- Konu Sahibi Alliswell23
-
Bende de belirtiler 8-9 gün önceden başladı 6 gün kala da erken gebelik testi yapıp kan verdim pozitif çıktıKızlar benimde adet ağrılarım var göğüslerim afedersiniz şişti patlicak gibisadece yumurtlama günü değerlendirdik ve polikistik overliyim aşırı kafam karışık hep adete 10 gün kala böyle oluyor ve aşırı umutlanıyorum tam test yapacakken adet oluyorum
Duygularını anlayabiliyorum. Haklısın canım. Tedavi edilecek bir durum yoksa, er ya da geç nasibinin geldiği vakitte olacaktır inşallahHaklısın ama artık 4 yıla gireceğiz insan çok yıpranıyor eşimde çok istiyor daha çok üzülüyorum
Bugün yumurtlamanın 13. Günü canımYumurtlama sonrası kaçıncı gün
Ben hiç umutlu değilim canımBende de belirtiler 8-9 gün önceden başladı 6 gün kala da erken gebelik testi yapıp kan verdim pozitif çıktı
İnşallah canımDuygularını anlayabiliyorum. Haklısın canım. Tedavi edilecek bir durum yoksa, er ya da geç nasibinin geldiği vakitte olacaktır inşallah
Valla bende bir yılın sonunda ancak bu haberi alabildim ama daha net belli değil tabi erken öğrendiğim için daha keseyi görmedim bileBen hiç umutlu değilim canımbenim hep böyle oluyor adeti bekliyorum.. bu arada Allah hayırlı etsin
Aslında belli olabilir şimdi ama bencedr yapma o negatf görme duygusu aşırı kötü bişey her ay ağlıyorum bende görünce ama bekle 3 gün daha en azındanBugün yumurtlamanın 13. Günü canım
Öylemi kaç haftalıksın şuan betan kaçtı acaba ?Valla bende bir yılın sonunda ancak bu haberi alabildim ama daha net belli değil tabi erken öğrendiğim için daha keseyi görmedim bile
10 Mayıs'ta adet olmam lazım. 4 mayısta 33.87 çıktı 6 mayısta 97.05 8 Mayıs'ta 175.86 çıktı. Şuan saat 12 den sonra 4+2 oluyorÖylemi kaç haftalıksın şuan betan kaçtı acaba ?
9 gün varmış daha erken baya biraz daha lekelenme gibi mi baya kanama gibi miAllah hepimize sağlıklı bir şekilde bebiş nasip etsin inşallahbende çok istiyorum bu ay ilk defa böyle bişey oldu adete daha 9 gün var kanamam var sulu bir şekilde. Daha yeni başladı zaten testte yaptım 3 çıktı sonuç.
Sulu kan şeklinde ama yoğun gelmiyor. Daha bugün başladı bi ped dolmadı bile9 gün varmış daha erken baya biraz daha lekelenme gibi mi baya kanama gibi mi
Biraz. Daha bekleyin tabi düşük değer buna negatif diyorlar ama işte duyuyoruz okuyoruz burda sa 1.20 çıkan bi anda 48 felan değerle öğreniyorAllah hepimize sağlıklı bir şekilde bebiş nasip etsin inşallahbende çok istiyorum bu ay ilk defa böyle bişey oldu adete daha 9 gün var kanamam var sulu bir şekilde. Daha yeni başladı zaten testte yaptım 3 çıktı sonuç.
Aynen öyleBiraz. Daha bekleyin tabi düşük değer buna negatif diyorlar ama işte duyuyoruz okuyoruz burda sa 1.20 çıkan bi anda 48 felan değerle öğreniyornasip
Bi test daha yapın kıyaslaması daha net olur artışa bakmanız lazımKızlar 7gun gecikti duşukmu değer bilen Varmı
Bence yapmamalısın yine düşük felan olur üzülürsün insan çok yıpranıyor en güzeli adetin geçmesini beklemekAynen öyleyarın tekrarlasam testi acaba fark olur mu?
Bugün adet gecikmesini 9gunu imişBence yapmamalısın yine düşük felan olur üzülürsün insan çok yıpranıyor en güzeli adetin geçmesini beklemek
EvetYerleşme kanaması oldu mu sizde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?