- 4 Ağustos 2022
- 6.666
- 2.994
- 123
- Konu Sahibi Alliswell23
-
Merhaba,tek belirtiniz kanama mıydıCanım benimde adetime 10 gün falan vardı sonucum 1.7 çıkmıştı. Adetim gecikti tekrar kan verdim 108 çıktı hamileymisimilk başta bende çok üzülüp ağlamıştım o yüzden hamilelik ihtimalin var sakin stres yapma ilaç kullanma hayırlısıyla gebelik haberini alırsın inşallah :)
Daha önce de test yapmıştım hep sıfırlı değerler çıkıyordu ilk defa 3 çıktı o yüzden biraz umutlandımTabiki yanılabilir daha regline çokmuş bir hafta daha bekleyip yaptır :)
Canım benimde adetime 10 gün falan vardı sonucum 1.7 çıkmıştı. Adetim gecikti tekrar kan verdim 108 çıktı hamileymisimilk başta bende çok üzülüp ağlamıştım o yüzden hamilelik ihtimalin var sakin stres yapma ilaç kullanma hayırlısıyla gebelik haberini alırsın inşallah :)
Ben adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı , ama sonradan pozitife döndüBiraz heyecan yaptım :) beklemek zor gelir şimdi bana
Yerleşme kanaması olursa hemen belli olur kanda diye okudum hemen gidip yaptım ama negatif 3 değer çıktıBen adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı , ama sonradan pozitife döndü
Göğüs hassasiyeti ve kasik ağrıları vardı adet belirtileri ile aynıydıMerhaba,tek belirtiniz kanama mıydı
Yerleşme kanaması oldu mu sizde deGöğüs hassasiyeti ve kasik ağrıları vardı adet belirtileri ile aynıydı
Ne zaman başladı peki bu belirtilerGöğüs hassasiyeti ve kasik ağrıları vardı adet belirtileri ile aynıydı
Kaç aydır deniyorsunuz acaba?Yerleşme kanaması oldu mu sizde de
Bir kaç ay oldu. Acaba adet mi oluyorum bilmiyorum ama ilk defa adetten 9 gün önce oluyorum. O yüzden yerleşme kanaması mı acaba diye düşündümKaç aydır deniyorsunuz acaba?
Kaç gün var adet olmanıza?Kızlar benimde adet ağrılarım var göğüslerim afedersiniz şişti patlicak gibisadece yumurtlama günü değerlendirdik ve polikistik overliyim aşırı kafam karışık hep adete 10 gün kala böyle oluyor ve aşırı umutlanıyorum tam test yapacakken adet oluyorum
6 gün felan var canım polikistik over var bi kaç gün oynayabiliyorKaç gün var adet olmanıza?
Kızlar benimde adet ağrılarım var göğüslerim afedersiniz şişti patlicak gibisadece yumurtlama günü değerlendirdik ve polikistik overliyim aşırı kafam karışık hep adete 10 gün kala böyle oluyor ve aşırı umutlanıyorum tam test yapacakken adet oluyoru
Stres yapma canım. Gebelik oluşumunu çok etkiliyor. Birkaç ay sal bakalım inşallah yakın zamanda güzel haberler alırsınKızlar benimde adet ağrılarım var göğüslerim afedersiniz şişti patlicak gibisadece yumurtlama günü değerlendirdik ve polikistik overliyim aşırı kafam karışık hep adete 10 gün kala böyle oluyor ve aşırı umutlanıyorum tam test yapacakken adet oluyorum
Haklısın ama artık 4 yıla gireceğiz insan çok yıpranıyor eşimde çok istiyor daha çok üzülüyorumStres yapma canım. Gebelik oluşumunu çok etkiliyor. Birkaç ay sal bakalım inşallah yakın zamanda güzel haberler alırsın
Yumurtlama sonrası kaçıncı günKızlar benimde adet ağrılarım var göğüslerim afedersiniz şişti patlicak gibisadece yumurtlama günü değerlendirdik ve polikistik overliyim aşırı kafam karışık hep adete 10 gün kala böyle oluyor ve aşırı umutlanıyorum tam test yapacakken adet oluyorum
Aynı durum bende de var 2-3 gün gecikiyor tam sabah test yapıyorum öğlen adet oluyorumKızlar benimde adet ağrılarım var göğüslerim afedersiniz şişti patlicak gibisadece yumurtlama günü değerlendirdik ve polikistik overliyim aşırı kafam karışık hep adete 10 gün kala böyle oluyor ve aşırı umutlanıyorum tam test yapacakken adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?