- Konu Sahibi Alliswell23
-
Yapayım mi 9gun için düşük değilmi korku var çokBi test daha yapın kıyaslaması daha net olur artışa bakmanız lazım
Evet bir kan testi daha yapınYapayım mi 9gun için düşük değilmi korku var çok
Gecikme varsa tabi ki tekrarlasın ama geçmeden yapılan testler yanıltır yaniBugün adet gecikmesini 9gunu imiş
Doktora gitmeden neden vazgeçiyorsun ? En büyük hatayı yapıyosun şuan belkide hamilesin doktor progestan fitil başlatabilir tutunması içinArkadaşlar hala kanamam var ama adet kanaması gibi yoğun değil doktora gidecektim vazgeçtim gitmedim ne yapsam bilmiyorum. Adet olması imkansız adete 9gün kala başladı. Yerleşme kanaması mı yoksa kimyasal gebelik mi geçiriyorum acaba
Doktor beta hcg dışında gebelik olup olmadığını anlar mı ultrasonda belli olur mu? Acemiyim bilmiyorum doktor da anlamaz diye düşünüp gitmedim daha erken diye bilinmez diye düşündümDoktora gitmeden neden vazgeçiyorsun ? En büyük hatayı yapıyosun şuan belkide hamilesin doktor progestan fitil başlatabilir tutunması için
Şimdi 9 günlük gecikmede hiç bir bebek görünmez en az 5 haftalık felan olması lazım , ama doktorun daha iyi tehşis koyabilir eğer çok erken bir gebelikse düşüğü önleyici şeyler verebilir sana ayrıca diyelim ki gebelik değil bir kistin var ve kanama yapıyor böyle oturmaya devam mı edeceksin gerçektenDoktor beta hcg dışında gebelik olup olmadığını anlar mı ultrasonda belli olur mu? Acemiyim bilmiyorum doktor da anlamaz diye düşünüp gitmedim daha erken diye bilinmez diye düşündüm
Haklısınız, çalışıyorum diye gitmek istemedim yetişemiyorum çünkü saatler uymuyor. Ancak acile gidebiliyorum oda ilgilenmedi sadece kan testi yaptıŞimdi 9 günlük gecikmede hiç bir bebek görünmez en az 5 haftalık felan olması lazım , ama doktorun daha iyi tehşis koyabilir eğer çok erken bir gebelikse düşüğü önleyici şeyler verebilir sana ayrıca diyelim ki gebelik değil bir kistin var ve kanama yapıyor böyle oturmaya devam mı edeceksin gerçekten
Bir daha verdini mi beta falan kaç çıkmıştı sizinŞimdi doktorla görüştüm gelmene gerek yok kanamanın durmasını bekle şuan da birşey yapamayız dedi. Önceki sonuçlarıma göre kist felan da yokmuş. Düşük olsaydı beta da belli olurdu dedi. Bekleyecekmişim
Beta 3 çıkmıştı bir daha vermedim doktor kanamanın durmasını bekle dedi. Hala kanama var ama adet mi yerleşmemi çözemedim. Yoğun gelmiyor dünden beri 2 tane ped değiştirdimBir daha verdini mi beta falan kaç çıkmıştı sizin
Sabah kan geldi düştü muEvet bir kan testi daha yapın
Nasıl yaniSabah kan geldi düştü mu
Adet gibi kanım var birde pihtilaşma diktira gittik kan verdim 52 ye çıkmış ama yavaş yükseliyor muhtemelen kimyasal dediNasıl yani
En son değerin kaçtıAdet gibi kanım var birde pihtilaşma diktira gittik kan verdim 52 ye çıkmış ama yavaş yükseliyor muhtemelen kimyasal dedi
38.41En son değerin kaçtı
İnşallah kimyasal değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?