Hamile olabilirmiyim.Cok yalniz cok kotu hisler icindeyim

O tarz neyse artık bilmiyorum ama bence o tarz bi insansın.

adetin bir gün gecikmesi kadar normal birşey olamaz heralde. . O şekilde hamile kalmanız mümkün değil

Ister birseyler yasarsin ister yasamazsin inan burada kimseyi ilgilendirmez senin hayatin bu sonucta. Buradaki bayanalarin senin yasadiklarindan ötürü yargilamazlar umrumuzdami saniyorsun. Elestirilen senin nasil desem olaylara yakasim tarzin 24 yasinda olupta böyle bir soru sorman. Tamam tedirginsin, belkide pismansin. Yakin zamandada bir uzmandan yardim alman senin icin iyi olacaktir.

Bu insanlar işlerine gelmeyen haksız çıktıkları konularda neden hemen bedduaya başvururlar ki

haklının bedduası tutar.

Tmm yeter lütfen sizden rica ediyorum ben kötü oluyum ama yeter üstüme gelmeyin kiminize göre fakeim kiminiz göre ahlaksız kiminize göre yalancıyım.Tmm ama yeter lütfen gerçktn psikolojim bozuk beni dalga konusu yapmayın lütfen.

Göbek deliğinden hareket eden sperm duymuştuk ama elde saatlerce yaşayıp bebek haline geleni ilk defa duydum.

Olur olur şekerden karınca yaratan Rabbim belki biraz da akıl fikir İhsan eder

ahahaha ay hiç güleceğim yoktu.. nasıl dalga geçmiş konu sahibesi erkek bizlerle

tebrikler 6 haftalık hamilesiniz , bebeğiniz erkek

Gidip kendinzie eğlencek başka şeyler bilin ama şunu asla unutmayın.Kınadığınız hiç bir şeyi yaşmadan ölmezsiniz...Ve artık yazmayın lütfen...

kardeşim bak şaka, fake olmadığını hesaba katıp sana cevap veriyorum senin bu şartlarda hamile kalman mümkün d-e-ğ-i-l....
ama o penisi elinle boşaltmayı biliyorsan aklın gayet yerindedir. saçma sapan şeylerle kafanı bulandırma....

Çünkü ben elimi saçıma sürmüştüm sonradan aklıma geldi o an fark etmedim saçımdan elime bulaştığını düşündüm.Anlamıyosunuz tek derdiniz insanlarla eğlenmek umarım hiç bi yakınınızı böle kötü bi psikolojiye düşmez.Ben sizin gibi kötü kalpli değilim.YAzmayn artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…