Hamile olabilirmiyim?

Çok saolun bizde artık ümidi kesmiştik artık hiç takmıyordum bile ama sürpriz yaptı bize

Çok saolun bizde artık ümidi kesmiştik artık hiç takmıyordum bile ama sürpriz yaptı bize
Öyle zaman da gelirler tekrardan gözünüz aydın bu arada adet sancılarınız varmış sanırım normal benim ilkin de aşırı vardı hatta devamlı wc ye gidiyordum acaba oldum mu diye yaklaşık 17 gün gecikme sonrasın da test yapmıştım İnan’ın neler kaldırdım taşıdım araba da taşlı yollardan geçtim her defasın da aynı sancı oluyordu. Ama kanama olmadı çok şükür sizin değeriniz de çok iyi. Benim o kadar beklememin sebebi eşim ve bende ciddi sorunlar olmasıydı imkansız gibi birşeydi bizim için

bende 6 gun gecmis yapmadim sonra israrla 10 gunu bekledim cunku alti yildir perisan haldeydim.o ay yumurta takibi yaptirmistim ama hic ihtimal vermiyordum.10 gunu annem de esimde test almis bsna kalsa yapmicam.yaptim ce koyu iki cizgi kalp atisi bile vardi ultrasonda.benimde adetlrim duzenlidir ve o ay gecikmisti ilk defa hamileydim..
hamilesin galiba insallahhhh insallahhh

goguslerinde mavi cizgi varmi dikkatle bak.onlar sut kanallari eger varsa belirginse kesin hamilesin...

Acile gidip bhcg testi yaptırdım 9699 çıktı değer gayet normal fakat benim kaşık ağrılarım var çok 10 gündür düşük riskin olabilir dedi çok fazla yürümeyin yormayın kendinizi dedi
Tebrikler. Kese göründü o zaman. Çok sevindim. Dikkat edin.

Acile gidip bhcg testi yaptırdım 9699 çıktı değer gayet normal fakat benim kaşık ağrılarım var çok 10 gündür düşük riskin olabilir dedi çok fazla yürümeyin yormayın kendinizi dedi
Agrilar normal, dusukle alakasi yok. Rahminiz bebege kendini hazirliyor, hic tedirgin olmayin :) bence deger fazla iyi, ikiz var mi sulalede :)

Gözün aydın canım. Yerinde olsam başka bir doktora daha görünmekte fayda var . Yoğun kasık ağrısı kramp oluyorsa bazı doktorlar progestan takviyesi veriyor düşük riski olmasın diye . 3 ay önce 6 haftalık düşük yaptım canım.benim de en başından beri hep bir ağrılıydı. Devam etmedi malesef. Tabiki takdir Allahın ama biz yine de tedbirimizi almamız gerek. Geçen bir arkadaşın da Ağrılı başlamış Gebeliği doktor progestan vermiş canım.bi araştır istersen

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için salı günü gidicem inşallah kontrole

Peki ağrılarınız nasıldı. Benim de ağrılarım oluyo da yazıyı okuyunca tedirgin oldum. Bazen ayakta ani kramp girip baya can acıtabiliyor

İnşallah bi sorun çıkmaz 2 sene bekleyip sevinmişken tekrar üzülmeyi kaldıramam gibi geliyor eğer dediğiniz gibiyse içim rahatladı gerçekten çok saolun :)

Benim de 2 ay kadar kasiklarim agrimisti. Hiçte düşük riskim Fln yoktu. Yepyeni bi olusum vucudunda biseyler oluyor bence ağrı cok normal. Hayirli olsun, hic stres yapma

Hayırlı olsun canım benim neden bilmiyorum hafif gözlerim doldu...kahverengi akıntı vs olursa rahimden verilen Progestan adlı hap var onu koyuyorsun 30 dk ayaklarım hafif yukarıda bekliyordum .öyle işte bebeğin tutunması icin. Dr sorarsın olmadı

Peki ağrılarınız nasıldı. Benim de ağrılarım oluyo da yazıyı okuyunca tedirgin oldum. Bazen ayakta ani kramp girip baya can acıtabiliyor
Canım benim 5 yaşında oğlum var ikinci gebelikti bu düşüğüm. Ve hamileliğimin belirtiSiyle başladı canım kramp ağrılar. Yani kasıklarda oluyordu canım hafif Eğilip kalkarken bile kasılma, batma şeklinde. Ve ilk gebeliğimde hiç böyle birşey yaşamamıştım. Doktor yerleşiyor şuan için normal o ağrılar dedi ama bana dediğim gibi ilk gebelikten böle birşey yaşamadığım için pek normal gelmedi hep Ağrılı devam etti. Sonra lekenme ve kanamam başladı. Ve düşük oldu malesef. Geçenlerde bir arkadaş yazmış yeni ilk defa gebelik yaşıyor, kasıklarımda Ağrı var diyince doktor hemen progestan yazmış 100 MG düşük riskine karşı. Ben de onu okuyunca ister istemez acaba başka doktora gitseydim bana da verirmiydi düşük yaşamazmıydım diye sorguluyorum . Ama tabiki dediğim gibi takdir Allahın Rabbim be yazmışsa sonuçta onu yaşıyoruz.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için salı günü gidicem inşallah kontrole :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…