- 9 Haziran 2025
- 1.826
- 1.576
- 48
- 27
Markaları nedir acababenim testlerime de bakar mısınız 3 gün gecikti iki test yaptım ikisinde de negatif gördüm bıraktım kahvaltı hazırladık kahvaltı yaptık sonra çöpe atmak için banyoya girdim baktım böyle olmuşlar ikisinin de böyle olması tesadüf mü yani kuruma mı
artimed ve nimoMarkaları nedir acaba
Artımed pek iyi bir marka değil awox ile yapın istersenizartimed ve nimo
Böyle olması ümitlendirecek bir durum mu benim pek bilgim yok ben de akıntım kesildi diye üzülüyordumYa benim akıntım hep devam ederdi yumurtlamadan sonra kesildi benimde bir iki kere minik bej alıntı gördüm normalde beyaz krem akıntılarım devam ederdi bu ümitlendiriyor
Ya kişiye göre değişir 2 arkadaşım öyle yaşadı ve gebe bir başka arkadaşlarım akıntılarının arttığını söyledi gebeyken. Senin nasıldı o önemliBöyle olması ümitlendirecek bir durum mu benim pek bilgim yok ben de akıntım kesildi diye üzülüyordum
Canım bende dpo 6 dayım 3 Ekim çatlatma iğnesi oldum dün ve bugün midemde yanma gibi his var ama sabahları oluyor bişeyler yedikçe karın şişliği var bide. İğne etkisi ne zaman geçer bilmiyorum ama beklemedeyimYa kişiye göre değişir 2 arkadaşım öyle yaşadı ve gebe bir başka arkadaşlarım akıntılarının arttığını söyledi gebeyken. Senin nasıldı o önemli
İnşallah bebişin seninledir erken dönemde stresten falan da yaşanabiliyor o ama belli olmazCanım bende dpo 6 dayım 3 Ekim çatlatma iğnesi oldum dün ve bugün midemde yanma gibi his var ama sabahları oluyor bişeyler yedikçe karın şişliği var bide. İğne etkisi ne zaman geçer bilmiyorum ama beklemedeyim
Eczanelerden alınan erken gebelik testlerini denedin mi hiç iş çıkışı alayım pazar günü yapayım diyorum bende bir taneİnşallah bebişin seninledir erken dönemde stresten falan da yaşanabiliyor o ama belli olmazBenim dpo 10 oldu idrar testimde gölge gibi var ama awox çıkarıyor onu inanamıyorum 12 de tekrar deneyeceğim
Açıkçası bir stresim de yok ama bilemedim bir iki gün önce sağ kasıkta ara sıra sızlamalar oldu şuan yok hafif bel ağrım var ama o adetten önce hep oluyor zatenİnşallah bebişin seninledir erken dönemde stresten falan da yaşanabiliyor o ama belli olmazBenim dpo 10 oldu idrar testimde gölge gibi var ama awox çıkarıyor onu inanamıyorum 12 de tekrar deneyeceğim
Eczaneden pek almıyorum sipariş ediyorum daha uyguna geliyor da senin için çok erken daha yerleşme sürecine yeni başlamış canımEczanelerden alınan erken gebelik testlerini denedin mi hiç iş çıkışı alayım pazar günü yapayım diyorum bende bir tane
Belirtiler adet ile aynı diyorlar benim yumurtlama sonrası şiddetli bir göğüs hassasiyetim başladı şimdiye hafifledi. Dpo6-7 de kasık ağrım oldu şimdi belirgin değil mesela. Adete 4 gün kaldı iştahım açık baya adet olacağım gibi benAçıkçası bir stresim de yok ama bilemedim bir iki gün önce sağ kasıkta ara sıra sızlamalar oldu şuan yok hafif bel ağrım var ama o adetten önce hep oluyor zaten
Şuan sağ tarafımda sızı var yine yanma gibi. Aynen şuan erken elimde hiç test yok da yedekte dursun diye alayım dedimEczaneden pek almıyorum sipariş ediyorum daha uyguna geliyor da senin için çok erken daha yerleşme sürecine yeni başlamış canım
Yeme isteği bende de var canım insan ayırt edemiyor ya keşke adetle aynı olmasaydı belirtileriBelirtiler adet ile aynı diyorlar benim yumurtlama sonrası şiddetli bir göğüs hassasiyetim başladı şimdiye hafifledi. Dpo6-7 de kasık ağrım oldu şimdi belirgin değil mesela. Adete 4 gün kaldı iştahım açık baya adet olacağım gibi ben
Evet maalesefYeme isteği bende de var canım insan ayırt edemiyor ya keşke adetle aynı olmasaydı belirtileri
10 ay oldu canım. Bazen bırakıp unutayım diyorum kendi haline dama sonra dayanamayıp yine sürece giriyorumEvet maalesefSen ne zamandır deniyorsun
İnşallah tez zamanda alırsın o güzel haberi bizlerde seviniriz10 ay oldu canım. Bazen bırakıp unutayım diyorum kendi haline dama sonra dayanamayıp yine sürece giriyorum
İnşallah canım sende alırsın inşallah şeninde uzun oldu sanırım minik tekmelerde görüyordum seni deİnşallah tez zamanda alırsın o güzel haberi bizlerde seviniriz
6. Aydayım evet 6. Kez negatif olacak sanırım dpo11 test negatif geldiİnşallah canım sende alırsın inşallah şeninde uzun oldu sanırım minik tekmelerde görüyordum seni de
Peki çizginin silik olması normal mi sizcebende gördüm var gibi hayırlı olsun. bende bu şekilde hayalet çizgi ile öğrenmiştim.
Peki çizginin silik olması normal mi sizcecuma yaptım silik pembe çıktı gözle görülür şekilde,bugün yine yaptım aynı cuma günü yaptığım şekilde çıktı,daha da koyulaşmasi gerekmez mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?