- 7 Şubat 2022
- 3.678
- 2.570
- 83
- 28
- Konu Sahibi Alliswell23
-
Erken yumurtlamışdınfır bu ay ondan erken geldi adetBenimki büyük ihtimalle adet kanaması. Çünkü hala devam ediyor. Ama çok şaşırdım 9 gün erken geldi
Evet demekkş yumurtlama erken olmuş ovulasyon testi kullanabilirsinErken yumurtlamışdınfır bu ay ondan erken geldi adet
İlk defa böyle oldu o yüzden çok şaşırdımErken yumurtlamışdınfır bu ay ondan erken geldi adet
Ovulasyon testi yap bu ay ne zaman yumurtluyorsun görürsün ona göre değerlendirirsinİlk defa böyle oldu o yüzden çok şaşırdım
O nasıl yapılıyor hiç bilgim yok. Nerden kaç tane almam lazımOvulasyon testi yap bu ay ne zaman yumurtluyorsun görürsün ona göre değerlendirirsin
Instagramda sayfalar var hem satıyolar hem takip yapıyorlar. Instagramda var . Eczanede var . Nereyi tercih etmek istersen . Instagramda bir gebenin günlüğü var onu tavsiye ederimO nasıl yapılıyor hiç bilgim yok. Nerden kaç tane almam lazım
İnstagram sayfasının adı neInstagramda sayfalar var hem satıyolar hem takip yapıyorlar. Instagramda var . Eczanede var . Nereyi tercih etmek istersen . Instagramda bir gebenin günlüğü var onu tavsiye ederim
Bir gebenin günlüğü sayfanın adıİnstagram sayfasının adı ne
Teşekür ederimBir gebenin günlüğü sayfanın adı
Yaa benimde normalde yumurtlama günüm 1 mayıstı 2 gün önce çok az bi lekelenme oldu vajinal akıntıma karışık ertesi gün kesildi acaba bu nedir ?bilginiz varmı olan varsa cevaplayabilir mi lütfenCanım benimde adetime 10 gün falan vardı sonucum 1.7 çıkmıştı. Adetim gecikti tekrar kan verdim 108 çıktı hamileymisimilk başta bende çok üzülüp ağlamıştım o yüzden hamilelik ihtimalin var sakin stres yapma ilaç kullanma hayırlısıyla gebelik haberini alırsın inşallah :)
Yerleşme kanaması yumutlamadan sonra oluşabiliyormuş biraz daha bekleyin bir test yapınYaa benimde normalde yumurtlama günüm 1 mayıstı 2 gün önce çok az bi lekelenme oldu vajinal akıntıma karışık ertesi gün kesildi acaba bu nedir ?bilginiz varmı olan varsa cevaplayabilir mi lütfen
O lekelenne ne olabilri peki ? 2 gün önce yaptım erken gebelik negatifti adetin gecikmesini beklicem bakalımYerleşme kanaması yumutlamadan sonra oluşabiliyormuş biraz daha bekleyin bir test yapın
Hayalet bir çizgi görünüyor inşallah hamilelik vardırRegl olmama 6 gün var ve sonuç bu kan testi yaptırmadım. 5 ay öncede 2 aylik bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum sizce olabilir mi ?
2 gün kala hassas erken gebelik testinde çıkabilir yerleşme kanaması olmuş olma ihtimali var. Zaten 10 gün erken bir süre olabildiğince ağır işler yapma ben evi süpürdüm mesela akşamına acile gittim kese etrafında kanama oluşmuş dedi sen her ihtimali düşünerek hareket etayın 20 sinde adet olmam lazım ama 10 gün kala beta >2 çıktı. 7 gün kala yani dün 2 damla kahverengi kanamam geldi. Bugün ise günlük pedi doldurmayacak kadar pembe kan geldi. Kasıklarımda ağrı var. Adet sancısı gibi ama daha az ve batma çekilme var.Ne zaman idrar testi yapsam çıkar?
2 3 gün bekleyin eğer yerleşme ise belli olurayın 20 sinde adet olmam lazım ama 10 gün kala beta >2 çıktı. 7 gün kala yani dün 2 damla kahverengi kanamam geldi. Bugün ise günlük pedi doldurmayacak kadar pembe kan geldi. Kasıklarımda ağrı var. Adet sancısı gibi ama daha az ve batma çekilme var.Ne zaman idrar testi yapsam çıkar?
Kese etrafında kanama olduğunda nasıl bir kanama olmuştu?2 gün kala hassas erken gebelik testinde çıkabilir yerleşme kanaması olmuş olma ihtimali var. Zaten 10 gün erken bir süre olabildiğince ağır işler yapma ben evi süpürdüm mesela akşamına acile gittim kese etrafında kanama oluşmuş dedi sen her ihtimali düşünerek hareket et
Bugün biraz daha arttı ve pembe yine ama 1 pedi doldurmayacak kdr. Yarın kesilirse test yapacağm. Keslmezse adet.2 3 gün bekleyin eğer yerleşme ise belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?