3 ekimde oldum ama normalde doktor 1 ekimde iğne vuralım dedi sonra baktı yumurta 16 mm iki gün daha kullan cuma günü ol dedi tahmini cumaya kadar 18 -20 anca olmuştur diyorum bende. İlk iğne kullandığımda da yumurtam 16 iken vurmuştu diğer doktorum o zaman adete iki gün hala şiddetli kaşık ağrım oldu hissettim yani çatladığını o zaman da çok geç gelişip çatlamıştı yumurtam. Şimdi yine geç öatladı diye düşünüyorumÇatlatma iğnesini ne zaman vurdu? Sen ilişkiye devam ettin mi o süreçlerde de ? Çünkü benim çatlama sonrası göğüs hassasiyetim başladı seninde öyle olabilir gerçekten
Yok ben yanlış yazmışım adete 3 gün kaldı 20 ekim adet tarihimMerhaba bat 3 Kasım yanlış anlamadıysam öyleyse çok erken çıkmaz testte. Ovülasyon pik ne zaman gördünüz ?
Bende o gün yumurtlaman oldu yerleşme için erken canım benim zaten ilişkide olmuş olacağı varsa tek sperm yeterliTam da lekenin geldiği gün ilişki oldu hatta acaba kanallarımı açtı mı ilişki dedim yerleşmeyse inşallah zarar vermez dedim. Sonrasında iki güne bir ilişki oldu doktor gün aşırı dedi ama eşim çok umursamıyor günleri bende yoruldum artık tek başıma süreci idare etmeye çalışmaktan akışına bıraktım artık bende ilişki istemiyorum saldık artık
Olsun büyüyüp çatlamış çok şükür şuan kötü giden bir durum yok. Lekenin geldiği gün sonrası önemli dpo kaç oldu leke üstüne3 ekimde oldum ama normalde doktor 1 ekimde iğne vuralım dedi sonra baktı yumurta 16 mm iki gün daha kullan cuma günü ol dedi tahmini cumaya kadar 18 -20 anca olmuştur diyorum bende. İlk iğne kullandığımda da yumurtam 16 iken vurmuştu diğer doktorum o zaman adete iki gün hala şiddetli kaşık ağrım oldu hissettim yani çatladığını o zaman da çok geç gelişip çatlamıştı yumurtam. Şimdi yine geç öatladı diye düşünüyorum
Yanlış hesaplamadıysam bugün dpo 10 oluyosun erken olabilir belki geç döllendi gecikme bekle istersen inşallah pozitif görürsünYok ben yanlış yazmışım adete 3 gün kaldı 20 ekim adet tarihimovulasyonda da pik 6 ekim yumurtlama da 7 ekim oldu diye izlemledimm
Aynen canım allahtan o gün ilişki oldu gerisi nasip artıkBende o gün yumurtlaman oldu yerleşme için erken canım benim zaten ilişkide olmuş olacağı varsa tek sperm yeterli
Evet evet 10. GündeyimmYanlış hesaplamadıysam bugün dpo 10 oluyosun erken olabilir belki geç döllendi gecikme bekle istersen inşallah pozitif görürsün
Yanlış hesaplamadıysam bugün dpo 10 oluyosun erken olabilir belki geç döllendi gecikme bekle istersen inşallah pozitif görürsün
Ben elendim canım adet oldum bugün
Hayırlısı olsun canım benim son olur inşallah bir dahaki ay olmazsında gene çıkarsınLeke geldi hafif devamı da gelir muhtemelen
Ben bu ay bırakıcam canım tedaviyi spora başlıcamHayırlısı olsun canım benim son olur inşallah bir dahaki ay olmazsında gene çıkarsın
Kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap kafadan atınca geliyor diyorlar belki vesile olurBen bu ay bırakıcam canım tedaviyi spora başlıcam
Kafadan kolay atılmıyor ama en azından süreci bırakınca eskisi kadar odaklanmam belkiKendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap kafadan atınca geliyor diyorlar belki vesile olur
Merak ettim sonucunuz nedirEvet evet 10. Gündeyimminşallah hepimizz pozitif görürüzz
Hangi marka bu kuruma var gibiEki Görüntüle 3662262 sizce var mıdır????
Bi tane erken iki tane kaset yaptım üst üste üç gün hepsi çok çok silik çıktı kalınca belirginleşti emin olamıyorum ama adetime iki gün kaldı artık belirginleşmwsi lazımdı üçüde farklı markaHangi marka bu kuruma var gibi
Testlere güven olmuyor maalesef hep kuruma bırakıyorlar. Dediğiniz gibi renk aynı devam ediyorsa kurumadır onlar :/Bi tane erken iki tane kaset yaptım üst üste üç gün hepsi çok çok silik çıktı kalınca belirginleşti emin olamıyorum ama adetime iki gün kaldı artık belirginleşmwsi lazımdı üçüde farklı marka
Malaseff negatif 2 gün sonra reglim geldiMerak ettim sonucunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?