Hamile olabilirmiyim.Cok yalniz cok kotu hisler icindeyim

yaptığın hatada ya da yaşadığın şeyde diiliz.
sorduğun sorudayız canım...

aman tanrım
bebek nasıl olur bilmeyen insanlar bile sevişmeye başlamış vuuu

erken gebelik belirtilerinden şubat annelerine kadar yazmış aten konu sahibi...
şaka gibi yahu..
evlenmeden cinsel birlikteliği "basitlik" olarak algılıyorsunuz ama,adamın cinsel organına dokunmayı bil,yiorsunuz..hep diyorum cahilce ,sonunu düşnmeden kaldıramayacağınız yükler taşımayın diye..yoksa kimse evlenmeden sebiştin diye yargılamıyor kimseyi..
önce cinsellik nedir onu bir öğrenin..nasıl hamile kalınır onu bile bilmeden ,sadece elimle dokundum diyorsun bir de..
o aşamaya gelmeden yapılcaka şeyler de var..
amaaaannn ne anlatıyorum yaw ben de..buraya konu açmayı beceren insan herşeyi de öğrenebilr zaten elinin altında herşey..
herşey ama

değilsin , 3. regl gecikmesi için sebepte kendi kendine psikolojık stres yaptıgın için .diye düşünüyorum

Sevdiği adamla ilişkiye giren kadını kimse yargılayamaz. Herkesin cinsel hayatı kendine.
Fakat kaldı ki saçma sapan bir şeyle hamile kaldım mı diyorsun, üzerine bir de adamı terketmişsin pes

2 kere oldu yazmışsınız başka konuda da..birinde saçına dğerinde eline mi bulaştı?
anlamadıüın konu şu ki,kimse seni seviştin diye yargılamıyor ki...sadece birşey olmadı basit kız değilim cümleleriyle gelip,nasıl gebe kalnırı bilmeden saçma sorular soruyosun..sonra da masum hikayeleri ,iyi ki hata yaptım,Allah kalbimi biliyor diye..

bu gidişler suni gebelik yaşacayksın ayrıca..kadın kendini hamile olduüuna inandırırsa,f,ziksel oalrka da belirtiler göstermey başlıyor ayrıca karnı falan bile şişiyor söylemedi deme

Evt her yere sordum dogru cunku psikolojm bozuldu obsesif biriym cunku ben dusundkce konuyu buyutup icimde cikilmz hale getrdm bu olayin oldugu hafta iliskimi bitrdm ve hic birinizn dusundugu gibi ne sevisme nede bisey yassmdm.Dogru 24 yasndaym dogru belkidr paranoyk oldum.Ssdece bi destek belki bi ferahlikti sizden bekldgm ama hatayms neyse caniniz sag olsun

yok daha neler şaka mısın arkadaşım sen?
burdan beni yargılamayın diye yalvaracağına
çocuk nasıl yapılır onu öğren önce

bu yaşadığın sevişme yanlız, sevişme tanımın ne ki senin, hala sevişmedim diyosun

ayrıca obsesif olsan 50 kere elini yıkardın merak etme, obsesif değilsin

Cinsellik bu kadar tabu olmasa, basitlik, ucuzluk gibi kavramlarla eş tutulmasa 24 yaşında koskoca kız bu kadar cahilce, bu kadar akıl dışı bir şey sormazdı.
Yazık ya. Kafaya bak. O kafayı o hale getirenlere lanet olsun.
İşte böyle böyle millet anormal hallere düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…