- 9 Haziran 2025
- 1.828
- 1.577
- 48
- 28
Kaçıncı gündesinİnşallah canım
Bende bir gebenin günlüğü kaset testi vardı yaptım kutuma bile çıkmadı iğne etkisi geçmiş demekki ama gebelikte yok şuan
Henüz küçüktür 4 haftalık falanDün gece kan verdim 198 çıktı beta ,kaç haftalık olmuş oluyor ki şimdi
Çok teşekkür ederimm sizede sağlıklı gebelik dilerimAy ederim tabiki inşallah Rabbim herkese nasip etsin sizede etsin en kısa zamanda en hayırlısı olsun hakkınızda
İğnenin 11. Günü canım bugünKaçıncı gündesin
Erken canım dahaa üzülme şimdidenÇatlama 2 gün sonra falan oldu dersek dpo 8-9 civarı sanırım
İlk defa bu kadar heyecanlıyım ya önceki aylar test bile yapmıyordum nasıl olsa olmuyor diye. Günler hemen akıp geçse keşkeErken canım dahaa üzülme şimdiden
Ne kadar oldu ki canım bu sefer iğne ile denediniz sanırım ondan hevesin varİlk defa bu kadar heyecanlıyım ya önceki aylar test bile yapmıyordum nasıl olsa olmuyor diye. Günler hemen akıp geçse keşke
Daha önce de iğne dedim ama bilinçsizdim o zaman yumurtam gelişmeden yaptı doktor iğneyi. Bu sefer hsg nin ikinci ayı birde 8. Günde bej rengi tek seferlik leke geldi belki yerleşmedir o yüzden umutlandımNe kadar oldu ki canım bu sefer iğne ile denediniz sanırım ondan hevesin var
Bende umutluyum canım senin için inşallah güzel haberi vereceksinDaha önce de iğne dedim ama bilinçsizdim o zaman yumurtam gelişmeden yaptı doktor iğneyi. Bu sefer hsg nin ikinci ayı birde 8. Günde bej rengi tek seferlik leke geldi belki yerleşmedir o yüzden umutlandım
İnşallah canım inşallah Allah yüzümüzü güldürsünBende umutluyum canım senin için inşallah güzel haberi vereceksin
Ne yaptın canım dpo kaçtasın?İnşallah canım inşallah Allah yüzümüzü güldürsün
Canım iğneyi sayarsak 14 saymazsak 12. Dün nimo marka yaptım negatifti adet olacam muhtemelenNe yaptın canım dpo kaçtasın?
İnşallah olmazsında bebeğin gelirCanım iğneyi sayarsak 14 saymazsak 12. Dün nimo marka yaptım negatifti adet olacam muhtemelen
Merhaba bat 3 Kasım yanlış anlamadıysam öyleyse çok erken çıkmaz testte. Ovülasyon pik ne zaman gördünüz ?Kızlarr hayırlı sabahlar, benim haziranda 4 aylık bebeğimi kaybettim, çok zor gebe kalmıştım tüp bebek öncesi mucize bebeğimdişimdi de hamile kalmaya çalışıyorum, ovulasyon denedim ilk defa bu ay bugün bat 3 erken gebelik testi yaptım prodoctor marka, bi bakar mısınızz ben kendi kendime çizgi görmeye başladım çünkü
Bugün aklıma şey geldi . Ayın 12 sinde gelen leke yumurtlama mıydı acaba çünkü benim yumurtam geç gelişti iğne günü en fazla 18-20 mm olmuştur iğne biraz daha büyütüp geç mi çatlattı acaba. Göğüs hassasiyeti ve bel ağrısını da lekeden iki gün sonra hissetmeye başladım zaten chat gbt ye sordum o da belirtilerin yumurtlama sonrası progestan artışından kaynaklı olabilir dedi. Şuan iğneyi değilde 12 ekimden itibaren saymayı deneyecek spotuİnşallah olmazsında bebeğin gelir
Dpo yuBugün aklıma şey geldi . Ayın 12 sinde gelen leke yumurtlama mıydı acaba çünkü benim yumurtam geç gelişti iğne günü en fazla 18-20 mm olmuştur iğne biraz daha büyütüp geç mi çatlattı acaba. Göğüs hassasiyeti ve bel ağrısını da lekeden iki gün sonra hissetmeye başladım zaten chat gbt ye sordum o da belirtilerin yumurtlama sonrası progestan artışından kaynaklı olabilir dedi. Şuan iğneyi değilde 12 ekimden itibaren saymayı deneyecek spotu
Çatlatma iğnesini ne zaman vurdu? Sen ilişkiye devam ettin mi o süreçlerde de ? Çünkü benim çatlama sonrası göğüs hassasiyetim başladı seninde öyle olabilir gerçektenBugün aklıma şey geldi . Ayın 12 sinde gelen leke yumurtlama mıydı acaba çünkü benim yumurtam geç gelişti iğne günü en fazla 18-20 mm olmuştur iğne biraz daha büyütüp geç mi çatlattı acaba. Göğüs hassasiyeti ve bel ağrısını da lekeden iki gün sonra hissetmeye başladım zaten chat gbt ye sordum o da belirtilerin yumurtlama sonrası progestan artışından kaynaklı olabilir dedi. Şuan iğneyi değilde 12 ekimden itibaren saymayı deneyecek spotu
Tam da lekenin geldiği gün ilişki oldu hatta acaba kanallarımı açtı mı ilişki dedim yerleşmeyse inşallah zarar vermez dedim. Sonrasında iki güne bir ilişki oldu doktor gün aşırı dedi ama eşim çok umursamıyor günleri bende yoruldum artık tek başıma süreci idare etmeye çalışmaktan akışına bıraktım artık bende ilişki istemiyorum saldık artıkÇatlatma iğnesini ne zaman vurdu? Sen ilişkiye devam ettin mi o süreçlerde de ? Çünkü benim çatlama sonrası göğüs hassasiyetim başladı seninde öyle olabilir gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?