- Konu Sahibi Aysebkr1258
-
Aynı durumu bende yasadım 10 gun gecıktı ve ben 10 gun icinde adet belırtılerı yasadım hep kasıklar gögüsler belim derken kesemız olusmustu gttıgmdeEvet benimde adet ağrısı gibi ağrım var salı günü gidicem bakalım doktora :)
insallah sagliklj bi sekilde kucagina alirsin canimKızlar dayanamadım eşime aldırdım ve sonuç bu :)
Allah bağışlasınBende yazacaktım ki hamileymişsiniz bizde 2 yıla yakın korunmadık olmadı sonra pat sürpriz gebelik :) oğlumu kucağıma aldım 10 ay sonra pat tekrar sürpriz gebelik ikiz oğullarım :) hayat işte umudu kesmemek lazım.
Kızlar dayanamadım eşime aldırdım ve sonuç bu :)
Hayırlısı olsun. Hamile olduğunuzu nasıl hissettiniz?Benimde 1 2 gun hariç hic gecikmezdi âdetlerim. Oğlumda 3 gün gecikince test yaptim kopkoyu cikti.
Şimdi de dikkat ediyoruz aslinda ama 5 gün oldu gecikti yine bilmiyorum. 2 yaşında oğlum onda hamile olduğumu çok net hissetmiştim belki de korunmadigimiz icin ama suan hic hamile gibi hissetmiyorum. Bugun bende belki eczaneden alip test yapacagim bayadır böyle gecikme yaşamamıştım.
aynen ?Bu arada konu sahibinin hesabı neden pasif olmuş???
Ağrı olunca mı acile gitmiştin canım. Evet tarihlerimiz çok yakınmış. Hayırlısıyle kritik şu 3 ay geçeydi :)Canım bana acil doktoru düşük tehliken var dedi kadın Doğum polikinliğini aradı onlar normal korkulacak bişey yok dedi kanama olmadığı sürece korkmasın demişler aramızda seninle 3 gün var büyük ihtimal yerleşme kasılmaları yaşadıklarımız
Benim yumurtlama tarihimden itibaren sağ kasigimdaki batma ve dolgunluk hissi hic geçmedi. Birde adete 5 gün kala yerleşme lekesi yaşadım. Sonra bir daha kesildi. Oyle emin oldum. Farklıydı o ayHayırlısı olsun. Hamile olduğunuzu nasıl hissettiniz?
Teşekkür ederim.Benim yumurtlama tarihimden itibaren sağ kasigimdaki batma ve dolgunluk hissi hic geçmedi. Birde adete 5 gün kala yerleşme lekesi yaşadım. Sonra bir daha kesildi. Oyle emin oldum. Farklıydı o ay
Cnm olabilirsin test yapsana bende 10 gun once 13 haftalik bebgimi kaybettim bnde yola devam edecegim rabbim hakkimizda hayirlisini versinMerhaba bayanlar 2 ay önce kürtaj olmustum ve hagla adet olmadim hamile olabilirmiyim
Amin canim benim bende 10+5 bebegimi kaybettim rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahCnm olabilirsin test yapsana bende 10 gun once 13 haftalik bebgimi kaybettim bnde yola devam edecegim rabbim hakkimizda hayirlisini versin
Bende anlamadım bi baktım giremiyorum bir günlük uyarı cezası vermişler ama neden olduğunu hiç anlamadımBu arada konu sahibinin hesabı neden pasif olmuş???
Evet ağrım var diye gittim düşük önleyici ilaçlar yazdı doktorum şuan onları kullanıyorımAğrı olunca mı acile gitmiştin canım. Evet tarihlerimiz çok yakınmış. Hayırlısıyle kritik şu 3 ay geçeydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?