Hamile olabilirmiyim?

Neden olmasin ko.belki vücudun hamileliği anca kabul etti.10 yıl sonunda tedavisiz hamile kalan birini taniyorum.fakat şöyle de bi durum var.psikolojin surekli hamile kalmaya odaklı olduğu icin adetin gecikmesi olası bir durum.yinede test yapmak icin bir kac gün daha bekle ve dogru sonuc alabilmek icin kan testi yaptır

Benimde 1 2 gun hariç hic gecikmezdi âdetlerim. Oğlumda 3 gün gecikince test yaptim kopkoyu cikti.
Şimdi de dikkat ediyoruz aslinda ama 5 gün oldu gecikti yine bilmiyorum. 2 yaşında oğlum onda hamile olduğumu çok net hissetmiştim belki de korunmadigimiz icin ama suan hic hamile gibi hissetmiyorum. Bugun bende belki eczaneden alip test yapacagim bayadır böyle gecikme yaşamamıştım.

Hayırlısı olsun. Hamile olduğunuzu nasıl hissettiniz?

Ağrı olunca mı acile gitmiştin canım. Evet tarihlerimiz çok yakınmış. Hayırlısıyle kritik şu 3 ay geçeydi :)

Merhaba bayanlar 2 ay önce kürtaj olmustum ve hagla adet olmadim hamile olabilirmiyim
Cnm olabilirsin test yapsana bende 10 gun once 13 haftalik bebgimi kaybettim bnde yola devam edecegim rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Arkadaşlar merhaba.en son 11 eylülde adet oldum.Test yaptım ancak tek çizgi çıktı.ovulasyon testi yanında hediye gönderilen gebelik testiydi.gebelik testlerinin yanlış çıkma ihtimali varmis sanırım sizin de başınıza böyle birşey geldi mi? Bir de üstüne görme diye bisey varmış sanırım bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…