Ben de prodoktor da 5dk sonra pembelik gidince görünen silik bir çizgi ile öğrendim. Fotoğraflarda görünmüyor ama siz görüyorsanız vardır büyük ihtimalle. Değerim 25 di hatta.Kızlar selamm, 10 eylül de adet oldum. Yumurtlama 24-25 eylül gibi oldu. Polikistik over var. Bir haftadır göğüslerim çok hassas özellikle de sabahları. Dün agır bir şey kaldırdım sol kasıgıma sancı girdi beş dk kadar bi süre. Bu sabah ilk idrarla prodoctor test yaptım normalde kuruma çizgisi bile çıkmıyordu bu testlerde. Beş dk içinde çok hafif silik çizgi çıktı sizce gebelik olabilir mi???
Görünüyor canım hayırlı olsunBu şekilde
Bende aynı şekildeyim varmı bi gelişme sizde regle kaç gğn kaldı,Görünüyor canım hayırlı olsunBenimde dpo 5 göğüs ağrım var yumurtlamadan beri sizinde öyleydi acaba ?
Merhaba dpo6 da kasık ağrım sancılı şekilde oldu dpo7 de de devam etti bugün dpo8 bel ağrısı ve şiddetli göğüs ağrısıyla kalktım üstüne yatmışım sanırım bacaklarımda ağrıyor sanki adet geliyorBende aynı şekildeyim varmı bi gelişme sizde regle kaç gğn kaldı,
Ayy hadi insallah hamilesinizdirMerhaba dpo6 da kasık ağrım sancılı şekilde oldu dpo7 de de devam etti bugün dpo8 bel ağrısı ve şiddetli göğüs ağrısıyla kalktım üstüne yatmışım sanırım bacaklarımda ağrıyor sanki adet geliyor
İnşallah ama sanki adet olacağım gibi :/Ayy hadi insallah hamilesinizdir
sizin durumunuz nedirrAyy hadi insallah hamilesinizdir
Bu ay bende de reglime 12-13 gün kala göğüs ağrısı başladı normalde hep 6 gün kala başlar hamile olabilir miyiz acaba siz test yaptınız mı benim henüz dpo 5 o yüzden yapamıyorum çok erkensizin durumunuz nedirr
Yok canım bende bugün dpo8deyimBu ay bende de reglime 12-13 gün kala göğüs ağrısı başladı normalde hep 6 gün kala başlar hamile olabilir miyiz acaba siz test yaptınız mı benim henüz dpo 5 o yüzden yapamıyorum çok erken
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun canım sen benden önce yaparsın umarım pozitiftirYok canım bende bugün dpo8deyim
Yarın çıkmayacak pek ümidim de yok ama yapasım var deneyeceğimNe zaman yapmayı düşünüyorsun canım sen benden önce yaparsın umarım pozitiftir
Senin akıntı durumun da farklılık var mı ?Ne zaman yapmayı düşünüyorsun canım sen benden önce yaparsın umarım pozitiftir
Yumurtlamadan sonra birkaç gün akıntı devam etti ama son 2 gündür hiç yok normalde nasıldı hatırlamıyorumSenin akıntı durumun da farklılık var mı ?
Senin ?Senin akıntı durumun da farklılık var mı ?
Ya benim akıntım hep devam ederdi yumurtlamadan sonra kesildi benimde bir iki kere minik bej alıntı gördüm normalde beyaz krem akıntılarım devam ederdi bu ümitlendiriyorYumurtlamadan sonra birkaç gün akıntı devam etti ama son 2 gündür hiç yok normalde nasıldı hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?