Hamile olabilir miyim?

Kese etrafında kanama olduğunda nasıl bir kanama olmuştu?
Kahverengi olmuştu canım pembe değildi ama 6.haftada pembe de olmaya başlamıştı doktorumda her şeye hazırlıklı ol demişti ondan oncesinde de şüpheli kimyasal gebelik vardı değerim 7 çıktı özelde bana hamilesin dediler ertesi gün kanamam oldu bi doktor kimyasal dedi diğeri değil dedi seninde ilk gebeliğin mi olacak?

evet ama sanırım adet oldum. Yani çok gelmiyor ama hala geliyor.

evet ama sanırım adet oldum. Yani çok gelmiyor ama hala geliyor.
Sıkma canını sakın olmaz dediğin ay oluyor zaten reglin bitince hemen o haftayı değerlendir benim şuan regl sonrası tutmuş gözüküyor gün aşırı ilişki de yapma o zamanda olmuyor cidden

arkadaşlar merhaba ben aşılama yaptım aşılamadan 14 gün sonra kahverengi bir akıntı geldi çocuk olduğunu düşündüm sonra ardından 2 gün adet oldum adet bittikten sonra bir ayım bitti ve adet sancılarını çekmeye başladım 5 gün adet gecikmem var beyaz sıvımın içinden çok ince bir kırmızı akıntı geldi ve test yapmak istedim sonuç bu çok belli değil ama diğer çizgiyi görebiliyorum koyu değil yani size bebek var mıdır yok mudur ve kasıklarım acıyor ve meme hassasiyetim var feci şekilde kasıklarım ağrıyor

Ben de ayni durumu yasadim gecen ay kimyasal gebelik bu canim ama uzulme sakin bak hamile kalabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…