- 30 Ağustos 2014
- 1.157
- 426
- 113
- 35
- Konu Sahibi sedaruzgar
-
Regl de birlikte olmadım bitti 2.gününde birlikte oldum yani reglim bitmiştiRegliyken nasıl birlikte olabiliyorsun ki? Zaten yumurtlama dönemi=BAT-14 olarak hesaplanıyor,bu da kadının bilinen en doğurgan dönemidir. Yumurtlama günlerin için ovulasyon testi kullanabilirsin.
Ayyyy maşallahhh Rabbim tüm isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah çok istyoruz eşimde bende şimdi ben regl olana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum neden hemen belli olmaz kiCanim Allahtan olursa neden olmasin benim ark regl bitip hemen hamile kaldi sipa simdi 2 yasinda :)
Ayyyy maşallahhh Rabbim tüm isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah çok istyoruz eşimde bende şimdi ben regl olana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum neden hemen belli olmaz ki(
Elbette öyle ama işte ne bileyim çok sabırsızım ben sanırım ondanda kaynaklanıyor. Inşallah sizinde en kısa zamanda bebişiniz olur burada beraber yaşarız bu mutluluğu. Şuan sizdemi benim gibi ay sonunu bekliyorsunuzCunku sabir bizi biz yaparbenim 15 ay oodu hala gelen giden yok elbet Rabbim verecektir
Elbette öyle ama işte ne bileyim çok sabırsızım ben sanırım ondanda kaynaklanıyor. Inşallah sizinde en kısa zamanda bebişiniz olur burada beraber yaşarız bu mutluluğu. Şuan sizdemi benim gibi ay sonunu bekliyorsunuz
Aaaa çok üzüldüm inanBekleyemiyorum cunku bal tarcon corek otu kullandim ve 3 tane folikul kisti olustu bu ay dogum kont hapi kullandim dun bitti adet olmayi bekliorum
Aaaa çok üzüldüm inanherşeyde vardır bir hayur elbet Rabbim verecektir hepimize annelik duygusunu yaşatacaktır Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah böyle dua edelim bol bol bişi soracağım benim kasıklarım çok ağrıyor şuan neden ki anlamadım iki taraftada bıçaklar saplanıyor gibi çalışma var sanki içeride :)
Aminnnn Amiinnnnnn inşallah canım benim. Benim daha yeni zaten ayın 18 de ilişkimiz oldu acaba bir çalışmamı oluyor diyorum spermler 5 gün canlı kalıyormuş belki tutunmuştur inşallah ayy meraktan öleceğim :'(Kiminde bebekten oluyor kiminde kistten kiminde psikolojik hamile olanlarin genel fikri adet gunu gecene kadar belirti yokmus ama ins senin bebegin seninle birlikte olur
Inşallah canım çok tşk ederim bu guzel bilgiler için ama çok bu şekilde hamile kalan varmış acaba mı diyorum işte bende ama ayın 12 Sine kadar nasıl bekleyeceğim onu bilmiyorum. Çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerde teyzeleri olarak burada bol bol dua edeceğiz siz ve bebişimiz için. Böyle mutlulukları burada beraber yaşamak harika bir duygu :)Çok düşük bir ihtimal erken döllenme olabilir ama düşük bir ihtimal
1 hafta sonra olsa bile suauk bir ihtimal seninki 2 gün daha düşük bir ihtimal olabirsin hamile
Sana söyle anlatayim
Yumurtamiz döllenme olmadigi için ayda bir kendini kanla disari atar buna biz adet diyoruz
Daha sonra yeni yumurta oluşur ve gelişir çatlar ve o donem hamile kalma ihtimalimizin yuksek.olduğu dönemdir
Eğer o ay da dollenmediyse tekrar adet olarak kendini disaro atar
Bazen yumurta erken yada geç gelişebilir adetimiz bittikten 4-5 gün sonra yada 4-5 gün önce. Buna da erken yada geç yumurtlama denir
Ben hamile kalmak istediğim ay adetin bittikten sonra 2 günde bir ilişki yasadim diğer adetin başlayana kadar.
Baslamayinca test yaptirdim ve sukurlwr olsun hamileyim
Bende de geç döllenme olmuş yani adetime 4 gün kala felan. Düşük bir ihtimaldir ama oldu.
İnşallah sende kisa surede hamile kalirsin
cnm bnde bu ay reglimden 2 gün snra çalışmalara başladık ilk gebeliğim maalesef düşükle sonuçlanmıştı adetim düzenliydi ovulasyona göre yapmıştım tutmuştu bu ay bilmiyorum ama genekde adet sonrası haftası ve adete yakın o bir kaç gün önce yaşanan ilişkilerde tutuyor genelde dur bakalım bnde bu ay bekleyenlerdenim belirtilerm var ama yinede ümitlenmek istemiyorum allah gönlüne göre versin inş hamilesindirArkadaşlar aranıza yeni katıldım bende hamile kalmak istiyorum yeni Evliyim ama bebiş istiyoruz hemen size sorum regl'den 2 gün sonra olan ilişkide hamile kalınırmı eşim burada değil yani görev yerinden dolayı.Bunun için sadece reglimin 2. Günü ilişkimiz oldu bu şekilde hamile kalan varmı acaba cevap yazarsanız sevinirim. Rabbimm tüm bebiş isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminnn canım benim inşallah olur bebişimiz o güzel duyguyu eşşiz duyguyu bizde yaşarız. Benim kasıklarım da çok ağrı var bide göğüslerim ağrımaya başladı nırmalde reglim ayın 12 de bu kadar erken göğüslerim de ağrı olmazdı benim 1 hafta kala felan olurdu anlamadım kicnm bnde bu ay reglimden 2 gün snra çalışmalara başladık ilk gebeliğim maalesef düşükle sonuçlanmıştı adetim düzenliydi ovulasyona göre yapmıştım tutmuştu bu ay bilmiyorum ama genekde adet sonrası haftası ve adete yakın o bir kaç gün önce yaşanan ilişkilerde tutuyor genelde dur bakalım bnde bu ay bekleyenlerdenim belirtilerm var ama yinede ümitlenmek istemiyorum allah gönlüne göre versin inş hamilesindir
Ya ben bugun su pahalı idrar testini yaptım negatif çıktı daha adetimd 4 gün var bilmiyorum cnm sıkıldıAminnn canım benim inşallah olur bebişimiz o güzel duyguyu eşşiz duyguyu bizde yaşarız. Benim kasıklarım da çok ağrı var bide göğüslerim ağrımaya başladı nırmalde reglim ayın 12 de bu kadar erken göğüslerim de ağrı olmazdı benim 1 hafta kala felan olurdu anlamadım ki
Bekle bence biraz daha Yada kan testi yaptırma ihtimalin varsa onu yaptır olmaz mıYa ben bugun su pahalı idrar testini yaptım negatif çıktı daha adetimd 4 gün var bilmiyorum cnm sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?