- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
- Konu Sahibi Aysebkr1258
-
Normalde olmaması gerek yani onun öyle mi. Ben sürekli ağrı yaşıyorum. Bazen ciddi batma yaşıyorum. Normal zannedip doktora sormamıştım bile. Hafif batma hemen hemen her dk yaşıyorum. Ama çok değişik sizin doktor normal demiş onun doktoru direk ilaç yazmış. İlkinde de olmamış batma sizin demek olmaması gerekiyor. Yani bilemedim ki bende internette de mesela bazı yazılarda normal diyo bazı yazılarda normal değil yazıyo. Hepimiz doktorun dediğine uyuyoruz. Bilemezdiniz ki böyle bişey olacağını. Ben doktora sorayım mı sizce peki bazen iki büklüm kaldığım bile oluyor. Benim ilk gebeliğim normal zannetmiştim bunuCanım benim 5 yaşında oğlum var ikinci gebelikti bu düşüğüm. Ve hamileliğimin belirtiSiyle başladı canım kramp ağrılar. Yani kasıklarda oluyordu canım hafif Eğilip kalkarken bile kasılma, batma şeklinde. Ve ilk gebeliğimde hiç böyle birşey yaşamamıştım. Doktor yerleşiyor şuan için normal o ağrılar dedi ama bana dediğim gibi ilk gebelikten böle birşey yaşamadığım için pek normal gelmedi hep Ağrılı devam etti. Sonra lekenme ve kanamam başladı. Ve düşük oldu malesef. Geçenlerde bir arkadaş yazmış yeni ilk defa gebelik yaşıyor, kasıklarımda Ağrı var diyince doktor hemen progestan yazmış 100 MG düşük riskine karşı. Ben de onu okuyunca ister istemez acaba başka doktora gitseydim bana da verirmiydi düşük yaşamazmıydım diye sorguluyorum . Ama tabiki dediğim gibi takdir Allahın Rabbim be yazmışsa sonuçta onu yaşıyoruz.
Olur tabi tatlım neden olmasın:) hadi inşallah bebiş gelirkızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var 2 senelik evliyim eşimle hiç korunmadık ilk günden beri bebeğimiz olsun istedik ama olmadı bundan 2 ay önce doktora gittik eşime sperm testi yaptılar sonuçları çok güzel çıktı bende bu ay ki adetimden sonra rahim filmi çektiricektim
Ama bu ay beklenmedik bir durumla karşılaştım Adetim 6 gün gecikti test yapmaya korkuyorum yine negatif görmek istemiyorum göğüslerimde ağrı var 10 gündür adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum sizce hamile olabilirmiyim ? 2 sene sonra tedavisiz olabilir mi acaba ümitlenmek istemiyorum
Hayırlı olsun çok sebindimKızlar dayanamadım eşime aldırdım ve sonuç bu :)
Kızlar dayanamadım eşime aldırdım ve sonuç bu :)
Canım bilemiyor insan tabiki. Yani arkadaşlar yazmış mesela bu sayfada da ağrılarımız oldu Ama hiç sıkıntı olmadı diyen de çok. Bünyeye göre Değişiyor. Ben oğluma hamileliğim de zıp zıp koşturuyordum, şimdi bu düşük beni korkuttu canım ben de gebe kalırsam o arkadaşa progestan verilmiş bana da vermeyi düşünüyormusunuz hocam diye sorucam. Sen de sor tabi. Sürekli devam etmesi normal mi hocam diye. Inşallah sağlıcakla göbüşünde büyür , sağlıcakla kucağına alırsın canım sen ve isteyen herkes...Normalde olmaması gerek yani onun öyle mi. Ben sürekli ağrı yaşıyorum. Bazen ciddi batma yaşıyorum. Normal zannedip doktora sormamıştım bile. Hafif batma hemen hemen her dk yaşıyorum. Ama çok değişik sizin doktor normal demiş onun doktoru direk ilaç yazmış. İlkinde de olmamış batma sizin demek olmaması gerekiyor. Yani bilemedim ki bende internette de mesela bazı yazılarda normal diyo bazı yazılarda normal değil yazıyo. Hepimiz doktorun dediğine uyuyoruz. Bilemezdiniz ki böyle bişey olacağını. Ben doktora sorayım mı sizce peki bazen iki büklüm kaldığım bile oluyor. Benim ilk gebeliğim normal zannetmiştim bunu
İçini ferah tut canım stres yapma gebeliğinin tadını çıkar inşallah sağlıkla gelsin yavrun, hangi ildesinNormalde olmaması gerek yani onun öyle mi. Ben sürekli ağrı yaşıyorum. Bazen ciddi batma yaşıyorum. Normal zannedip doktora sormamıştım bile. Hafif batma hemen hemen her dk yaşıyorum. Ama çok değişik sizin doktor normal demiş onun doktoru direk ilaç yazmış. İlkinde de olmamış batma sizin demek olmaması gerekiyor. Yani bilemedim ki bende internette de mesela bazı yazılarda normal diyo bazı yazılarda normal değil yazıyo. Hepimiz doktorun dediğine uyuyoruz. Bilemezdiniz ki böyle bişey olacağını. Ben doktora sorayım mı sizce peki bazen iki büklüm kaldığım bile oluyor. Benim ilk gebeliğim normal zannetmiştim bunu
Hayirlisi olsun o zaman :) agri icin baska bir doktora daha sorun ama benim doktorum normal diyordu. Hatta agri ayni adet sancisi gibi oluyorduAnanemin ilk çocukları ikiz olmuş eşimin tarafında yok :)
Tabi canım nerden bilincek. Başka arkadaşlara da ağrı oluyo diye progestan vermişler. Baya kişinin doktoru da normal demiş. Ama sorayım gerçekten de hep olması normal mi diye. Bazen de kramp şeklinde batıyor o korkutuyo iki büklüm kalıyom. Onu bile umursamadıydım normaldir diye tamamen benim cahilliğim. İlk gebeliğim. İnşallah devam eder tabi çok korkuyorum bu süreçte gidecek diye sağ salim şu 3 ay geçeydi keşkeCanım bilemiyor insan tabiki. Yani arkadaşlar yazmış mesela bu sayfada da ağrılarımız oldu Ama hiç sıkıntı olmadı diyen de çok. Bünyeye göre Değişiyor. Ben oğluma hamileliğim de zıp zıp koşturuyordum, şimdi bu düşük beni korkuttu canım ben de gebe kalırsam o arkadaşa progestan verilmiş bana da vermeyi düşünüyormusunuz hocam diye sorucam. Sen de sor tabi. Sürekli devam etmesi normal mi hocam diye. Inşallah sağlıcakla göbüşünde büyür , sağlıcakla kucağına alırsın canım sen ve isteyen herkes...
Gebzedeyim şuan. İstanbul'a çok yakınım. Amin canim insallah stres yapmamaya çalışıyorum ama zormuş bu işler :)İçini ferah tut canım stres yapma gebeliğinin tadını çıkar inşallah sağlıkla gelsin yavrun, hangi ildesin
Benim normal adetlerim çok ağrılı geçiyodu adet olmadan bir hafta önce ağrımaya başlardı yine aynı şekilde oldu ve ben hep adet olucam diye bekledim yanlız adet ağrısından tek farkı bu sefer kasıklarım ağrıdı çok günüm geçene kadar adet olucam diye düşündüm 3 gün geçtikten sonra da göğüslerim çok hassaslaştı başka bi belirtim olmadıA Aysebkr1258 cnm tebrik ederim. Kasık ağrıların adet zamanına kaç gün kala başladı? belirtilerin başka nelerdi?
Canım bana acil doktoru düşük tehliken var dedi kadın Doğum polikinliğini aradı onlar normal korkulacak bişey yok dedi kanama olmadığı sürece korkmasın demişler aramızda seninle 3 gün var büyük ihtimal yerleşme kasılmaları yaşadıklarımızTabi canım nerden bilincek. Başka arkadaşlara da ağrı oluyo diye progestan vermişler. Baya kişinin doktoru da normal demiş. Ama sorayım gerçekten de hep olması normal mi diye. Bazen de kramp şeklinde batıyor o korkutuyo iki büklüm kalıyom. Onu bile umursamadıydım normaldir diye tamamen benim cahilliğim. İlk gebeliğim. İnşallah devam eder tabi çok korkuyorum bu süreçte gidecek diye sağ salim şu 3 ay geçeydi keşke
kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var 2 senelik evliyim eşimle hiç korunmadık ilk günden beri bebeğimiz olsun istedik ama olmadı bundan 2 ay önce doktora gittik eşime sperm testi yaptılar sonuçları çok güzel çıktı bende bu ay ki adetimden sonra rahim filmi çektiricektim
Ama bu ay beklenmedik bir durumla karşılaştım Adetim 6 gün gecikti test yapmaya korkuyorum yine negatif görmek istemiyorum göğüslerimde ağrı var 10 gündür adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum sizce hamile olabilirmiyim ? 2 sene sonra tedavisiz olabilir mi acaba ümitlenmek istemiyorum
Evet benimde adet ağrısı gibi ağrım var salı günü gidicem bakalım doktora :)Hayirlisi olsun o zaman :) agri icin baska bir doktora daha sorun ama benim doktorum normal diyordu. Hatta agri ayni adet sancisi gibi oluyordu
Saolun en kısa zamanda sizde kavuşursunuz inşallah bebeğinize :)Ay hadi insallah diyelim o zaman. Neden test yapmaktan korkuyorsunuz ki ???
Benim de 5 senedir olmuyor. Adetime 12 gun kala kasik agrisi basladi son gunlerde de acayip mide bulantisi. Dun gece de cok midem bulandi. Anlam veremedim cunku adetimden 1 gun once baslar ve adet olurum. Adetime daha 5 gun vardi. Bende biran umitlendim acaba dedim arastirma yaptim kk da falan baya umitlendim. Sonra dedimki allahim boşa umitlenmeyim yoksa da bunlari yasamayim dedim. Sabah bir kalktim suurrrppprizzzzz adet olmuşum. :)
O yuzden bana da beklemek daha cok umutlanmak zor gelir. Eger adet olmasaydim daha cok umutlanacaktim. Sizde test yaptirin negatifsede en azindan neden olmadiginizi arastirin doktora gidin. Hayirli haberleriniz gelir insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?