Hamile olabilir miyim?

Yaa benimde normalde yumurtlama günüm 1 mayıstı 2 gün önce çok az bi lekelenme oldu vajinal akıntıma karışık ertesi gün kesildi acaba bu nedir ?bilginiz varmı olan varsa cevaplayabilir mi lütfen

Yaa benimde normalde yumurtlama günüm 1 mayıstı 2 gün önce çok az bi lekelenme oldu vajinal akıntıma karışık ertesi gün kesildi acaba bu nedir ?bilginiz varmı olan varsa cevaplayabilir mi lütfen
Yerleşme kanaması yumutlamadan sonra oluşabiliyormuş biraz daha bekleyin bir test yapın

Regl olmama 6 gün var ve sonuç bu kan testi yaptırmadım. 5 ay öncede 2 aylik bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum sizce olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_20230511_222612.webp
    9 KB · Görüntüleme: 76
2 adet yaptım ikisinde de böyle çıktı ilk hamileliğimde bu koyulugu regl ikinci günü görmüştüm cevabınız için teşekkür ederim

ayın 20 sinde adet olmam lazım ama 10 gün kala beta >2 çıktı. 7 gün kala yani dün 2 damla kahverengi kanamam geldi. Bugün ise günlük pedi doldurmayacak kadar pembe kan geldi. Kasıklarımda ağrı var. Adet sancısı gibi ama daha az ve batma çekilme var.Ne zaman idrar testi yapsam çıkar?

2 gün kala hassas erken gebelik testinde çıkabilir yerleşme kanaması olmuş olma ihtimali var. Zaten 10 gün erken bir süre olabildiğince ağır işler yapma ben evi süpürdüm mesela akşamına acile gittim kese etrafında kanama oluşmuş dedi sen her ihtimali düşünerek hareket et

2 3 gün bekleyin eğer yerleşme ise belli olur

Kese etrafında kanama olduğunda nasıl bir kanama olmuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…