktorun cevabını atıyorum buraya. Aklın ve ruhun huzura erer umarım.
Idrarda hamilelik testi
hocam son ilişkiden tam 2 ay sonra (2 ayda da 7 günlük normal yogunlukta kanamam oldu ama yine de üstüne görmeden korkup dayanamayıp idrarda gebelik testleri aldım) tam 2 ay sonra farklı günlerde yapılan 6 7 tane idrarda gebelik testi sonuçlarının hepsi negatif çıkıyorsa bu negatif sonuca güvenebilir miyim?
Doktorun cevabı:
Bence 12 ay, her adet gördükten sonra gebelik testini tekrarlayarak olmayan bebek doğana kadar acı çekin. sadece biraz aklınızı kullanmanızı ve doğru kaynak okumanızı öneririm. üstüne görme – yerleşme kanaması (implantasyon kanaması) halk arasında çok abartılan, sık görüldüğü ve aylarca devam ettiği düşünülen adeta bir şehir efsanesidir. gebeliğin rahim duvarına yerleştiği gün yani kabaca beklenen adet gününden 1 hafta kadar önce çok az ve çok kısa süren bir lekelenme durumudur. yani 1 pedi bile kirletmeyecek, külotta leke yapacak kadar az bir lekedir. i̇ddia edildiği gibi her ay, hatta gebelik süresince adet görme bilgisi yalan ve safsatadır. amacı korkutup muayeneye ikna ve ticari kazanç elde etmektir.
25.01.2021 12:21 tarihinde
Keşke öyle miyom vs olsaŞikayetin terapiden sonra da devam ederse doktora görün, idrar kesene baskı yapan bir miyom vs olabilir. Ya da başka bir rahatsızlığın söz konusudur. Gebelikle zaten alakası yok.
Bende prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyumun tüplere ulaşıp ulaşmadığı bile muallak ablaBen tüp bebekle hamileyim. Embriyo koyulduktan 5-6 gün sonra hcg salgilanmaya basladi.Yumurtan dollenmis olsa 30-60 gün sonra imkansiz tutunma falan olmaz. Bilimsel değil gerçekliği yok. Belki nasıl olduğunu bilirsen için rahatlar diye yaziyorum
Bende bu forumda gördüklerimin yalancısıyım abla 9 ay düzenli yoğun kanamali regl gören tanidiklari olduğunu falan yazmışlardı çünkü ondan kafama yer edindi ama şu an yazdığınizi okuyunca bi nebze de olsa anladım çünkü bende 30. 60. Günlerde test yaptim 60. Gün 2 erken gebelik testi 1 normal kaset test negatifti hepsi 10 dk boyuncaFotoğrafını atacaktım fakat yükleyemedim. Birinin doktora sorduğu soruyu ve doktorun cevabını atıyorum buraya. Aklın ve ruhun huzura erer umarım.
Idrarda hamilelik testi
hocam son ilişkiden tam 2 ay sonra (2 ayda da 7 günlük normal yogunlukta kanamam oldu ama yine de üstüne görmeden korkup dayanamayıp idrarda gebelik testleri aldım) tam 2 ay sonra farklı günlerde yapılan 6 7 tane idrarda gebelik testi sonuçlarının hepsi negatif çıkıyorsa bu negatif sonuca güvenebilir miyim?
Doktorun cevabı:
Bence 12 ay, her adet gördükten sonra gebelik testini tekrarlayarak olmayan bebek doğana kadar acı çekin. sadece biraz aklınızı kullanmanızı ve doğru kaynak okumanızı öneririm. üstüne görme – yerleşme kanaması (implantasyon kanaması) halk arasında çok abartılan, sık görüldüğü ve aylarca devam ettiği düşünülen adeta bir şehir efsanesidir. gebeliğin rahim duvarına yerleştiği gün yani kabaca beklenen adet gününden 1 hafta kadar önce çok az ve çok kısa süren bir lekelenme durumudur. yani 1 pedi bile kirletmeyecek, külotta leke yapacak kadar az bir lekedir. i̇ddia edildiği gibi her ay, hatta gebelik süresince adet görme bilgisi yalan ve safsatadır. amacı korkutup muayeneye ikna ve ticari kazanç elde etmektir.
25.01.2021 12:21 tarihinde
Siz demistiniz en basında bu sekilde imkansiz 1 test bile yapmam , ben yapsamda hcg nin testlerde cikmamasi mümkün değil 30 günde demistiniz de işte ben düşüncelerim vucudumdaki tuhaflıklar basta sık idrara çıkmak olmak üzere birtürlü inanamamistimYanlış meslek seçmişim, doktor olmalıymışım
Şimdi inandın mı ? Bu kadar yazılanlardan sonra gebeliğin mümkün olmadığını.Gebeliği unut gitsin. Farklı şeylerle ilgilenmeye bak. Yaşın çok genç. Biraz cool rahat olmayı dene.Bende bu forumda gördüklerimin yalancısıyım abla 9 ay düzenli yoğun kanamali regl gören tanidiklari olduğunu falan yazmışlardı çünkü ondan kafama yer edindi ama şu an yazdığınizi okuyunca bi nebze de olsa anladım çünkü bende 30. 60. Günlerde test yaptim 60. Gün 2 erken gebelik testi 1 normal kaset test negatifti hepsi 10 dk boyunca
Prezervatife zevk suyu bulaşmış diyelim ki.Bende prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyumun tüplere ulaşıp ulaşmadığı bile muallak ablabırakın 5 6 gün dollenmeyi hem temmuzdaki hem agustosyaki adetlerimden sonra erken gebelik testleri yaptim en son 30 60. 66. Günler falandı
Merhaba sizi merak ettim. Regl oldunuz mubugün gecikmenin 14. günü test yaptım negatif çıktı ama yine de endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?