- 18 Ocak 2021
- 1.546
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi saraholivach
-
Prezervatife bulaşan zevk suyundan gebelik elde eden ilk insan. Bilim insanları şaşkın, hepsi peşinde, alıp inceleyecekler, CERN labaratuvarı parçacık çalışmalarını bıraktı seni bekliyor! İmkansızı başarmış yumurtanı araştırmak, 3 ay regl görmüş, onlarca test yapmış ama idrarda pozitif çıkmamayı başarmış yüce hormonların sahibesini tanımak istiyorlar tabii… Bebeğe de NASA sahip çıkacakmış, “bu gezegenden olamaz olsa olsa uzaylıdır! diyorlar herhal… İnsanlık tarihine geçecek bu serüven senin sık idrara çıktığını fark etmenle başladıAbla bi diyorum 60 gün sonra yapilan testlerde illa cikardi 3 tane testten biri silikte olsa çıkardı diyorum sonra sık idrara çıkma devam ediyor diye korku basıyor acaba hamile miyim diye düşünüyorumçok yoruldum ama gerçekten bu durumdan ne yapsam bilmiyorum artık
Testleri yanlış mı uyguladım diyorum ama resimde attım acaba bozdum mu diye ama bozulmamış dediler yani ona dayanarak 60 gün sonraki testler de negatfi ama bi türlü çözemiyorum sık idrara çıkma sebebimiPrezervatife bulaşan zevk suyundan gebelik elde eden ilk insan. Bilim insanları şaşkın, hepsi peşinde, alıp inceleyecekler, CERN labaratuvarı parçacık çalışmalarını bıraktı seni bekliyor! İmkansızı başarmış yumurtanı araştırmak, 3 ay regl görmüş, onlarca test yapmış ama idrarda pozitif çıkmamayı başarmış yüce hormonların sahibesini tanımak istiyorlar tabii… Bebeğe de NASA sahip çıkacakmış, “bu gezegenden olamaz olsa olsa uzaylıdır! diyorlar herhal… İnsanlık tarihine geçecek bu serüven senin sık idrara çıktığını fark etmenle başladı
Sizin ki daha anormalNasıl sorun etmediniz içinize boşalmışben boşalma olmadığı prezervatifle iliskiye girdigimiz halde prezervatifin üstüne zevk suyu bulaştı mı diye endişelendim iliskiden sonra 4. Gün etki etmeyecek bile olsa ella içtim buda bi hataydi ama o anki stresle gereksiz de olsa içmiştim ,korktum ki hala da korkuyorum 3 aydır birsürü test yaptım 60. Gün 66. Gün hatta 90. Gün bile negatif görmeme rağmen korkuyorum sık idrara çıkıyorum diye , siz nasıl sorun etmediniz yani bunu anlayamadım o anda korkmadınız mı hiç
Nasıl yani ablaSizin ki daha anormal
Kaygı bozukluğu sık idrara çıkarır, diyeceğim ama inanmayacağını bildiğimden kendimi de çok yormuyorum. 7. Aydan sonra idrara sık çıkmaya başladım, hani malum bebek büyüyor, rahim genişliyor, idrar torbasına baskı yapıyor ya, aman boşver bilimsel saçmalıklar işte!Testleri yanlış mı uyguladım diyorum ama resimde attım acaba bozdum mu diye ama bozulmamış dediler yani ona dayanarak 60 gün sonraki testler de negatfi ama bi türlü çözemiyorum sık idrara çıkma sebebimi
Özelikle 90 gün sonra hala negatifse hamilelik kesinNasıl yani abla
Senin hamile olduğunu sanman, konu sahibinin umursamazlığından daha anormal, onu diyor !Nasıl yani abla
Sık idrara cikma sadece hamilelere ozgu bi durum mu buna takmissin kafayi ya bobrekle ilgili olabilir enfeksiyon olabilir usutmus olabilirsin bi suru sey olabilir deli gibi hamile kalmak isteyen kadinlar bile senin kadar israrci degil israrla hamileyim diyon ya tovbe YarabbiTestleri yanlış mı uyguladım diyorum ama resimde attım acaba bozdum mu diye ama bozulmamış dediler yani ona dayanarak 60 gün sonraki testler de negatfi ama bi türlü çözemiyorum sık idrara çıkma sebebimi
Abla sık idrara çıkıp test yapıp pozitifi görüyorlar yani ilk aydada sık idrara çıkanlar varmış benim 3 ay oldu neredeyseKaygı bozukluğu sık idrara çıkarır, diyeceğim ama inanmayacağını bildiğimden kendimi de çok yormuyorum. 7. Aydan sonra idrara sık çıkmaya başladım, hani malum bebek büyüyor, rahim genişliyor, idrar torbasına baskı yapıyor ya, aman boşver bilimsel saçmalıklar işte!
Diğer arkadaşlar neler yazdı okumadım ama reglimin son günü hamile kaldığımı bildirmek için geldim 1,5 yaşında kızım ellerinden öpererkek arkadaşımla birlikte olduk ilk seferinde prezervatif ile korunduk ama ikinci seferinde korunmadık. benim üstte olduğum bir pozisyonda içime b*şaldıregl olmama 4 gün kalmıştı ve sorun etmedik ama şuan 10 gün gecikti hamile olma ihtimalim var mı sizce ve eczaneden gebelik testi alsam sonuç doğru çıkar mı?
Ben de öyle öğrendim tabii, baktım 120. Gün testler negatif ama çişim var, dedim kızım kesin koymuşlar çocuğu sana… öyle oldu yani, yoksa nasıl bileceksin di mi?Özelikle 90 gün sonra hala negatifse hamilelik kesin
Keşke bobreklerimde bir sorun olsaSık idrara cikma sadece hamilelere ozgu bi durum mu buna takmissin kafayi ya bobrekle ilgili olabilir enfeksiyon olabilir usutmus olabilirsin bi suru sey olabilir deli gibi hamile kalmak isteyen kadinlar bile senin kadar israrci degil israrla hamileyim diyon ya tovbe Yarabbi
Bende her gece 3-4 kere çıkarım WC ye şekere falan yormustum, hamileyim demekBen de öyle öğrendim tabii, baktım 120. Gün testler negatif ama çişim var, dedim kızım kesin koymuşlar çocuğu sana… öyle oldu yani, yoksa nasıl bileceksin di mi?
Bende su an hamileligimin ustune regl oluyorum kesin ben kesinlikle hamileyim o zaman ya sık idrara da cikiyorum hemKeşke bobreklerimde bir sorun olsa
Ya ne olacaktı ? Şeker falan nerden de aklınıza geliyor böyle şeyler !?Bende her gece 3-4 kere çıkarım WC ye şekere falan yormustum, hamileyim demek
Sistit nedir, bir araştırın Allah aşkınaAslında prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu ile hamile kalinmayacağını testler negatifse negatif olduğunu 3 kere az da olsa regl olduğumu düşünüp emin oluyorum tek mantığıma yatmayan sık idrara çıkmam ve az da değil yani baya tutmusum gibi yapıyorum bu yani beni engelleyen geriye sürükleyen
Sistit de yanma ağrı sızı oluyor ve o idrar hissi gelip gidilfidinde az az geliyor benimki az da değil yani 1 2 damla gelmiyorSistit nedir, bir araştırın Allah aşkına
Ne bilem, 90 gün sonra da negatif çıkarsa tamamdırYa ne olacaktı ? Şeker falan nerden de aklınıza geliyor böyle şeyler !?
Test falan yaparsan negatif çıkarsa inanma, sen yanlış yapmışsındır ya da testler bozuktur tamam mı? Bir de nasıl hamile kaldın ? Ben mesela eşimden sonra klozete oturdum öyle oldu…Bende su an hamileligimin ustune regl oluyorum kesin ben kesinlikle hamileyim o zaman ya sık idrara da cikiyorum hem
Ay hadi inşallah kardeş. Ama çok net belirtin kesin hamişsin bence…Ne bilem, 90 gün sonra da negatif çıkarsa tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?