Hamile olabilir miyim?

Arkadaşlar hala kanamam var ama adet kanaması gibi yoğun değil doktora gidecektim vazgeçtim gitmedim ne yapsam bilmiyorum. Adet olması imkansız adete 9gün kala başladı. Yerleşme kanaması mı yoksa kimyasal gebelik mi geçiriyorum acaba

Doktora gitmeden neden vazgeçiyorsun ? En büyük hatayı yapıyosun şuan belkide hamilesin doktor progestan fitil başlatabilir tutunması için

Doktora gitmeden neden vazgeçiyorsun ? En büyük hatayı yapıyosun şuan belkide hamilesin doktor progestan fitil başlatabilir tutunması için
Doktor beta hcg dışında gebelik olup olmadığını anlar mı ultrasonda belli olur mu? Acemiyim bilmiyorum doktor da anlamaz diye düşünüp gitmedim daha erken diye bilinmez diye düşündüm

Doktor beta hcg dışında gebelik olup olmadığını anlar mı ultrasonda belli olur mu? Acemiyim bilmiyorum doktor da anlamaz diye düşünüp gitmedim daha erken diye bilinmez diye düşündüm
Şimdi 9 günlük gecikmede hiç bir bebek görünmez en az 5 haftalık felan olması lazım , ama doktorun daha iyi tehşis koyabilir eğer çok erken bir gebelikse düşüğü önleyici şeyler verebilir sana ayrıca diyelim ki gebelik değil bir kistin var ve kanama yapıyor böyle oturmaya devam mı edeceksin gerçekten

Haklısınız, çalışıyorum diye gitmek istemedim yetişemiyorum çünkü saatler uymuyor. Ancak acile gidebiliyorum oda ilgilenmedi sadece kan testi yaptı

Şimdi doktorla görüştüm gelmene gerek yok kanamanın durmasını bekle şuan da birşey yapamayız dedi. Önceki sonuçlarıma göre kist felan da yokmuş. Düşük olsaydı beta da belli olurdu dedi. Bekleyecekmişim

Arkadaşlar aranızda yerleşme kanamasını adet gibi gören yok mu? Benim adetten az geliyor ama hala bitmedi dünden beri geliyor sulu şekilde. Pıhtılı değil

Benimki büyük ihtimalle adet kanaması. Çünkü hala devam ediyor. Ama çok şaşırdım 9 gün erken geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…