Aile Planlaması hamile olabilir miyim?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Prezervatife bulaşan zevk suyundan gebelik elde eden ilk insan. Bilim insanları şaşkın, hepsi peşinde, alıp inceleyecekler, CERN labaratuvarı parçacık çalışmalarını bıraktı seni bekliyor! İmkansızı başarmış yumurtanı araştırmak, 3 ay regl görmüş, onlarca test yapmış ama idrarda pozitif çıkmamayı başarmış yüce hormonların sahibesini tanımak istiyorlar tabii… Bebeğe de NASA sahip çıkacakmış, “bu gezegenden olamaz olsa olsa uzaylıdır! diyorlar herhal… İnsanlık tarihine geçecek bu serüven senin sık idrara çıktığını fark etmenle başladı

Testleri yanlış mı uyguladım diyorum ama resimde attım acaba bozdum mu diye ama bozulmamış dediler yani ona dayanarak 60 gün sonraki testler de negatfi ama bi türlü çözemiyorum sık idrara çıkma sebebimi

Sizin ki daha anormal

Testleri yanlış mı uyguladım diyorum ama resimde attım acaba bozdum mu diye ama bozulmamış dediler yani ona dayanarak 60 gün sonraki testler de negatfi ama bi türlü çözemiyorum sık idrara çıkma sebebimi
Kaygı bozukluğu sık idrara çıkarır, diyeceğim ama inanmayacağını bildiğimden kendimi de çok yormuyorum. 7. Aydan sonra idrara sık çıkmaya başladım, hani malum bebek büyüyor, rahim genişliyor, idrar torbasına baskı yapıyor ya, aman boşver bilimsel saçmalıklar işte!

Sık idrara cikma sadece hamilelere ozgu bi durum mu buna takmissin kafayi ya bobrekle ilgili olabilir enfeksiyon olabilir usutmus olabilirsin bi suru sey olabilir deli gibi hamile kalmak isteyen kadinlar bile senin kadar israrci degil israrla hamileyim diyon ya tovbe Yarabbi

Abla sık idrara çıkıp test yapıp pozitifi görüyorlar yani ilk aydada sık idrara çıkanlar varmış benim 3 ay oldu neredeyse size inanmamak değil gerçekten yanlış anlıyorsun abla şimdi kaygıdan diye düşünüyorum ama kaygidan olsa idrar miktarı az az olur ya da varmis gibi gelir ben her gittiğimde belirli miktarda yapıyorum yani fazla , ve sıvı hiç tuketmedigim için endişeleniyorum://

Diğer arkadaşlar neler yazdı okumadım ama reglimin son günü hamile kaldığımı bildirmek için geldim 1,5 yaşında kızım ellerinden öper O değil de gebelik testi anında çift çizgiyi yapıştırmıştı bana. Testlerin negatifse korkma .

Keşke bobreklerimde bir sorun olsa

Sistit nedir, bir araştırın Allah aşkına

Bende su an hamileligimin ustune regl oluyorum kesin ben kesinlikle hamileyim o zaman ya sık idrara da cikiyorum hem
Test falan yaparsan negatif çıkarsa inanma, sen yanlış yapmışsındır ya da testler bozuktur tamam mı? Bir de nasıl hamile kaldın ? Ben mesela eşimden sonra klozete oturdum öyle oldu…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…